Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 558
  • 682
  •   1
Отговори
# 465
Синът ми беше много боледуващо дете. От сопол бронхит. Та стигнах до Аквасорс. Спонсорката в няколко разболявания ми обясняваше вдигай количествата на антиоксиданта, вдигай на зелената енергия, на Емк, на коластра.  Нищо...все се докарваше до бронхит.  Отърсването ми беше в една среща когато една дама обясни как я боляло гърло и изпила една голяма опаковка (ок. 120 капсули) коластра и воала минало й. Тогава с ММ си говорихме,че не е нормално краве коластра да се изпие в такива количества. Прекратих Аквасорс. Някак си и той го израсна с годините боледуването.
За мен това е схема и прекратих ползването му. Не могат да ме убедят,че да изпиваме такива количества помага.
За билковото лечение съм, има ползи,но Аквасорс за мен не.

# 466
САО(антиоксиданта) не трябва да се дава на малки деца! Много дистрибутори не го знаят, а дори и да го знаят не го казват.
И моля, без да се нахвърлят дистрибуторите върху мен. Седнете и почетете малко повече!

# 467
За често боледуване с бронхити и настинки е отговорна здравата и богата чревна флора, за да може да се усвояват всички добавки пълноценно. Задължително при бронхити се пият дълго време пробиотици, бифидуса е в дебелото, а ацидофилус е в тънките черва . Приема  основно на бифидус на аквасорс много помага да намяляване на бронхити настинки , а ацидофилоса помага за здраве на пикочо-половите пътища. Аз и семейството ми сме много доволни от постоянния прием на добавките на аквасорс. Здравето се постига и поддържа и от изчистване на организма от токсини, което настъпва след различен период на чистене-  приемане на различни добавки като водорасли Афа, пробиотиците и други. Например програмата лесно даде много добри резултати и последващо чистене с други добавки. Аз се регистрирах за да си купувам на много по-ниска цена добавките, да се възползвам от промоциите за да е здраво семейството ми. В бонус научих много неща за да поддържам здравето си.

# 468
САО(антиоксиданта) не трябва да се дава на малки деца! Много дистрибутори не го знаят, а дори и да го знаят не го казват.
И моля, без да се нахвърлят дистрибуторите върху мен. Седнете и почетете малко повече!

Това ми беше препоръчано като много важен и основен продукт в битката срещу/с бронхит. Увеличаване на дозите...увеличавай,непостоянно ме питаха на колко е години детето. Супер антиоксидант да се давал през 2 часа.

@всичко това под наслова имаме медицински лица в екипа

# 469
Лично мнение с кратка предистория:
Работя в аптека от 24+ г и зная за Аквасорс от 2003 г .
Трябваха ми 13 г за да започна да ги чета и разучавам.
Около 2015 започнах да давам на децата ми и за себе си само и единствено с цел профилактика.
Нашето семейство сме здрави и рядко приемаме по високи количества от предписаното.
От 2020 г имам активност и хора регисирани в моя екип и всичко което правим е през профилактиката.
Пиша всичко това защото и мен хора са ми казвали че чуват, някои са и приемали големи количества капсули, но тук идва личното решение и най- често това правят хора свикнали с" химията" искат бързи решения!С природните продукти се случва бавно и щадящо подобрението и най- вече се прави профилактика.
Затова и е важно да се знае от кого хората приемат съвети! Избор!

# 470
Лично мнение с кратка предистория:
Работя в аптека от 24+ г и зная за Аквасорс от 2003 г .
Трябваха ми 13 г за да започна да ги чета и разучавам.
Около 2015 започнах да давам на децата ми и за себе си само и единствено с цел профилактика.
Нашето семейство сме здрави и рядко приемаме по високи количества от предписаното.
От 2020 г имам активност и хора регисирани в моя екип и всичко което правим е през профилактиката.
Пиша всичко това защото и мен хора са ми казвали че чуват, някои са и приемали големи количества капсули, но тук идва личното решение и най- често това правят хора свикнали с" химията" искат бързи решения!С природните продукти се случва бавно и щадящо подобрението и най- вече се прави профилактика.
Затова и е важно да се знае от кого хората приемат съвети! Избор!

Доста е плашещо в дозите.На опаковката пише максимална доза, а спонсора ти казва тройна или четворна доза...под наслов "медицинско лице има в екипа".
Може би профилактика да,но....няма адекватен съвет. Още повече спонсора ми има огромен екип, всеки ден срещи през зуум, обикаля градове...активна е,но аз започнах да се съмнявам и за себе си просто прекратих това. Не е моето.

# 471
Здравейте,

За дете на 4 години каква е дозиривката на Коластрата в комбинация с течно злато. За Коластрата разбрах по една капсула, но от течното злато не съм сигурна колко точно капки дневно е добре да приема.

# 472
Консултирайте се с лекар, а не с дистрибутор, преди да давате Течно злато на малко дете.

# 473
Здравейте, куркума на таблетки от каква възраст може да се дава?

# 474
  • София
Здравейте, куркума на таблетки от каква възраст може да се дава?

Преди всичко е за ставни , мускулни , чернодробни. С каква цел искате да давате куркума на дете  колко е голямо това дете?

# 475
Не е за нито едно от тези. Като общо противовъзпалително средство.., за повишение на имунитет.
На 12 г.

# 476
Не си губете въобще  времето и не си давайте парите! Няма да Ви помогне куркумата.
По добре заведете детето при личния си лекар и попитайте какво да давате за повишаване на имунитета.

# 477
  • София
Не е за нито едно от тези. Като общо противовъзпалително средство.., за повишение на имунитет.
На 12 г.

За повишаване на имунитет са Коластра, Зелена енергия, ЕМК и витамин D = програма "Имунитет".
По-добре вземете от тях.

# 478
Здравейте, може ли да ми кажете дозировки за продуктите от програма имунитет за дете на 2 години и 4 месеца. Също ако някой ми сподели линк за да мога да ги поръчам с птстъпка ще е супер

# 479
Здравейте, изчетох темата година назад и искам да започна да давам Аквасорс на детето си, тъй като боледува много често, а още дори не е на ясла. Случайно се свързах с консултант, но не съм се доверила напълно.
Искам да се свържа със съвестен човек, бих искала препоръка за такъв.

Общи условия

Активация на акаунт