🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 642
  • 806
  •   1
Отговори
# 75
Ооооо .. интересна промяна .. според бележката идола важи в играта докато племето е живо, което е разлика от стандартните правила.

Иначе много комично намиране и заснемане на първия идол в БГ Сървайвър.

# 76
  • Варна
колко бързо го намериха този скрит имунитет :д

# 77
Много бързо наистина го намериха.

# 78
Първо разочарование… защо много красивата мулатка обеща, че няма да казва, и веднага изпорти след това… а точно си мислех колко е готина.

# 79
  • София
Коя не може да плува?

# 80
  • София
Ивана

# 81
# 82
Всичко е добре засега,но гадният Редемпшън Айлънд...Слава богу,че го разкриха поне веднага!!

# 83
Тоя Пейо е егати гнусара Unamused

# 84
Запис от мен, ще следя с интерес.

Пейо ми е като Агонцев от сезон 2 и после 5, търси да създаде веднага интрига и пуска пиперливи коментари.

# 85
  • София
Дяволо, благодаря за труда и за темата!

Тази Карин. Simple Smile)) Ние обещаваме да не казваме на другите и 5мин по- късно разказа. Simple Smile))
Браво на Мила, че помогна на Ивана, която от своя страна за сега ми изглежда дразнеща.

# 86
За мен лично Пейо е по-предвидим и прозрачен играч от Ивана. Но не съм фен на нито един от двамата със сигурност. Ако зависеше от мен бих отстрелял Ивана първа.

# 87
И двамата са супер противни, но Ивана ме дразни повече.

# 88
Ето това е Сървайвър! Динамично, бързо, игри, веднага се случва нещо!
От първите минути Пейо е голям дразнител - или е хитрец със скрит план или играе много тъпо като се самоналожи за лидер и само дава акъл и сипе критики. Като нищо да е първия изгонен. А и е голям простак. Ивана не ми е приятна, но на неговия фон я предпочитам.
Много ме е яд за Александра! Така прави ли се, момиче? Отиваш в Сървайвър и вярваш на пълните непознати, че няма да ти издадат тайната. Карин ме изненада леко неприятно. Вярно, че такава е играта, но много бързо взе да плете интриги. А мислех, че като силен физически играч ще играе малко по-открито.

# 89
За сега Пейо ми е най-дразнещ.
Ивана е много красива и хитра. Според мен ще остане до края.

Общи условия

Активация на акаунт