Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 497
  • 682
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте!
Запозната съм горе долу с храните на Аквасорс, пробвала съм не един продукт ,но някак си не усещам ефект от тях.Вероятно е така,защото не съм постоянна или не ги приемам в правилната комбинация.
Първата ми среща беше с програмата "Лесно начало".Купувала съм и ЗЕ,АФА,ЕМК,МЕ,Алое, крем Муун Райз(все още наличен) и вероятно и други. КАто най-доволна бях от Алоето.
Работя в среда,която е ежедневно наситена с бацили.Усещам умора,усещам тялото си все едно, че е застояло блато.Преди цикъл понякога ми се гади и изпадам в едно общо неразположение. Та въпроса ми е какво бихте ме посъветвали да приемам и в каква последователност,за да мога да избегна всичко това и да посрещна есента здрава и доволна?

Избери си ЗЕ или АФА и бъди постоянна. Не става за един месец. Трябва време. Може да прекъсваш понякога, но за кратко. Можеш да включиш и Коластрата, заради бацилите.
Муун райз го ползвай постоянно. Аз не съм го спирала от 12 години.

# 106
Здравейте, има ли някой запознат лесно начало или някой който е приемал  храносмилателни ензими? От няколко дни започнах да пия по схема лесно начало , но още след първия прием на ензими се появиха киселини и газове, стомаха ми се поду много 3-4 часа след храненето. Пробиотиците ми понасят добре , но тези ензими не смея да ги пия отново. Има ли странични ефекти от тях и има ли някой който да е имал същия проблем?

# 107
Здравейте, има ли някой запознат лесно начало или някой който е приемал  храносмилателни ензими? От няколко дни започнах да пия по схема лесно начало , но още след първия прием на ензими се появиха киселини и газове, стомаха ми се поду много 3-4 часа след храненето. Пробиотиците ми понасят добре , но тези ензими не смея да ги пия отново. Има ли странични ефекти от тях и има ли някой който да е имал същия проблем?
вземайте преди 2 те основни хранения или ако искате пробвайте само с 1 капсула на вечеря .Аз имах подобен проблем известно време но защото наобед не обядвам пълноценно,а лека офис закуска/ салата или мюсли./събота и неделя когато съм у дома и обядвам нормална храна нямах проблем.

# 108
вземайте преди 2 те основни хранения или ако искате пробвайте само с 1 капсула на вечеря .Аз имах подобен проблем известно време но защото наобед не обядвам пълноценно,а лека офис закуска/ салата или мюсли./събота и неделя когато съм у дома и обядвам нормална храна нямах проблем.

Благодаря, на мен основните хранения са ми салати и по леки храни. Дали с по малко ензими ефекта от програмата лесно начало ще е същия ? Пия го с цел детоксикация и прочистване.

# 109
Аз пия Лесно начало един път годишно, вече почти 15 години. Нямала съм такива оплаквания.
S.I.A. хапвайте всичко, не прекалявайте със салатите, има зеленчуци които допълнително подуват корема.

# 110
  • Испания
Здравейте, аз сега ще започна да давам Лесно начало на моя син, който е аутист и е на 12 г. Дано да няма проблеми! Храносмилането му е лошо и има нужда от храносмилателни ензими, чревната му флора не е в добро състояние.

# 111
  • София
Аз също пробвах да давам на сина ми, на 9г. И още от първият прием на Бифидус почна да му къркорят червата, дори каза, че го боли. Пробвах още няколко пъти, но отново същият ефект и ги спряхме. По принцип той няма явно проблеми с храносмилането, но понеже е роден секцио си имам едно на ум и исках просто да го захраня с пробиотици. Някой дали е има подобен проблем и как го е решил?

# 112
Аз също пробвах да давам на сина ми, на 9г. И още от първият прием на Бифидус почна да му къркорят червата, дори каза, че го боли. Пробвах още няколко пъти, но отново същият ефект и ги спряхме. По принцип той няма явно проблеми с храносмилането, но понеже е роден секцио си имам едно на ум и исках просто да го захраня с пробиотици. Някой дали е има подобен проблем и как го е решил?
Здравейте, отговарям малко със забавяне но сега видях поста.Моят син от онлайн обучението  имаше забавен метаболизъм и газове и къкрорене в стомаха.Започна пробиотиците по 2 сутрин ацедофилис  и 2 вечер бифидус на 2 ден имаше "мечка "в стомаха и тогава влкючифме храносмилателни 2×1 и веднага поръчах и алое фреш и започна по схемата.също спомена за подуване и болки/ дискомфорт оказа се от насъбраните газове!за още 2-3 дни започнаха да се оправят нещата и на 10 ден ми сподели че има нормално всекидневно изхождане! Тогава беше на 12.5-13 г Дано съм ви била от полза!

# 113
  • София
Mного ви благодаря за отговора - това малко ме успокоява. Аз също си мисля, че е от газовете, които по принцип си ги има, но когато добавих пробиотиците се засилиха до болка и аз се притесних и ги спрях. Дори когато аз ги приемах в началото имах малко дискомформ, но премина бързо. Ще се опитвам пак да го пробвам, но когато е вкъщи - можеби някоя ваканция. Вярвам, че това е нещо като криза - докато добрите бактерии се заселят в храносмилателната система.

Здравейте, отговарям малко със забавяне но сега видях поста.Моят син от онлайн обучението  имаше забавен метаболизъм и газове и къкрорене в стомаха.Започна пробиотиците по 2 сутрин ацедофилис  и 2 вечер бифидус на 2 ден имаше "мечка "в стомаха и тогава влкючифме храносмилателни 2×1 и веднага поръчах и алое фреш и започна по схемата.също спомена за подуване и болки/ дискомфорт оказа се от насъбраните газове!за още 2-3 дни започнаха да се оправят нещата и на 10 ден ми сподели че има нормално всекидневно изхождане! Тогава беше на 12.5-13 г Дано съм ви била от полза!

# 114

Аз от години имам проблем със стомаха и червата. Пробвала съм купища от скъпи и хубави до най-рекламирани пробиотици, които се продават в аптечната мрежа. Мога да кажа, че на Аквасорс пробиотиците най-много ми помагат. Когато започвах да ги пия също имах подобен проблем, тогава ми препоръчаха да започна с по половин капсула , после по една и т.н. сега когато съм най зле те са първото нещо което пия и за седмица нещата се нормализират, така че не ги спирайте, а им дайте повече време.

# 115
Привет на всички в групата Simple Smile
Как ви намерих Simple Smile
От години се боря с дерматит по лицето си. Измазала съм какво ли не. След вероятен К%овид имам и лишеи, които се обострят прекалено често.
Страдам и от косопад, който 4 доктора не разбраха от какво е.
Изпих какво ли не, мазах всевъзможни неща. Време е за промяна, при която няма да разчитам на лекарите.
Искам обаче, преди да си купя каквото и да било, да знам кое какво е, как се приема, за какво помага... Всичко в Гугъл е в посока агитация за стартов пакет и как ще забогатееш+истории на доволни, но само хепи енда.
Моля, насочете ме къде мога да прочета повече за продуктите. Наистина повече, а не в сайтовете. Там е еднотипно.
Благодаря Simple Smile

# 116
  • София

Аз от години имам проблем със стомаха и червата. Пробвала съм купища от скъпи и хубави до най-рекламирани пробиотици, които се продават в аптечната мрежа. Мога да кажа, че на Аквасорс пробиотиците най-много ми помагат. Когато започвах да ги пия също имах подобен проблем, тогава ми препоръчаха да започна с по половин капсула , после по една и т.н. сега когато съм най зле те са първото нещо което пия и за седмица нещата се нормализират, така че не ги спирайте, а им дайте повече време.

Здравей мила,
точно защото е роден секцио, това му е проблема. Няма достатъчно количество в тракта си и всички други проблеми са следствие на това. Тези бактерии се пренасят през родовите канали, през които той не е минал. И няма от къде да ги получи. Количеството им е по-малко от необходимото. Затова давай смело. Добре те съветват да намалиш количеството малко в началото и после дълго време да ги даваш. Докато се решат проблемите.

# 117
  • София
Много благодаря за отговора,
Вече стигнахме до 2 Ацидофилус на ден и е доста по-добре. За първи път от години сам пожела ябълка Simple Smile Понеже от малък отказва плодове и аз сега го отдавам на липсата на добрите бактерии, затова не е искал досега.
Опитах да му давам и АФА, но засега не става - много му къркори корема. Такаче ще продължим само с Ацидофилус поне 3 месеца.

Здравей мила,
точно защото е роден секцио, това му е проблема. Няма достатъчно количество в тракта си и всички други проблеми са следствие на това. Тези бактерии се пренасят през родовите канали, през които той не е минал. И няма от къде да ги получи. Количеството им е по-малко от необходимото. Затова давай смело. Добре те съветват да намалиш количеството малко в началото и после дълго време да ги даваш. Докато се решат проблемите.

# 118
Използвах от тези добавки на AquaSource но преди няколко дни реших да се поровя в интернет за повече информация и ще ви кажа какво установих. Вие също може да го направите. Има някакъв текст с двама "прочути" хомеопати които открили тези водорасли и дрън дрън.За тези имена не излиза нищо освен художници и музиканти. Просто текста се копира многократно и един и същ презентира тези добавки в различни сайтове. Има изследване и доклади на канадски и немски медицински организации които доказват че тези добавки освен че не са полезни ами са и ВРЕДНИ най вече за черния дроб.Много изчетах и за въпросното езеро Кламат,при гниенето там на тези водорасли водата става токсична и има данни за отравяне на кучета и риби. Проблема не е в това че не помагат,а в това че ВРЕДЯТ по информацията която има. Всеки има право да харчи парите си както пожелае,лошото е че някои ги купуват за деца.

# 119
  • София
Визирате всичките им продукти или само водораслите? И след като сте намерили такава информация защо не я предоставите и тук все пак?

Общи условия

Активация на акаунт