🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 563
  • 806
  •   1
Отговори
# 375
Леле, това е същата простотия като игрите на волята Simple Smile даже ми се струва, че тук по-малко игри дават, повече интриги.
А на мен пък Игри на волята ми прилича на детски лагер със спортен полуден.

# 376
Оо, first blindside...Пейо изгоря .Само,че за момент изпуснах как точно беше взето решението.При зелените ще предстои сериозна развръзка по-нататък.

# 377
Като цяло има логика във вота на племето.
Задраскаха дуото Пейо - Драго.
@densi
При девет гласа, от които пет са за един от тях двамата нямаше значение как гласуват. Това и си шушукаха Пейо и Драго - че не стигат гласовете Simple Smile

# 378
  • София
Ивайло ми се затвърждава като много глупав човек. Това за тумора било метафора, не говорел образно. WTF?! Joy
Не знам как момичетата решиха, че може да е лидер. До момента не е показал нито акъл, нито умения.
Според мен беше глупаво да гонят Пейо толкова рано, имат нужда от него. Дано се върне! Харесах това, че беше загрижен за Мила като й прилоша и как я държеше за ръката и й говореше.

# 379
Аз още снощи писах, че за мен Пейо е добър играч, колоритен и откровен. Тези направо се обезглавиха, като племе.
Защо да не махнат тази дето ги дърпаше, че и клюкареше , какво Пейо им направи и не даде за племето?
Направо си направиха сепуко тези. То хем падат, хем грам мозък нямат.
Пейо трябваше да гласува за Ивайло по указанията и шушуканията на (не му помня името-приятелят му), но си държа на своето за интереса на племето. Пак той щеше да излезе де, на рождения си ден и защото най-много се раздаде. Мила пък освен да плаче да вземе малко мисъл да има, ама ме съмнява, иначе отлично се представи. Прилича ми на Миленка от ИВ. Не съм чула Пейо да е казвал , че нямало да гласува за него и  му била задължена, направо я подхлъзнаха и тя лапна въдицата. Бе нямам думи направо. Сега кой ще дърпа племето не знам. То първо се гонят слабите, да печелят игрите, после се правят коалициите мисля. Но..слабите излезнаха по-умни и се обединиха.
При червените харесвам повече жените, при зелените-мъжете, ама сега вече не знам какво харесвам и аз.
Ивайло няма никаква мисъл и той, само подлост в това младо момче. Не разбира ли следващия ще бъде той, ама тотема как намерил, ами..малко нагласено ми се видя, ама.. Лош характер е това момче, мозък нулев.

# 380
Ивайло ми се затвърждава като много глупав човек. Това за тумора било метафора, не говорел образно. WTF?! Joy
Не знам как момичетата решиха, че може да е лидер. До момента не е показал нито акъл, нито умения.
Според мен беше глупаво да гонят Пейо толкова рано, имат нужда от него. Дано се върне! Харесах това, че беше загрижен за Мила като й прилоша и как я държеше за ръката и й говореше.
Момичетата едва ли го виждат като лидер. Просто го използват като бройка защото им трябват съюзници.

Нямат нужда от Пейо. И с него загубиха 2 пъти.

# 381
Не знам. Мила явно или е много наивна или много глупава. Няма сякаш собствено мнение. Това ще и изиграе лоша шега. Ще я използват докато е нужна и ще и бият шута.

# 382
На тая Мила някакъв футуристичен образ и е изграден само, защото е гадже на Сами... Ама тя ще се окаже най-лабилна емоционално!

# 383
Как я хлъзнаха Мила! А вратарчето е пълен смешник, усещам как тепърва ще ме дразни все повече. Кефя се обаче Пейо как ще скъса нервите на онази мръхла на острова Sweat Smile

# 384
  • Sofia
Хоп, и аз тук! Simple Smile

Парадокс, но това е първият сезон на Survivor, който гледам. Та, някой може ли да ме светне – след утрешната битка на самотния плаж (между Ивана и Пейо) – победителят връща ли се при племето или си остава там да чака следващия опонент?

Засега нямам отявлени любимци, но симпатизирам на Гани и Анелия от "Ифугао". Може би и на Карин. Мъжете, учудващо, ме дразнят в по-голямата си част.

# 385
Ами от промото ми се струва, че онази мърла ще скъса нервите на Пейо.
То и на мен ми ги късаше вчера, като я гледах и слушах, ама.. Поне имаше хубаво тяло, при това е на години. Виж в главата плаши. Ми да ги пуснат във водата да ловят рапани, може и да не се покаже и Пейо да се наложи да я спасява. Не знам как са я взели тази. В днешната игра как щеше да помогне на племето си? Да се гмурка при това, ама...как ги взимат такива, още го помня този Добата и настръхвам.
Всъщност отшелника си стои там май до...не помня до кога, ама скоро няма да се върне, ако оцелее де. Трябва да пребори всеки нов отпаднал, за да остане , но не се връща в племето.

# 386
Момичетата едва ли го виждат като лидер. Просто го използват като бройка защото им трябват съюзници.

В днешната битка Пейо се представи много добре заедно с Мила. Не смятам, че са загубили заради него, а и все пак играят отборно и малко или много всеки е виновен за загубата.

# 387
  • София
И смяташ, че без него отборът ще се засили? Grinning
Да, слабите се обединяват, но доводите им за лидерските умения на Ивайло бяха смехотворни.

# 388
Изгонването на Пейо беше грешка. Той може и да не е най-прекрасен, но беше нещо, което ги обединява, било то за или против него и внасяше щипка “майната му”, което пък им е нужно, за да не се сринат психически.

# 389
Мила обаче как клъвна за отрицателно време.

Общи условия

Активация на акаунт