Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 386
  • 682
  •   1
Отговори
# 645
Тази препоръчителна схема е за 1000-1200 лв добавки за 4-те месеца, по мои груби сметки!
Голям бизнес!!!

# 646
  • София
Здравейте,
Наближавам 50 години и от няколко година започнах доста да пълнея правих си изследвания, но нямам хормонални проблеми. Дали продуктите на Аквасорс биха ми помогнали да се преборя с наднорменото тегло и комбинация от какво бихте ми препоръчали?

То не се пълнее само от хормонални проблем. Кръвна захар и инсулин изследвани ли са?

# 647
толкова добавки наведнъж? няма ли да е прекалено и следователно не особено полезно?
аз не познавам човек , който да е  на 50+ години  и който всичко да му е наред с хормоните и жлезите- та нищо лично към дамата дето пълнее/ от преди няколко поста/ , ама дори една менопауза или дори пременопауза ти обръща баланса  на жлезите на обратно и на тялото му трябват 2-3-4 год да се напасне, като през това време същото  това тяло пълнее, има чупливи ноки, коса и т.н. проблеми, без да говорим за съпътстващи болести и недостиг на витимани и минерали . И, това че изследванията са в реф. граници НЕ означава че всичко е наред- трябва още 100 неща да се видят и  изследват.   
 Аз лично НЕ СЪМ впечатлена от продуктите на Аква сорс. Няма да забравя как ми препоръчваха магнезия - че е супер пречистен , че не знам си какво, а се оказа една голяма измама( имах зравословен проблем, та поразучих как стоят нещата с магнезиевите препарати). Аквасорс магнезия  е магнезиев оксид....., който::
 1. се усвоява в изключително ниска степен - т.е трябва да се взема в много големи дози, за да се компенсира магнезиевия дефицит
2. приоритетно този тип магнезии се използва за стомашни проблеми , запек......
Е да де, ама магнезиевия оксид е най-лесно произвеждан , затова е и най-евтин....а ти го пробутват за 10пъти по висока цена ... В крайна ти не купуваш магнезия за запек нали ?
Въпреки всичко затворих очите и взех  Лесното начало на дистрибуторски цени  (30% отстъпка са си 60лв )  - оказа се набор от пробиотици , произведени някъде си,  за луди пари - съвсем същия, че и по-добър  ефект ще имате ако си купите напр. български  Лактофлор , и то на 1/3 от цената, защото е от щам най близък до микробиома на българина.
за ЕМК -не ми се изпада в подробности - прилагам един линк където на прост език е обяснено омегите как се приемат и балансират https://nadiapetrova.bg/2017/02/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-% … BD/?cn-reloaded=1 .
за алгите - още от самото начало си знаех , че е реклама - при това рекламиране, точно за направата на  този продукт езерото  Кламат , май трябва да е с площ колкото САЩ напр.
Въобще всеки да си  преценява .... дали да купи или не - аз споделих моя опит от Лесното начало

# 648
  • София
толкова добавки наведнъж? няма ли да е прекалено и следователно не особено полезно?
аз не познавам човек , който да е  на 50+ години  и който всичко да му е наред с хормоните и жлезите- та нищо лично към дамата дето пълнее/ от преди няколко поста/ , ама дори една менопауза или дори пременопауза ти обръща баланса  на жлезите на обратно и на тялото му трябват 2-3-4 год да се напасне, като през това време същото  това тяло пълнее, има чупливи ноки, коса и т.н. проблеми, без да говорим за съпътстващи болести и недостиг на витимани и минерали . И, това че изследванията са в реф. граници НЕ означава че всичко е наред- трябва още 100 неща да се видят и  изследват.   
 Аз лично НЕ СЪМ впечатлена от продуктите на Аква сорс. Няма да забравя как ми препоръчваха магнезия - че е супер пречистен , че не знам си какво, а се оказа една голяма измама( имах зравословен проблем, та поразучих как стоят нещата с магнезиевите препарати). Аквасорс магнезия  е магнезиев оксид....., който::
 1. се усвоява в изключително ниска степен - т.е трябва да се взема в много големи дози, за да се компенсира магнезиевия дефицит

Е да де, ама магнезиевия оксид е най-лесно произвеждан , затова е и най-евтин....а ти го пробутват за 10пъти по висока цена ... В крайна ти не купуваш магнезия за запек нали ?
Въпреки всичко затворих очите и взех  Лесното начало на дистрибуторски цени  (30% отстъпка са си 60лв )  - оказа се набор от пробиотици , произведени някъде си,  за луди пари - съвсем същия, че и по-добър  ефект ще имате ако си купите напр. български  Лактофлор , и то на 1/3 от цената, защото е от щам най близък до микробиома на българина.
за ЕМК -не ми се изпада в подробности - прилагам един линк където на прост език е обяснено омегите как се приемат и балансират https://nadiapetrova.bg/2017/02/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-% … BD/?cn-reloaded=1 .
за алгите - още от самото начало си знаех , че е реклама - при това рекламиране, точно за направата на  този продукт езерото  Кламат , май трябва да е с площ колкото САЩ напр.
Въобще всеки да си  преценява .... дали да купи или не - аз споделих моя опит от Лесното начало

Не знам какъв опит имаш от магнезия, от Лесното начало или каквото друго си вземала. Но това не са лекърства и едва ли ще се почувстваш по-добре за три - четири дни. И не знам защо в повечето случай се смята, че това е срока на въздействие.
Лично при мен - не Аз, а мъж ми затвори 2 язви на дванадесетопръстника с 2 или 3 броя  последователни Лесни начала + ЕМК и след това влезе в болница са изследвания. Язвата я нямаше. Но това са си три месеца "лечение".
А магнезия - купувайте си от аптека. Там са пречистени, пречистени и наблъскани с какво ли не. Но ефект - при нас нямаше. Отново мъж ми с крампи през два - три дни и какво ли не опита. НИЩО!!! ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.
Сега ме подсетихте да пробвам с магнезия на Аквасорс. И представи си даде ефект - ща споделя след три - четири месеца. Само ме подсетете.

Колкото до "толкова добавки наведнъж" - напълно ви подкрепям. Не е необходимо да се прекалява. Достатъчни са и по-малко на брой и може да се редуват, ако се налага.

# 649
  • Пловдив

......Аз лично НЕ СЪМ впечатлена от продуктите на Аква сорс. Няма да забравя как ми препоръчваха магнезия - че е супер пречистен , че не знам си какво, а се оказа една голяма измама( имах зравословен проблем, та поразучих как стоят нещата с магнезиевите препарати). Аквасорс магнезия  е магнезиев оксид....., който::
Е да де, ама магнезиевия оксид е най-лесно произвеждан , затова е и най-евтин....а ти го пробутват за 10пъти по висока цена ... В крайна ти не купуваш магнезия за запек нали ?......

Магнезия на АкваСорс не е магнезиев оксид а комбинация от йонен магнезий/т.е. вече разтворен и готов за усвояване, с бързо действие, защото не трябва да се разтваря в стомаха/ и магнезиев бисглицинат (Magnesium Bisglycinate / Glycinate)в хелатирана форма – магнезият е „обвит“ в глицин, което подобрява усвояването (до 80%).
И вече от личен опит - нежен е към стомаха, не предизвиква диария,
помогна ми за съня, мускулното напрежение и ПМС. И в тази си форма продукта е подходящ за: дългосрочен прием, хора с чувствителен стомах, стрес, безсъние или мускулни крампи.

RelaxedИ да ....всеки да си преценява ....

# 650

Магнезия на АкваСорс не е магнезиев оксид а комбинация от йонен магнезий/т.е. вече разтворен и готов за усвояване, с бързо действие, защото не трябва да се разтваря в стомаха/ и магнезиев бисглицинат (Magnesium Bisglycinate / Glycinate)в хелатирана форма – магнезият е „обвит“ в глицин, което подобрява усвояването (до 80%).
И вече от личен опит - нежен е към стомаха, не предизвиква диария,
помогна ми за съня, мускулното напрежение и ПМС. И в тази си форма продукта е подходящ за: дългосрочен прием, хора с чувствителен стомах, стрес, безсъние или мускулни крампи.

RelaxedИ да ....всеки да си преценява ....

забравихте да споменете , че тази нова форма на магнезия на Аквасорс съдържаща бисглицинат е от юни 2025г.,
и че йонния магнезий е  разтворен магнезиев цитрат , който пък магнезиев цитрат се състои от магнезиев оксид + лим . киселина, която подобрява усвояването на магнезия от организма
Колкото до магнезиевия бисглицинат - някой направил ли си е труда да спомене, че същия  (да, най новата форма , на чистата , най ..... каквото ви дойде наум) си има и тя недостатъци - сваля кортизола, което може да доведе до мнооого тежки хормонални проблеми

колкото до Dino  и  ЕМК  правя две пояснения
1.Лесното начало е с едномесечен прием, не 3-4 дни и дори най-нечувствителния би забелязал евентуален, дори  и минимален  ефект..
2. Знам , че храната е лекарство . Човек си доставя  Омега 3,6,9  чрез  храната , затова и прибавих линка , за да знае какво и колко да яде. Колкото до язвата, радвам се че има ефект при мъжа ви , но  много отдавна хората  с такива проблеми  приемат  тези мастни киселини  с лечебна цел под формата на сусамено масло / сусамен тахан , зехтин и т.н храни със съдържание на омегите....

И последно - този форум е пълен с дистрибутори: най евтиния препарат е към 45-50 лв -т.е кой бяга само за него от едни 15лв , а ако се вземат много продукти и то дългосрочно всеки може да  си изчисли .
Това е форум за споделяне - аз споделих моя опит, мнението ми е че могат да се намерят  и по- добри и по- лоши добавки, но първо четете интересувайте се , говорете с лекари , аптекари , дори химици  и внимавайте - в желанието си да излекувате нещо  , не знаете как може да си навредите.   А агресивната реклама е навсякъде

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 14:18 от tky

# 651
Здравейте! Имам атопичен дерматит по ръцете от години, както и акне по гърба. Моят консултант ме посъветва да направя програмата Ремув един месец, след това програмата Лесно начало за три месеца. После продължих с ензимите, коензим кю тен, ливърклийнз, пробиотиците, алоефреш за шест месеца. На осмия месец ръцете ми бяха почти оправени, гърбът ми беше изчистен. Консултантът ми препоръча да направя два месеца и Билковия комплекс. Започнах го от две седмици и атопичният дерматит по ръцете пак се върна и се обостри, акнето по гърба също. Това нормално ли е или пак се връщам в началото? Какво да правя?

# 652
Здравейте! Имам атопичен дерматит по ръцете от години, както и акне по гърба. Моят консултант ме посъветва да направя програмата Ремув един месец, след това програмата Лесно начало за три месеца. После продължих с ензимите, коензим кю тен, ливърклийнз, пробиотиците, алоефреш за шест месеца. На осмия месец ръцете ми бяха почти оправени, гърбът ми беше изчистен. Консултантът ми препоръча да направя два месеца и Билковия комплекс. Започнах го от две седмици и атопичният дерматит по ръцете пак се върна и се обостри, акнето по гърба също. Това нормално ли е или пак се връщам в началото? Какво да правя?
А вие променихте ли нещо в начина си на хранене?видове храни които да се избягват.Продължавате ли да приемате пробиотиците ензимите или престанахте?
През това време докато приемахте тези осем месеца забелязахте ли да има моменти на обострени или само вървеше към подобрение? и още няколко въпроса могат да възникнат въз основа на това което сте написали.

# 653
Ама какво е това ЛЕЧЕНИЕ с хранителни добавки??????
Как може да се доверявате на дистрибутор на Аквасорс да Ви лекува с тези продукти? Какви са тези комбинации от продукти за 3-6 месеца?
Хранителните добавки не лекуват!!!
Това е несериозно!

# 654
  • София
А вие променихте ли нещо в начина си на хранене?видове храни които да се избягват.Продължавате ли да приемате пробиотиците ензимите или престанахте?
През това време докато приемахте тези осем месеца забелязахте ли да има моменти на обострени или само вървеше към подобрение? и още няколко въпроса могат да възникнат въз основа на това което сте написали.

Добре. Изчистили сте си организма. За атопичен дерматит имам опит с ЕМК, които не са ви препоръчали. Пие се и се маже върху засегнатите области. Много добре се повлияват и деца, не само възрастни. Прли възрастните е по-продължително.
А Билковия комплекс е комбинация, което чисти паразити. Какво общо има с атопичния дерматит, не знам.

# 655
Здравейте, искам да попитам Муун баланс през целия месец ли се пие или от втората половина на цикъла?

# 656
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам Муун баланс през целия месец ли се пие или от втората половина на цикъла?

Здравейте, през целия месец може да си го пиете.

# 657
Здравейте. Бифидус за колко дълъг период може да се приема?

# 658
Здравейте,отскоро синът ми на 15 год.е диагностициран с болестта гноен хидраденит първи стадии.В момента пие антибиотик и пъпките са добре.Тъй като болестта един вид нелечима доколкото разбрах, има вероятност пак да се появят и влошат.Дали продуктите на Аквасорс биха ни помогнали.Благодаря

# 659
Здравейте. Бифидус за колко дълъг период може да се приема?
За колко голям човек?
Каква е целта?
Здравейте,отскоро синът ми на 15 год.е диагностициран с болестта гноен хидраденит първи стадии.В момента пие антибиотик и пъпките са добре.Тъй като болестта един вид нелечима доколкото разбрах, има вероятност пак да се появят и влошат.Дали продуктите на Аквасорс биха ни помогнали.Благодаря
Във вашия случай ще е добре да си направи регистрация. Ще са ви нужни малко повече неща поне в началото.

Общи условия

Активация на акаунт