Керамична преса за коса - 9

• 83 588
  • 827
  •   1
Отговори
# 165
Много се изкушавам да поръчам от Емаг, но ме притеснява, че пресата не е от самия Емаг, а от друга фирма и ако се наложи рекламация, може да имам проблем. От Амазон никога не съм поръчвала, а така съм се навила за тази преса, благодарение на отзивите в темата.

# 166
247 я взехме ние от Емаг предната седмица. Тази да не би да е разопакован продукт? За 50 лв не бих се занимавала с превозвачи, а и тук си има гаранция

# 167
247 я взехме ние от Емаг предната седмица. Тази да не би да е разопакован продукт? За 50 лв не бих се занимавала с превозвачи, а и тук си има гаранция

Точно 10,60 лв ми струваше доставката с превозвач. А ако сте от София, ще са 6 лв. Не знам съде ги видяхте тези 50 лв ?!

# 168

Точно 10,60 лв ми струваше доставката с превозвач. А ако сте от София, ще са 6 лв. Не знам съде ги видяхте тези 50 лв ?!

Не съм  от София, 99 евро мисля срещнах тук цена в амазон. Колко лв е разликата според вас?
Да не говорим за настоящата оферта в Емаг, много изгодна е

# 169
Доставчика от последната коментирана оферта е някаква фирма в Румъния. Ако се наложи рекламация/ремонт, доколкото знам трябва с фирмата да се комуникира, няма да е чрез Емаг. Някой има ли опит с такива случаи? Посъветваха ме от Емаг специално да гледам винаги да е с доставчик самия Емаг, за партньорите им нямало никаква гаранция дали и доколко са коректни. Затова й се чудя много, иначе цената е перфектна.

# 170
За тази цена бих рискувала аз. Така или иначе 2 години ще изкара. Дъщеря ми я ползва вече няколко пъти, много е доволна. Предната Ремингтън беше с 5 години гаранция, месец след това просто гръмна.
Тези, които купувате от Амазон има ли гаранция и как се процедира?

# 171
Аз пък имам Ремингтън с арганово масло беше когато я купувах, вече сигурно над 10 години и не е мръднала. Купих си Стийм под от старите модели и не ми е така удобна, изправят еднакво. Не ми се дават на този етап пари за трета преса, ще си ги ползвам тези. Но писах за да уточня, че Ремингтъна при мен работи безотказно вече дълги години.

# 172
Със стиймпода косата стои някак по-бухнало изправена, ако ме разбирате .. аз това не го харесвам. Елипсис приглажда самата коса, а Ремингтън .. да, и от тях има хубави и издръжливи модели. Въпрос на вкус, а и на коса все пак.

# 173
Със стиймпода косата стои някак по-бухнало изправена, ако ме разбирате .. аз това не го харесвам. Елипсис приглажда самата коса, а Ремингтън .. да, и от тях има хубави и издръжливи модели. Въпрос на вкус, а и на коса все пак.
Ползвате ли Стийм пода със стилизантите на Лореал, които са специално за нея? Аз съм доволна от изправянето когато ползвам тъкмо тях.

# 174
Да, изправяха ме в салон с нея, но не ми допадна и не си я взех. За това и исках да ме изправят с нея - за да видя изправянето върху моята коса.

# 175
Ох, момичета не издържах и я поръчах от Emag. Толкова време следя коментарите в групата за тази преса и и се каня.
Спирам с влизането във форума, че все като отворя някоя група козметика за коса, лице, преди, сешоари, уреди за домашна грижа за кожата... и на банковата ми сметка и става лошо Grinning

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 08:19 от The Rose

# 176
Да, изправяха ме в салон с нея, но не ми допадна и не си я взех. За това и исках да ме изправят с нея - за да видя изправянето върху моята коса.
Аз съм доволна как ме изправя, но ми е много неудобна за работа (стария модел, с отделен контейнер за вода). Иначе си я взех, защото уж била безвредна, че даже и полезна за косата понеже е с пара. Смятате ли че е вярно? То и хич не беше евтина меко казано....

# 177
Няма как да е безвредна, няма такъв уред. Може да се каже, че е по-щадяща, но безвредна и полезна .. не!

# 178
В този ред на мисли каква термозащита ползвате? И има ли бюджетни варианти, които са добри? За моята коса ако изправям с обикновена преса, не със Стим под най-доброто е Цимент термик на Керастаз. Но ползвам и по-евтини марки.

# 179
В този ред на мисли каква термозащита ползвате? И има ли бюджетни варианти, които са добри? За моята коса ако изправям с обикновена преса, не със Стим под най-доброто е Цимент термик на Керастаз. Но ползвам и по-евтини марки.

Аз след минене слагам крема на Олиосета. А лятото и спрея на Лакме, който използвам, както в същия ден за горния пласт, тъй като е най-уязвим и затова правя двойна защитна, както и го използвам преди всяка термо обработка на косата /спрея има и лека фиксация/. Това са ми любимите термозащити.

Общи условия

Активация на акаунт