Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 419
  • 682
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, искам да попитам дали може да давам на сина ми(3г.) Коластра при положение, че е алергичен към краве продукти? Благодаря предварително.
Дайте прашинки от капсулата сутринта приблизително 1/5 от нея и наблюдавайте.
На другия ден увеличете 1/4 .... И тн ако няма реакция, за около 10 дни да направите капсула за деня.Това е най - общо обяснено!

# 616
  • София
Здравейте, искам да попитам дали може да давам на сина ми(3г.) Коластра при положение, че е алергичен към краве продукти? Благодаря предварително.

Обикновено децата израстват тази алергия. Внукът ми също. Сега е на 4 години и яде по 3-4 капсули дневно. Не се обрива и няма проблеми. Не, че има нужда от такова количество, а просто му харесва.
Все пак опитайте внимателно. Започнете с една трета капсула 2-3 дни. После с 2/3 отново 2-3 дни и ще разберете. И увеличете, ако няма проблеми отново постепенно. За неговата възраст в началото е добре да са по 2 капсули и след това поддържащо. Може и една през лятото. Есента отново по две.

# 617
И мен ме интересува за коластрата, както и за колагена.
Тъй-като разбрах, че се препоръчва растително хранене - как се съчетава това с животински продукти като коластра и колаген от животни?

# 618
  • София
Тъй-като разбрах, че се препоръчва растително хранене - как се съчетава това с животински продукти като коластра и колаген от животни?

За 23 години употреба на продуктите, за първи път чувам, че се препоръчва растително хранене. Яжте си каквото си искате. Нямат отношение и несъвместимост с други храни. И алкохол може да употребявате.

# 619
Препоръчва се балансирано хранене!Ние ползваме продуктите и нямаме проблем с приема на месо, млечни и т.н
Просто хапваме малко сладкиши, децата и аз не харесаме купешките такива!
Но никога не съм забранявана или ограничавала храна, дори и празна.

# 620
Здравейте, дами.

Може ли да ми кажете дали има комбинация от продукти за тромбофилия (ако някоя от вас иска, мога да покажа резултатите или да ги кача тук, ако е разрешено в темата?) и цитомегалос вирус.
Предстои да си пусна отново хормони и витамини, към момента винаги са ми казвали, че нямам проблем с хормоните, но все пак ще пусна отново, имам лек дефицит на витамин Д (от стари изследвания) и ниски нива на Б12.
Но стига да е ок, като ми излезнат изследванията, пак ще пиша и ще ги покажа.
Имам един скорошен спонтанен аборт - плодът спря да се развива в 6та седмица и аборт в 9та, последва кюретаж.
Не съм спирала да приемам продуктите и знам, че те ни помогнаха да забременея, както и да се възстановя толкова бързо и качествено.
Но сега като резултатите ми показаха трлмбофилия и цитомегалус и ми се иска да знам в какви дози да взимам и кои продукти.

Много благодаря предварително.

Бъдете здрави!

# 621
  • Пловдив
Успех, казвам го малко иронично, не вярвам да намерите.

Търся реални отзиви от хора преборили патик атаки с аквасорс!

# 622
Здравейте. А съм голям почитател на Аквасорс, пия от години, давам и на двете си деца. Голямата е ня 12, малкият на 6. Малкият след прекарана стрептокока инфекция, вече 1 година е всеки ден на АФА и на коластра. Притесних се обаче, тъй като прочетох че АФА водораслите могат да имат токсини и че всъщност Аквасорс не тестват достатъчно, за да разберат дали са напълно чисти добиваните от тях водорасли. Моля за някакви успокоителни думи, защото наистина много св притесних.

# 623
Здравейте. А съм голям почитател на Аквасорс, пия от години, давам и на двете си деца. Голямата е ня 12, малкият на 6. Малкият след прекарана стрептокока инфекция, вече 1 година е всеки ден на АФА и на коластра. Притесних се обаче, тъй като прочетох че АФА водораслите могат да имат токсини и че всъщност Аквасорс не тестват достатъчно, за да разберат дали са напълно чисти добиваните от тях водорасли. Моля за някакви успокоителни думи, защото наистина много св притесних.
Спокойно си пийте Афата, ние пием от 10 г АФА и периодично съм  пущала изследвания и нямаме натрупани токсини!
Нито за секунда не съм подлагала на съмнение че,афата може да има токсини тъй като сме запознати с начина и на добиване на самите водорасли.Аквасорс  и ликвадрайт  фирмата която добиват продукцията от водорасли използват само тези които излизат на повърхността на езерото тоест живи водорасли.За фирмата ликвадрай може да прочетете достатъчно информация има в интернет по-голямата част е на английски.AquaSource използва само живи водорасли които излизат на повърхността в слънчевите дни само няколко месеца в годината.

# 624
Много благодаря.

# 625
  • София
Спокойно си пийте Афата, ние пием от 10 г АФА и периодично съм  пущала изследвания и нямаме натрупани токсини!
Нито за секунда не съм подлагала на съмнение че,афата може да има токсини тъй като сме запознати с начина и на добиване на самите водорасли.Аквасорс  и ликвадрайт  фирмата която добиват продукцията от водорасли използват само тези които излизат на повърхността на езерото тоест живи водорасли.За фирмата ликвадрай може да прочетете достатъчно информация има в интернет по-голямата част е на английски.AquaSource използва само живи водорасли които излизат на повърхността в слънчевите дни само няколко месеца в годината.
Какви изследвания пускате за токсини?

# 626
  • София

Ами ако посещавате семинарите ще знаете, че всяка партида се тества. Че правилата са много строги. И процеса на сушене е много специален. От 25 годи си ги хапваме и още сме живи. Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 627
Е, стига вече с тази реклама!!!
Къде пускате изследвания за наличие на токсини???
Къде можем да изследваме състава на тези продукти???
Каква е гаранцията, че  AquaSource използва само живи водорасли които излизат на повърхността в слънчевите дни...., понеже така са Ви научили да казвате на клиентите???

# 628
Е, стига вече с тази реклама!!!
Къде пускате изследвания за наличие на токсини???
Къде можем да изследваме състава на тези продукти???
Каква е гаранцията, че  AquaSource използва само живи водорасли които излизат на повърхността в слънчевите дни...., понеже така са Ви научили да казвате на клиентите???
Ще ви отговоря с информационна цел, надявам се че не целите провокация!
Пущам изследвания в лабораторията към болницата в Бургас.
Относно всичко останало: пожелавам ви този успех които ще ви заведе на Кламат и сама ще видите!

# 629
  • София
Кажете какви са тия специални изследвания? Аз лично такива не откривам в София. В Бургас в коя лаборатория и как се казват?

Общи условия

Активация на акаунт