Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 479
  • 682
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Къде съм казала, че някой е стерилен? Въпросът е, че когато има колония на определена бактерия тя причинява въпросната хрема в случая. В момента, в който хремата спре явно нещата са се нормализирали в огранизма.
Изразих мнение, че лекуване с Аквасорс не е повлияло на моите деца. За всеки е различно, разбира се.

# 556
  • София
Къде съм казала, че някой е стерилен? Въпросът е, че когато има колония на определена бактерия тя причинява въпросната хрема в случая. В момента, в който хремата спре явно нещата са се нормализирали в огранизма.
Изразих мнение, че лекуване с Аквасорс не е повлияло на моите деца. За всеки е различно, разбира се.

Продуктите на Аквасорс не лекуват. Те не са лекарства. Лекарствата лекуват.
Те само помагат на организма да се справи сам.
Нека не бъркаме нещата и понятията. Simple SmileSimple Smile

# 557
  • София
Добре не са подпомогнали организма на децата до степен да се прежорят сами с бактериите Simple Smile Помагали са в други случаи, но е този не!

# 558
Здравейте,има ли продукт на Аквасорс подходящ при ОКР-обсесивно компулсивно психично разстройство?

# 559
Здравейте,има ли продукт на Аквасорс подходящ при ОКР-обсесивно компулсивно психично разстройство?
Има продукти които ще ви подкрепят с това разстройство.
Отначало става по бавно , после се виждат резултати!
Продуктите са натурални и действат бавно!
Освен тях е добре да направите и други промени( книги, хоби, смяна на средата)

# 560
  • Пловдив
За ОКР трябва лечение. Хранителните добавки и суперхраните имат подкрепящо действие, но едва ли лекуват толкова сериозно заболяване, което е свързано със заключване на 4 области в мозъка и е по-скоро неврологично, отколкото психическо. В смисъл: може да си ги вземате, няма да загубите, но не разчитайте на тях, защото ОКР се повлиява с медикаменти (регулиращи разбърканата биохимия в мозъка) и психотерапия.

# 561
Здравейте, миналата седмица разбрах че съм бременна. Бих искала да ползвам продуктите и намерих линк към статия, в която са описани кои продукти в кой триместър се ползват:
https://www.naturalno.net/%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%BE%D … 0%BC%D0%B5%D0%BD/

Може ли някой да ми потвърди вярна ли е информацията?

# 562
  • Пловдив
Здравейте, миналата седмица разбрах че съм бременна. Бих искала да ползвам продуктите и намерих линк към статия, в която са описани кои продукти в кой триместър се ползват:
https://www.naturalno.net/%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%BE%D … 0%BC%D0%B5%D0%BD/

Може ли някой да ми потвърди вярна ли е информацията?

Да, това е примерна схема на Д-р Петър Найденов. Препоръчвам ви да се свържете с вашия консултант, който да ви дава насоки за количествата и комбинацията от продукти спрямо вашето състояние и начин на живот. Така най-правилно ще подкрепите организма.

# 563
Да, и на мен ми се иска да споделя с консултанта, но понеже съм първи месец, а консултантът е моя добра приятелка и не бих искала все още да споделям.

# 564
Когато аз бях бременна все още не познавах добре продуктите, но приемах Зелена енергия и Коластра. Целта ми беше да избегна основно да не лепна някой грип, защото беше зима, но мога да кажа че получих много повече. Нямах никакви неразположение, както постоянно бях сънена и без енергия, изведнъж се изпълних със сила. Не ме е мъчело сутрешно прилошаване или киселини, имах много безпроблемна бременност въпреки годините. Каквото и да пиете няма да сбъркате, особено от нещата препоръчани в статията.
Пожелавам ви лека и спокойна бременност със сладък, пухкав финал!
Да, и на мен ми се иска да споделя с консултанта, но понеже съм първи месец, а консултантът е моя добра приятелка и не бих искала все още да споделям.

# 565
  • Пловдив
Хора, отново съм объркана с крема moon rise. Не знам на кого да вярвам.
Едни казват, мазането започва на чист ден след цикъл.
Други казват, че започва след овулацията, за да не я потисне (това за репродуктивните проблеми, и аз съм с такъв). И изкуственият интелект го потвърди.
 Едни казват, че се спира като прокървиш от цикъла.
Други казват, че се спира 2-3 дни преди предполагаемата дата, защото за да ти дойде, трябва прогестеронът да спадне достатъчно.
Производителят на крема какво казва и какво казват гинеколозите - някой да ме светне?

# 566
Аз бих се консултирала със следващия ме гинеколог, като най-добре запознат със здравословното ми състояние.

# 567
  • Пловдив
Хора, отново съм объркана с крема moon rise. Не знам на кого да вярвам.
Едни казват, мазането започва на чист ден след цикъл.
Други казват, че започва след овулацията, за да не я потисне (това за репродуктивните проблеми, и аз съм с такъв). И изкуственият интелект го потвърди.
 Едни казват, че се спира като прокървиш от цикъла.
Други казват, че се спира 2-3 дни преди предполагаемата дата, защото за да ти дойде, трябва прогестеронът да спадне достатъчно.
Производителят на крема какво казва и какво казват гинеколозите - някой да ме светне?

Доктор Маргарет Смит - Мазането започва след приключване на поредния месечен цикъл и се спира един ден преди следващата менструация. Ако вашият гинеколог има опит с продуктите, може да попитате и него. Много добър специалист с години опит с продуктите е д-р Антоанет Топчиян/акушер-гинеколог/

# 568
  • Пловдив
Днес попитах репродуктивен лекар за крема.

За първи месец се мажа с крема и цикълът ми закъснява, а принципно подранява.
Лекарят каза, че мазането с прекурсор на прогестерона става СЛЕД овулация!
Понеже съм го мазала преди нея, ми се е качил прогестеронът, образувал ми е задържан фоликул и не ми идва. Каза да спра да се мажа и до няколко дни ще дойде цикъл.

Какво каза още: тези прогестеронови кремчета могат да бъдат много полезни понякога, но не и преди овулация, ако жената иска да забременее.

# 569
В такъв случай безмислен е този крем!
Трудно е да си нацелим кога ни е свършила овулацията, кога ще ни дойде цикъла и да спрем мазането един-два дена преди това.
Аз го ползвах и получих обриви от него. Прехвален е, не съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт