Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 418

• 30 650
  • 737
  •   1
Отговори
# 195

Колажчета много...

Лека.

# 196
  • Стара Загора
Добър вечер момичета.
Усмихната и спокойна съботна вечер.

Марта, здрава, щастлива и обичана бъди.
 Честит рожден ден.

Марта,Честит Рожден Ден! Бъди здрава и щастлива!

# 197
Марта..
Честит рожден ден на патерици.
Бъди здрава,щастлива и много обичана.
Heart Flowers Sunflower

# 198
  • Пловдив

Добро утро, неделя е. Да е мирна и успешна, останалото е чакане.

Nina_richi, целувки на Виктор, а и на батко де.

# 199
Добро утро!
Неделя Сиропусна, Сидни заговезни или Неделята на взаимно опрощение.От утре започват Великденските пости!
Момичета,:hearts: спокоен ден!

# 200

Добро утро момичета Two Hearts
Благодаря ви за всичко и хубавите пожелания!
Радвам се, че нашата групичка/тема  винаги е била добронамерена, позитивно мислеща, възпитана и добре пишеща / както с чувство, така и с уважение към останалите/.
Да се опростим според традицията днес и да продължим в същия форумен и човешки дух!
Хубав празничен ден!

# 201
  • Пловдив

https://twitter.com/mortysrysr/status/1500333096360722435

Тази сутрин за добро утро, тv8 пусна видео репортаж за Енгин.
Изгледайте го, хвалят момчето ни, дано има превод за да разберем целия разговор за него.

# 202
Здравейте,

Скрит текст:
Простете!Простени сте!
Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 203
  • Пловдив

Операторът на "Бягство" Арас Демирай, публикува в сторито си в инстаграм тази снимка.
Остават още 5 дни до финала на снимките.

# 204

Студено, вали дъжд сняг,и да се обличаме!

# 205
  • Пловдив

Ето за какво става въпрос в тазсутрешния репортаж за Енгин по tv8 - превод Burkina:

Да се върнем към красивите актьори и към това как във всички гласувания при мъжете побеждава Енгин, а при жените – Ханде. Да видим до каква степен Енгин,  Енгин Акюрек , в кой от сайтовете изпреварва този привлекателен актьор, попадайки точно в десятката.  Енгин се намира на първа линия сред всички чуждестранни актьори, той се облича различно, но винаги изглежда добре. Прекрасно изглежда в стилни костюми. Той победи в ГЛОБАЛ и се класира на първо място. Като погледнем сега  нашия актьор, ще видим, че наистина той е много красив и стилен. Аз харесвам стила на Джони Деп, но съм за Енгин, той е привлекателен, прекрасен актьор, хубаво се облича, а в същото време е добър човек. И умее да подбира това, което носи.

# 206
Здравейте момичета!

Днес е Сирни Заговезни-на Сирни Заговезни
искаме и даваме
прошка.

Ето за какво става въпрос в тазсутрешния репортаж за Енгин по tv8 - превод Burkina:

Да се върнем към красивите актьори и към това как във всички гласувания при мъжете побеждава Енгин, а при жените – Ханде. Да видим до каква степен Енгин,  Енгин Акюрек , в кой от сайтовете изпреварва този привлекателен актьор, попадайки точно в десятката.  Енгин се намира на първа линия сред всички чуждестранни актьори, той се облича различно, но винаги изглежда добре. Прекрасно изглежда в стилни костюми. Той победи в ГЛОБАЛ и се класира на първо място. Като погледнем сега  нашия актьор, ще видим, че наистина той е много красив и стилен. Аз харесвам стила на Джони Деп, но съм за Енгин, той е привлекателен, прекрасен актьор, хубаво се облича, а в същото време е добър човек. И умее да подбира това, което носи.

И аз съм за Енгин!

При нас вали страшен сняг,пожелавам ви лек ден!

# 207

Браво!
Облича се хубаво!!!

Това ми се наби в главата,и веднага се сетих за тази фотосесия!

# 208
  • Пловдив

Днес доста валя, да се подсушим...

# 209

Оффф, трудни дни.Като на Йомер.Hug

Общи условия

Активация на акаунт