Керамична преса за коса - 9

• 83 613
  • 827
  •   1
Отговори
# 180
Напура използвам аз, термиците на Керастаз, на Оуей Глоси нектара.

# 181
Бях се навила да си купя Steampod-а, но една приятелка за щастие ми даде да я пробвам. Очаквах чудеса за 500лв (косата ми е много дълга, вълнообразна и бухнала, не я боядисвам), но останах много разочарована, направо не мога да повярвам. Супер трудно ми я изправи, ако мога така да го нарека, минавах по 5 пъти на кичур и накрая на места все още ми стоеше начупена. А на моята приятелка косата стои наистина права. Не знам на какво се дължи, но определено не е моята преса. Моята Ремингтън ми върши по-добра работа. Оставам да се колебая между Upgrade и Elipsis.

# 182
Моята фризьорка ме прави с Upgrade всеки път като ходя при нея. Слаба работа, дава някакъв блясък за няколко часа и толкова. Според мен не си заслужава. Стиймпод и Елипсис още не съм пробвала. Ползвам Corioliss за ежедневна преса.

# 183
Имах Ъпгрейд и тясна, и широка версия, сравнени с елипсис .. бледнеят.
П.С. Мога да я сравня Елипсиса с Джойко кератин, но си е занимавка пълненето на контейнера, за това се отказах и от нея и я продадох. Иначе и тя е страхотна преса, ако някой се чуди за нея!

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 08:20 от krystall

# 184
Аз просто исках по-щадяща преса, а Steampod и Upgrade уж са такива. Но все пак и да изправя. Явно още няма такава преса. 😕

# 185
Увеярвам те няма.
Ако ползваш качедтвена термозащита, подстригваш редовно и полагаш грижа вредата се свежда до минимум. Но без грижа, никоя преса не щади косата. Въпросът е да се оформя трайна прическа, че има преси от които минаваш по 5 пъти и държи само 2 часа или ден.
Когато ползваш хубава преса ефекта е до миене и така по рядко я обработваш. Колкото по често, и колкото повече пъти минаваш един кичур за да постигнеш ефект, толкова повече вредиш.

# 186
Днес пристигна Елипсис-а от Емаг, не съм я изпробвала все още на цялата коса, само я включих да проверя дали всичко е наред. Искам да попитам тези, които я имат, какъв цвят свети индикатора, като е на повече от 150 градуса? При включване светва 150 гр. в зелен цвят, като увелича градусите свети в червено, така ли трябва да е или като достигне избрания градус, трябва да се смени на зелено?
Слагам снимки в скрит текст.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 187
  • Пловдив
Да, различни цветове са.

# 188
И моята пристигна вчера. Пробвах я - страхотна е! Определено разликата между обикновена преса и тази е осезаема. На 150 градуса се изправи с едно нимаване на кичура, запазвайки обема с изключителен блясък. Определено и комбинацията с продуктите, които слагам е много подходяща за моята коса.

# 189
# 190
В издирване съм на термозащита, която да не изсушава и втвърдява косата ми и евентуално да е по-бюджетен вариант... Всички, които съм ползвала досега имам чувството, че допълнително ми изтощаваха косата, която я третирам и с блондор, тъй като се изрусявам в платинен цвят..

# 191
И моята пристигна вчера. Пробвах я - страхотна е! Определено разликата между обикновена преса и тази е осезаема. На 150 градуса се изправи с едно нимаване на кичура, запазвайки обема с изключителен блясък. Определено и комбинацията с продуктите, които слагам е много подходяща за моята коса.
Кои са продуктите?

# 192
Здравейте, момичета! Поръчах тази преса https://www.notino.bg/remington/straighteners-pro-sleek-and-curl … osata/p-11598346/ . Косата ми е здрава, средно дълга, нетренирана с нормален, не много дебел косъм. Гъста е. Почти идеално права е. Искам да я оформям с преса, за да стои една идея по гладка и подредена. Също така ми се иска да се науча да я къдря с пресата. Четох предишната тема и останах с впечатлението, че коментирате и предпочитате предимно професионални преси, но смятам, че за моята коса не е необходима такава. Моля за вашето мнение Stuck Out Tongue Closed Eyes, както и за подходяща термозащита. Прочетох, че харесвате флиуда на Напура. Питам се дали няма да е силен за моята коса?

# 193
Не, той е подходящ за всеки тип коса. А щом е и гъста може и кремообразна термозащита да си избереш.

# 194
Не, той е подходящ за всеки тип коса. А щом е и гъста може и кремообразна термозащита да си избереш.
Благодаря, ще поръчам. Не ми казваш нищо за пресата, а виждам, че си доста компетентна и ще се радвам да чуя мнението ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт