Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 526
  • 682
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте Simple Smile
Бих искала да помоля някой да сподели дали сте имали къркорене на корема след прием на Бифидус вечер. И ако да - колко време продължава?

# 136
Добавете ензими.... отделят се газове които раздават червата.Като включите ензими за около 3-5 дни би трябвало се възстанови нормалното състояние.Все пак не съм запозната със състоянието на човека но така зададен въпроса....толкова мога да помогна!🍀

# 137
  • София
Става въпрос за дете на 9г - ще опитам да му дам. Благодаря

Добавете ензими.... отделят се газове които раздават червата.Като включите ензими за около 3-5 дни би трябвало се възстанови нормалното състояние.Все пак не съм запозната със състоянието на човека но така зададен въпроса....толкова мога да помогна!🍀

# 138
  • София
Може ли да се използва Коластрата на Аквасорс докато жената кърми?

# 139
  • Charming
Здравейте, искам да питам проблем ли е за действието на коластрата, ако не се дава на гладно? Детето я хапва само разтворена в малко кисело мляко и то към закуската. И колко капсули мога да давам на ден докато е болно? Става въпрос за 2 годишно дете. Благодаря!

# 140
Да със Зелена енергия  увеличава лактацията

Здравейте, искам да питам проблем ли е за действието на коластрата, ако не се дава на гладно? Детето я хапва само разтворена в малко кисело мляко и то към закуската. И колко капсули мога да давам на ден докато е болно? Става въпрос за 2 годишно дете. Благодаря!

Желателно но не задължително на гладно!
За другия въпрос се свържете с вашия спонсор или човека който ви консултира, той е запознат със състояние  на детето.

# 141
  • Charming
Благодаря! 🙂

# 142
  • София
Да със Зелена енергия  увеличава лактацията

Желателно но не задължително на гладно!
За другия въпрос се свържете с вашия спонсор или човека който ви консултира, той е запознат със състояние  на детето.
Нямах никаква представа, благодаря Ви! А как се приема тогава за увеличаване на лактацията?

# 143
Безсмислено е да се взема коластра, ако стомахът е пълен, защото тя ще се разруши от стомашните сокове. Добре е да се взема на капсули с много вода, защото капсулата я предпазва от тях, а водата улеснява преминаването й в червата, където е основното й действие. Ако имате проблем с инфекции в носоглътката – тогава коластрата се дъвче или се сипва в устата на прах.
За увеличаване на лактацията, приемайте освен Коластра сутрин на гладно-20 мин.преди хранене с чаша вода и Зелена Енергия през деня, както и ЕМК-2 пъти по 20 капки.

# 144
Здравейте,
Някой ползвал ли е крема Moon rise на Аквасорс? Моля за отзиви за какво го ползвате и дали сте доволни.

# 145
  • софия
Здравейте,
Някой ползвал ли е крема Moon rise на Аквасорс? Моля за отзиви за какво го ползвате и дали сте доволни.
Аз го ползвам за мигрена, при топли и студени вълни ( разбира се от прекрасната ми възраст 😉 ). Дъщеря ми, когато я заболи корема преди цикъл.

# 146
  • София
Здравейте,

Ползвам го от момента на пускането на пазара. Повече от доволна съм. Споделила съм го със сигурност. С риск да се повторя ще кажа само няколко думи. За подробности на лични.
1. Спях 2 дни месечно седнала, поради естествени причини. Благодарение на крема вече лежа
2. Повече от 15 години задържам развитие на остеопороза в комбинация с Колактив
3. Нямам никакви горещи вълни
4. Не съм викнала нито веднъж на децата си, въпреки че техния пубертет съвпадна с моята критическа
5. Нямам сърцебиене.
6. Не съм раздразнена и нервна
7............

# 147
Крема е невероятен! Аз го ползвам от 8 години, действа ми прекрасно на шиповете на врата(заедно с Коластрата), на костите и на ставите.

# 148
Благодаря за отзивите!
Аз смятам да го ползвам заради болки в гърдите преди цикъл. Бяха ми изписали изкуствен прогестерон гел, ползвах го по лекарското предписание, но симптомите пак се появиха след няколко месеца. Страх ме е да го ползвам пак като прочетох колко са опасни хормоналните продукти.

# 149
  • София
Здравейте на всички Simple Smile исках да се похваля, че след 3 месеца много плавно въвеждане на пробиотиците на сина ми на 9г, успяхме и вече приема 2 Ацидофилус сутрин и 2 Бифидуса вечер - не му къркори корема вече Simple Smile! Сега леко кашля и въведох набързо и всички други продукти - много съм доволна, че минахме през този период, въпреки че на моменти бях на ръба да се откажа, тъй като от Бифидус коремчето му къркореше всяка вечер и трудно се захрани. Надявам се да съм била полезна с тази информация за тези които още се чудят дали да опитат - за мен пробиотиците на Аквасорс са най-добите и са тотално различни от тези по аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт