Керамична преса за коса - 9

• 83 574
  • 827
  •   1
Отговори
# 150
Това е друг модел.

# 151
Моята е CHI lava rock 2.0
Каквото и да си говорим, каквото и да правим, все ще нанасят някаква щета на косата всички преси, соито ползваме

# 152
Реших се и аз най-накрая да поръчам Елипсис 3000 от немския амазон. Но искам да ползвам тяхната доставка, а не на превозвач. Има ли някоя от вас, която да е поръчвала така? Имам въпрос, ако може някой да се включи?

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 12:20 от FBID100000049741064

# 153
здравейте , ремингтон s9600 подходяща ли е за гъста коса с плътен косъм ? сама за изправяне , първо използвам кръгла четка сешоар и след това преса.

# 154
За тези от вас, които не помнят моят случай...поръчах Babyliss Elipsis от немския амазон нова, но дойде употребявана и не загряваше, повтарях няколко пъти да изправя един кичур коса. Върнах им я и ми пратиха нова Simple Smile този път наистина нова 😀 Пресата е страхотна!!! Благодаря на тези, които са я препоръчали тук Simple Smile)) Разходите по връщането на дефектната преса и изпращането на нова са за сметка на Амазон. Купих я за 99 евро, доставиха ми я и двата пъти с Еконт до адрес

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 13:28 от choco__

# 155
За тези от вас, който не помнят моя случай...поръчах Babyliss Elipsis от немския амазон нова, но дойде употребявана и не загряваше, повтарях няколко пъти да изправя един кичур коса. Върнах им я и ми пратиха нова Simple Smile този път наистина нова 😀 Пресата е страхотна!!! Благодаря на тези, които са я препоръчали тук Simple Smile)) Разходите по връщането на дефектната преса и изпращането на нова са за сметка на Амазон. Купих я за 99 евро, доставиха ми я и двата пъти с Еконт до адрес
Може ли линк откъдето сте я взели?

# 156
За тези от вас, който не помнят моя случай...поръчах Babyliss Elipsis от немския амазон нова, но дойде употребявана и не загряваше, повтарях няколко пъти да изправя един кичур коса. Върнах им я и ми пратиха нова Simple Smile този път наистина нова 😀 Пресата е страхотна!!! Благодаря на тези, които са я препоръчали тук Simple Smile)) Разходите по връщането на дефектната преса и изпращането на нова са за сметка на Амазон. Купих я за 99 евро, доставиха ми я и двата пъти с Еконт до адрес
Може ли линк откъдето сте я взели?

Поръчах я оттук Simple Smile
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B01G7JV916?psc=1&ref=ppx_ … _mob_b_asin_title

# 157
В емаг е 300 лв, на изплащане без оскъпяване има опция

# 158
Това е безбожна цена. 185 лева е от Амазон, с доставката да удари 200.
В Дъглас преди няколко дни имаше - 25% и излозаше 216 лева, за тези които не им се чака от Амазон. Има все повече опции, което е супер Simple Smile

# 159
В Дъглас намалението не включваше уреди и беше упоменато със звездичка, а и за сумата на пресата беше 20%, но все пак не я хващаше намаление де, пробвах! Писах го и в преден пост, но явно не се чете!

# 160
Станала си тази сутрина на криво, а 😆😆😆

# 161
  • Пловдив
Продавам моята Babyliss Elipsis, купена от немския Амазон. Ползвала съм я само веднъж. Не е за моята коса, която е с прекалено тънък косъм, в допълнение и суха.
Давам я за 190 лв., ако някой желае - да ми пише ЛС.

# 162
Същият модел ли е?

# 163
Леле, Елипсиса е просто топ преса. Не съм си виждала косицата толкова подредена и лъскава. Благодаря на всички от темата за положителните мнения. Поръчах я от Амазон.де до офис на превозвач.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт