Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 375
  • 682
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Някой има ли отзиви за капсулите за зрението?

# 676
Някой има ли отзиви за капсулите за зрението?
Зависи какво целите!
Аз пия от тях по 2 дневно първоначално когато излезнаха около 5-6 м.
Сега вземам по 2-3 месеца 2 пъти в годината.на 50 г и нямам промяна в зрението.Т.е към днешна дата нямам очила и нужда от тях.

# 677
  • София
Благодаря ви! Бях чела отзиви за сваляне на диоптър дори. В нашия случай е за астигматизъм, но ще мога да споделя резултати след като мине още известно време.

# 678
Благодаря ви! Бях чела отзиви за сваляне на диоптър дори. В нашия случай е за астигматизъм, но ще мога да споделя резултати след като мине още известно време.
Бъдете постоянни.
Продукта е с много полезни за очното здраве съставки.
Имам поглед върху доста от предлаганите в аптека добавки за очи и е с оптимална концентрация и състав.

# 679
Аз съм ползвал продукта, но ми оцветява урината в тъмно-жълт цвят. На какво се дължи това?
Има ли доктори в темата ,които да ми отговорят?

# 680
Аз съм ползвал продукта, но ми оцветява урината в тъмно-жълт цвят. На какво се дължи това?
Има ли доктори в темата ,които да ми отговорят?

Не съм лекар/ работя в аптека/
Витамин В2 е този художник Simple Smile
От съществено значение е и приема на поне 2 л вода дневно!

# 681
  • Русе
Здравейте!
Мислите ли, че с дадени продукти на Аквасорс мога да преборя Streptococcus agalactiae - B? Откриха ми умерено количество чрез микробиология от влагалищен секрет. Имам изписан антибиотик, но хич не ми се пие, защото имам проблеми със стомаха.

# 682
  • София
Здравейте!
Мислите ли, че с дадени продукти на Аквасорс мога да преборя Streptococcus agalactiae - B? Откриха ми умерено количество чрез микробиология от влагалищен секрет. Имам изписан антибиотик, но хич не ми се пие, защото имам проблеми със стомаха.

Здравейте! Възможно е да се вдигне имунитета и тялото само да се справи, но за съжаление не може да се гарантира на 100%. Ще бъде необходима схема и големи количества коластра и домашни вагинални Глобули.

От личен опит ви пиша, борих една упорита бактерия, ужасен цистит, накрая склоних и пих антибиотика, паралелно си взимах Аквасорс продуктите. Вчера приключих антибиотика, сега ще правя дълъг курс с пробиотиците. Щом имате проблеми със стомаха, препоръчвам ви да се подкрепите. Защото когато има бактерии има липса на пробиотици и добри бактерии и следователно намален имунитет.
Пишете ми ако имате нужда.

Общи условия

Активация на акаунт