Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 514
  • 682
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте. Някой дали има опит с продукти на Аквасорс да са се повлияли  проблеми —Хашимото и хипотериоидизъм—стойностите на ТАТ и МАТ да паднат и да влязат в норма; ТСХ да падне и да бъде в референтни граници?

# 541
  • София
Ми аз до колкото знам не се препоръчват никакви водорасли и тем подобни при Хашимото въпреки, че дистрибутори на Аквасор ми твърдят друго. ТАТ и МАТ са възпаление в тялото. Докато не го откриете и не започнете да работите по въпросният проблем няма да намалеят. Казвам го като човек със същото автоимунно заболяване.
ТСХ е доста променливо и се влияе дори и от стрес.

# 542
  • София
Ми аз до колкото знам не се препоръчват никакви водорасли и тем подобни при Хашимото въпреки, че дистрибутори на Аквасор ми твърдят друго. ТАТ и МАТ са възпаление в тялото. Докато не го откриете и не започнете да работите по въпросният проблем няма да намалеят. Казвам го като човек със същото автоимунно заболяване.
ТСХ е доста променливо и се влияе дори и от стрес.

Хашимото е доктора открил възпалението на щитовидната жлеза и затова самото възпаление се нарича болест на Хашимото. Вероятно причините за възпалението са различни и трябва да се търсят те. Не къде в тялото има възпаление. Аз също имам проблеми. До тук водораслите не ми пречат. Напротив. Помагат ми.
Но моят проблем се дължи на ВЕБ и за него се препоръчва консумацията.

# 543
  • Пловдив
А за крема пак да питам. Какво му е хормоналното влияние? Аз съм в предменопауза и ми е скъсена естрогеновата фаза, тоест все ми подранява цикълът. Не знам трябва ли да се мажа в този случай?

# 544
  • Пловдив
А за крема пак да питам. Какво му е хормоналното влияние? Аз съм в предменопауза и ми е скъсена естрогеновата фаза, тоест все ми подранява цикълът. Не знам трябва ли да се мажа в този случай?
Здравейте, Муун Райз насърчава синтеза на прогестерон/ с екстракт от див сладък картоф. Главният сапонин в корена на дивия ям – диосгенинът, има свойствата на фитоестроген. Той имитира ефекта на главния женски полов хормон, без да се превръща пряко в естроген и без да проявява страничните ефекти, типични при високите естрогенови нива/.Неговата роля е да проникне през кожата, да отиде до яйчника и когато на него му потрябва, да го използва, защото той съдържа суровината, от която да си произведе прогестерон. А не да чака да му се даде синтетичен хормон чрез лекарствен продукт. Подпомага поддържането на хормоналното равновесие при менопауза, ПМС и естрогенен излишък. Въздейства като адаптоген, подпомага нервната система. При нисък естроген бих препоръчала комбинация от Мака енергия, МуунБаланс, Течно Злато ,Крем МуунРайз. Свържете се с вашия консултант който да ви каже как точно да използвате продуктите за да имате полза и резултат.

# 545
Здравейте, синът ми явно е болен от грип, има температура 37.1 и влажна кашлица, която звучи дълбоко и се влошава. Днес на обяд сме при педиатърката.
В такива случаи е по-добре да се дава Зелена енергия или АФА? Ще говоря и с дистрибуторската ми.

# 546
Здравейте, синът ми явно е болен от грип, има температура 37.1 и влажна кашлица, която звучи дълбоко и се влошава. Днес на обяд сме при педиатърката.
В такива случаи е по-добре да се дава Зелена енергия или АФА? Ще говоря и с дистрибуторската ми.
Зелена енергия и коластра
Пишете на колко е синът ви!
Има и други продукти които може да ползвате.

# 547
На 14 години е. Имам ЕМК, Зелена енергия, Коластра, Суперантиоксидант и АФА вкъщи. Зелената енергия обаче ми е останала само за няколко дни. Аз съм чужбина и няма как да пристигне нова за няколко дни. Затова се зачудих няма ли и АФА да свърши работа? Поне за мен, за профилактика с надежда да не ме зарази. А на него да давам ЗЕ?

# 548
На 14 години е. Имам ЕМК, Зелена енергия, Коластра, Суперантиоксидант и АФА вкъщи. Зелената енергия обаче ми е останала само за няколко дни. Аз съм чужбина и няма как да пристигне нова за няколко дни. Затова се зачудих няма ли и АФА да свърши работа? Поне за мен, за профилактика с надежда да не ме зарази. А на него да давам ЗЕ?
Това което имате е прекрасно!
Давайте на него предимно.
Поръчайте сега за да може за 3-4 дни да дойдат продуктите ви!
Аз също пазарувам от Европейския сайт и до Германия пристигат за 3 дни

# 549
Здравейте! Има ли някой преборил бактерии в носа ( 3год. дете ) с капките с коластра? Страхувам се да слагам в нослето, но пък  и омръзна от АБ капки.

# 550
  • София
Слагала съм, също съм давала и други продукти по преценка на консултант, но бактерията не борят или поне не при моето дете.

# 551
Здравейте! Има ли някой преборил бактерии в носа ( 3год. дете ) с капките с коластра? Страхувам се да слагам в нослето, но пък  и омръзна от АБ капки.
Имам майки в екипа с успехи!
С постоянна комуникация и търпение има резултати!

# 552
  • София

Честно казано не знам дали сме се преборили с бактериите. Преборили сме се с хремата. Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Просто след като спре хремата, не съм намирала за нужно да изследвам бактерии.

# 553
  • София
То ако спре хремата бактерия няма

# 554
  • София
То ако спре хремата бактерия няма

Не съм убедена. Бактерии винаги има. Зависи колко е количеството им. В крайна сметка никой не е стерилен. И околната среда - също.
А дали е тази или онази бактерия - няма особено значение. Важното е да ги държим в ограничено количество и да им пречим да се размножават. Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт