Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 539
  • 682
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, има ли мами давали продукти на Аквасорс за концентрация на дете? Как ги давате и има ли ефект?

# 166
Аз на 7,5 г дете в първи клас!По схема от консултант давах пробиотик емк много Афа и течна афа .Ако искате пишете ми на лс!

# 167
Здравейте, има ли мами давали продукти на Аквасорс за концентрация на дете? Как ги давате и има ли ефект?
  Можете да давате Афа и Течно злато в случая. Пишете ми на лично за възрастта на детето, за да ви кажа дозировка.

Kiki77k, понеже сте забранили личните съобщения, пиша тук. Давайте на детенцето по 3 капсули Афа и 30 капки Течно Злато на ден. Можете да ме потърсите на фб страница та "Здрав и пълноценен живот с Елена Атанасова -Elimira и Аквасорс", за да  Ви помогна.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 20:49 от Elimira

# 168
  Можете да давате Афа и Течно злато в случая. Пишете ми на лично за възрастта на детето, за да ви кажа дозировка.

Kiki77k, понеже сте забранили личните съобщения, пиша тук. Давайте на детенцето по 3 капсули Афа и 30 капки Течно Злато на ден. Можете да ме потърсите на фб страница та "Здрав и пълноценен живот с Елена Атанасова -Elimira и Аквасорс", за да  Ви помогна.
Благодаря!

# 169
Здравейте,може ли да ми препоръчате нещо за бактерии в носа на дете на 4 години.През седмица е с бактерии в носа от градината,вируси много рядко хваща.Изолираме бактерията ,лекуваме с антибиотични капки и ходи 5 дена на градина и пак сополи.Този ужас вече 3 години....Та ще се радвам ако ми препоръчате какво да му давам.(няма нужда да казвам,че сме изпили всякакви имуностимулатори от аптеката)

# 170
  • София
Здравейте,може ли да ми препоръчате нещо за бактерии в носа на дете на 4 години.През седмица е с бактерии в носа от градината,вируси много рядко хваща.Изолираме бактерията ,лекуваме с антибиотични капки и ходи 5 дена на градина и пак сополи.Този ужас вече 3 години....Та ще се радвам ако ми препоръчате какво да му давам.(няма нужда да казвам,че сме изпили всякакви имуностимулатори от аптеката)

Направи му капки от коластра. Слагат се като е хремав през 2 часа по 3-4 в ноздра. Ако много се запуши нослето, редувай с физиологичен разтвор. Аз ползвам хималайската сол и си го правя сама.

# 171
  • София

Направи му капки от коластра. Слагат се като е хремав през 2 часа по 3-4 в ноздра. Ако много се запуши нослето, редувай с физиологичен разтвор. Аз ползвам хималайската сол и си го правя сама.

Здравейте, а с колко вода разреждате капсулата коластра? Благодаря!

# 172
  • София
🍀ЕФИКАСНИ КАПКИ ПРИ ХРЕМА И ЗАПУШЕН НОС
Ето как сами да си приготвите натурални капки за нос 💧

Капки за нос с Коластра - рецепта:
✅1 капсула коластра
✅5-10 капки омеги (Есенциални мастни киселини или Течно злато)
✅5 мл. физиологичен разтвор или малко преварена водичка. - най-добре да е сребърна вода
👉Отворете и разтворете 1 капсула Коластра с 5-10 капки Есенциални Мастни Киселини/Течно Злато и 5 мл физиологичен разтвор или сребърна вода
💧С помощта на пипета капнете по 2-3 капки във всяка ноздра.
💧Процедурата се повтаря поне 5-6  пъти през деня!

ВАЖНО: капят се цял ден и на следващия ден се правят нови, защото са натурални и се развалят

Здравейте, а с колко вода разреждате капсулата коластра? Благодаря!

# 173
  • София
Малък е и сложи половин капсула коластра за деня. Премери и сложи толкова капки, колкото да стигне за деня. Броиш колко пъти ще капнеш и умножаваш по 6 (2 ноздри по 3 капки). И така пресмяташ. Ако остане за другия ден ги изхвърли. Развалят се. Направи нови пак така.

# 174
Съвсем скоро научих за продуктите. Може ли да ми препоръчате нещо (ако има естествено ) за екзема и отслабване?

# 175
Здравейте, започнете с лесно начало и после има програма.Ако омате личен номер се взема с отстъпка.Може да ми пишете на лс !

# 176
  • София
Съвсем скоро научих за продуктите. Може ли да ми препоръчате нещо (ако има естествено ) за екзема и отслабване?

Освен Лесно начало включете и ЕМК. За отслабване е Лайтън-ъп. Дали сте регистриран или не при поръчката ще искат дистрибуторски номер. Ориентирайте се и изберете на кой ще се обадите да ви го даде.

# 177
Здравейте, приемаме продуктите от известно време, но сега се наложи да пием антибиотик. Супер антиоксиданта влияе ли на приема на АБ. Трябва ли да го спра докато приемаме АБ?

# 178
Здравейте, приемаме продуктите от известно време, но сега се наложи да пием антибиотик. Супер антиоксиданта влияе ли на приема на АБ. Трябва ли да го спра докато приемаме АБ?
Пишете ако желаете кой е Аб може и на лични?
На повечето Аб няма проблем но за вашв спокойтвие оставете 3-4 часа интервал.

# 179

При мен с отслабващ ефект бе продуктът Алое. Освен изчистващо помага и за отслабване, приеман по схема.

Общи условия

Активация на акаунт