Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 386
  • 682
  •   1
Отговори
# 660
За детенце на почти 8 години ,за подкрепа на имунната система, приема и други продукти на аквасорс.

# 661
  • Пловдив
За детенце на почти 8 години ,за подкрепа на имунната система, приема и други продукти на аквасорс.

Кои продукти приема, от колко време? Иначе като базово - Коластра, Зелена енергия/АФА и ЕМК/Течно злато.
В този сезон бих добавила и Витамин Д и витамин С, както и ако има предизвикателства като задна хрема и трета сливица - СуперАнтиоксидант. Вашият консултант да ви направи схема и спрямо състоянието на детето и количествата на продуктите, така ще постигнете най-добри резултати. Успех:four_leaf_clover:

# 662
Давайте 2-3 месеца и после можете да разредите!
Най - добре да го обсъдите и с човека който ви е включил, той/тя вероятно знаяе повече за вас и детето и ще дадат по точна насока.
Иначе след 3 месец има възможност за намаляне за да има пак ползи.

# 663
Извинявам се за невежеството ,но как става регистрацията в Аквасорс.

# 664
  • Пловдив

Здравейте, разговаряте с човека който ви е запознал/препоръчал продуктите и той ви праща линк. Регистрацията става за 5 мин. Ако нямате такъв човек, можете произволно да си намерите в интернет човек към който екип ще се регистрирате, но консултанта е много важен - да му се доверите, да разговаряте с него. Процеса е двустранен за да е максимален ефекта.

# 665
избирате си някой от тук които ви допада или приятели, познати!
Тук има много компетентни хора прочетете 2-3 страници назад и ще се ориентирате!
Дава се линк и се следват стъпките.

# 666
  • София
Здравейте. Бифидус за колко дълъг период може да се приема?

Отговорили са ви на въпроса. Може да продължи 3-4 месеца и след прекъсване пак. Или в комбинация с други продукти.
При мен има една дама, която пи Ацидофилус без прекъсване 3 или 3 години и половина, но имаше сериозен бъбречен проблем. И се оправи.
Направете си регистрация.

# 667
Добре, но да започна в началото примерно да давам 3 пъти в седмицата от пробиотика, и така постепенно да разредя докато остане по 1 на седмица или да го спра изцяло като свърши кутийката.

# 668
Добре, но да започна в началото примерно да давам 3 пъти в седмицата от пробиотика, и така постепенно да разредя докато остане по 1 на седмица или да го спра изцяло като свърши кутийката.
Това няма да ви донесе резултати!
Според мен
.Пробиотика се ползва поне 1-2-3 месеца. И след това коментирате с човека които ви е присъединил.
Аз лично проследявам хората си и не чакам да се чудят как да действат.Вероятно вашия човек също ще ви помогне- попитайте го!

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 10:37 от mmagy

# 669
Според мен
.Пробиотика се ползва поне 1-2-3 месеца. И след това коментирате с човека които ви е присъединил.
Аз лично проследявам гората си и не чакам да се чудят как да действат.Вероятно вашия човек също ще ви помогне- попитайте го!

Мисля не ме разбрахте или аз не се изказах точно. Аз го давам от края на месец юли, като не съм пропускала и ден дори. Заради това имах предвид вече постепенно да го спра.

# 670
Според мен
Аз лично проследявам гората си и не чакам да се чудят как да действат.Вероятно вашия човек също ще ви помогне- попитайте го!

Мисля не ме разбрахте или аз не се изказах точно. Аз го давам от края на месец юли, като не съм пропускала и ден дори. Заради това имах предвид вече постепенно да го спра.
Това вече е друго Wink
Ами спрете ги като свърши опаковката и после през месец два можете пак да си вземате по 1 оп. За поддържане на микрофлората Simple Smile

# 671
Но точно сега както започва грипният период дали ще е удачно да ги спра или да изчакам малко по нататък 🙄

# 672
Но точно сега както започва грипният период дали ще е удачно да ги спра или да изчакам малко по нататък 🙄
Пак уточнявам:
Най - добре ще ви посъветва вашия консултант.
Тук може да ви дадем общи насоки.
Майките в моя екип сега дават основно суперхраните и плодова енергия .
Като пробиотиците са при нужда( зависи от всекидневното състояние)
Те вече знаят кое как да ползват и вземат за профилактика и превенция.
Ако и вашия случай е такъв, можете да спрете за месец, после пак да давате.

# 673
Пак уточнявам:
Най - добре ще ви посъветва вашия консултант.
Тук може да ви дадем общи насоки.
Майките в моя екип сега дават основно суперхраните и плодова енергия .
Като пробиотиците са при нужда( зависи от всекидневното състояние)
Те вече знаят кое как да ползват и вземат за профилактика и превенция.
Ако и вашия случай е такъв, можете да спрете за месец, после пак да давате.

Много ви благодаря за изчерпателния отговор! Здраве ви пожелавам. 😊

# 674
  • София

Пробиотика се дава всеки ден: Ацидъфилус сетрин преди храна поне 40 минути и Бифидус вечер преди лягане и около 3 часа след вечерята. И няма прекъсване - от 30 дни в месеца се дава 30 дни.

Общи условия

Активация на акаунт