Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 514
  • 682
  •   1
Отговори
# 570
Не, не е безсмислен крема и не, не е прехвален.
Той ми реши въпросът с горещите вълни и съня.

# 571
  • Пловдив
Аз се доверих и ето, сърбам си попарата, задържан фоликул 2.2 см и засега не ми идва цикълът.
Вероятно кремът да помага в менопауза, обаче за жени, които искат да забременеят, е нож с две остриета - доверявайте се само на лекари, и то поне 2-3ма.

# 572
От мн неща може да е задържан фоликула. Не твърдя, че не го е направил. Но няма как и от еднократно задържан фоликул при един ползвател на крема да се извлече твърдение, че кремът носи отговорност.
Организмите са ни различни. Всяка една добавка има възможност да ни подейства по различен начин.
Например на мен, в моята ситуация с менопаузата, муун баланс капсулите не ми помогнаха дори с 1% след 4 опаковки. Това не ги прави лоши. Били са неподходящи за мен. А кремът - обратното.

# 573
  • София
Аз имам информация, че може да се прилага при жени в менопауза или със СПКЯ. Иначе исках да го ползвам за ПМС, но ме разубедиха бързо

# 574
  • Пловдив
От мн неща може да е задържан фоликула. Не твърдя, че не го е направил.
Да, задържан фоликул може да е и от друго, но лично за себе си обвързвам това, че не ми идва, с крема. Тъй като винаги ми подранява, а в първия месец, в който се мажа, ми закъснява вече 3-4 дни, което не е никак характерно за мен. Объркала съм си хормоните, но съм виновна аз, разбира се, не кремът.

# 575
Здравейте, имам Organic Algae Power - на прах. Пише, че се взима по 1 грам на ден. Как да измеря 1 грам? Очаквах да има мерителна лъжица примерно.
Всъщност намерих мерителна лъжичка вътре в кутията.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 10:28 от marigold_

# 576
  • София
Мерителната лъжичка е 1 грам. Равна. Можеш да правиш шейк или смути. Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 577
Благодаря, беше заровена вътре и не се виждаше.

# 578
Здравейте! Би ли могла Афата да ми помогне за множество кисти които ми се появават напоследък (от една година) - кисти в млечни жлези, киста в бъбрека, черен дроб.
И какво друго би ми помогнало от продуктите на Аквасорс.
Благодаря:)

# 579
Здравейте! Би ли могла Афата да ми помогне за множество кисти които ми се появават напоследък (от една година) - кисти в млечни жлези, киста в бъбрека, черен дроб.
Започнете с лесно начало, и после след като пиете една седмица поне от програмата се добавят други продукти с основно действие за кисти са е супер антиоксиданта както и крем муунрайз.

# 580
Здравейте! Би ли могла Афата да ми помогне за множество кисти които ми се

Започнете с лесно начало, и после след като пиете една седмица поне от програмата се добавят други продукти с основно действие за кисти са е супер антиоксиданта както и крем муунрайз.
[/quote]

# 581
  • пловдив
Здравейте, може да споделите мнение за приема на Мака с ашванганда.
На 42 г. Съм и имам нередовен цикъл от няколко месеца, предполагам поради настъпване на промените с възрастта.

# 582
  • Пловдив
На 42 г. Съм и имам нередовен цикъл от няколко месеца, предполагам поради настъпване на промените с възрастта.

Здравейте, от личен опит Мака е чудесна - балансира хормоните, повлиява либидото/и при двата пола/ а тази с вкус на шоколад е ммм, препоръчвам заедно с нея да включите и крем Муун райз и капсулите Муун баланс.

# 583
  • пловдив

Здравейте, от личен опит Мака е чудесна - балансира хормоните, повлиява либидото/и при двата пола/ а тази с вкус на шоколад е ммм, препоръчвам заедно с нея да включите и крем Муун райз и капсулите Муун баланс.
Благодаря ще опитам със сигурност.
Ползвала съм кремс муун райз , ще опитам и консулите.

# 584
Здравейте, мога да давам Суперантиоксидант на сина ми, който е на 14 и половина години, нали?

Общи условия

Активация на акаунт