Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 418

• 30 903
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Честит 7-ми април, празник на здравния работник, на хората с най-благородната професия!

Cпециални благодарности на Марта и други момичета в темата, допринасящи за здравето на другите !

Бъдете благословени!

# 661
  • Пловдив

Подрав от Даахан Сойсюр заради празника.

# 662
  • Стара Загора
Честит 7-ми април, празник на здравния работник, на хората с най-благородната професия!

Cпециални благодарности на Марта и други момичета в темата, допринасящи за здравето на другите !

Бъдете благословени!

Марта,честит празник и весело изкарване в Истанбул!Честит празник и на другите момичета с медицинска професия,ако има такива!Аз трябваше да замина на 2ри,но се разболях и пропуснах екскурзията,за съжаление! Дано с Хармония,всичко да е наред!Приятна вечер! Бъдете здрави!

# 663

Момичета Two Hearts
Благодаря за поздравите!
След малко тръгвам - до Истанбул ще сме с нощен преход. Кой знае колко автобуси ще има на митницата, но каквото е - това ще е. Тази фирма с която ще пътувам за втори път,  имат навика да минават през Лесово.
Помните ли в онази серия на "КРА" където Метин бягаше през границата - беше на Хамзабейли /оттатък Лесово/.

# 664
  • Пловдив

Индийската актриса Торал Распутра последва и хареса някои публикации в инстаграм профила на Енгин.
Българските зрители я познават от сериала "Малката булка" в ролята на Ананди.

# 665

Бъдете благословени!

Честит 7-ми април! Прекланям се пред всички, които са истински, честни и добросъвестни здравни работници! Благодаря им от цялото си сърце !

# 666
Добро утро!
Края на работната седмица е!
Да посрещнем деня с усмивка ,да пием по кафе в приятна компания и да се надяваме да имаме новини!

# 667
  • Пловдив

И от мен добро утро момичета в ден петък.
Успешен да е.

# 668
Ей момичета!Свърших първа смяна и поглеждам..
Новини няма,желаещи да пишат също.
Времето приятно за разходка и кафе навън!

Да осмислим следобеда си с усмивка!
И още нещо!
До живот с Енгин и Фахрие Евджан ще започне да се излъчва от 14.04.,по Viva TV Channel в Израел!

Момичета доживяхме!
Най накрая Енгин публикува снимка,на стори в Инстаграм!

Много е свеж,весел.Пу,Пу:clap:

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 15:37 от Damata

# 669
Здравейте момичета в ден петък

Ако денят започне добре, тогава целият свят се усмихва!

Енгин като юноша.

Керим ,Мустафа и Санджар.

И това се случва🤦‍♀🤷‍♀
Българската фенка на Енгин във FB предупреждава своите абонати и гости на групата

Момичета, искам да ви предупредя, че в мрежата работят много измамници, представящи се за Енгин или някой от обкръжението му. Тяхната цел е да ви вземат парите в крайна сметка. Ще ви обещаят лична среща с Енгин вместо вас или ще ви помолят да дарите за неговите благотворителни организации или нещо подобно. Не им отговаряйте и не им се доверявайте! Нека ви напомня, че Engin НЯМА ПРОФИЛИ във Facebook, Twitter или Skype. Той има само един официален профил в Instagram и това е всичко. ВСЕКИ, който се обръща към вас от името на Енгин, е ИЗМАМНИК!
Ето някои от възможните имейли, които биха могли да използват, за да се свържат с вас:
enginakyurek2704@gmail.com
enginakuyuurekpvt@gmail.com
tomcruise5521@gmail.com
ozlemdurak.od19@gmail.com
и много други.

Моля, бъди внимателен! 🙏 Споделете това с всички групи и страници на Engin, които следвате!

Скрит текст:
И такое бывает🤦‍♀🤷‍♀
Болгарская поклонница Энгина в ФБ предупреждает своих подписчиков и гостей группы

Девочки, хочу вас предупредить, что в сети орудует множество мошенников, выдающих себя за Энгина или кого-то из его окружения. Их цель - в конце концов забрать у вас деньги. Вам пообещают устроить для вас личную встречу с Энгином, или попросят пожертвовать на его благотворительные организации, или что-то в этом роде. Не отвечайте и не верьте им! Напомню, что у Энгина НЕТ ПРОФИЛЕЙ в Facebook, Twitter или Skype. У него только один официальный профиль в Instagram, и все. ВСЕ, обращающиеся к вам от имени Энгин - МОШЕННИКИ!
Вот некоторые из возможных электронных писем, по которым они могли бы с вами связаться:
enginakyurek2704@gmail.com
enginakuyurekpvt@gmail.com
tomcruise5521@gmail.com
ozlemdurak.od19@gmail.com
и много других.

Пожалуйста, будьте осторожны! 🙏 Поделитесь этим со всеми группами и страницами Engin, на которые вы подписан

Да и това се случва.......
Хубав ден ви пожелавам.

Нашия екип...

Damata

благодаря за снимката, много е готин

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 15:54 от mari52

# 670
  • Пловдив

Каква приятна изненада имаме.
До Енгин е момчето от офиса на ПР агенцията им. Той беше с Енгин в Латинска Америка.
Отпред в наше дясно е актьорът Басри Албайрак - също от ПР агенцията.
Той присъстваше почти на всички промоции с Енгин на книгата му "Тишина".
Който прави селфито - не го разпознавам.

Много добре изглежда.

# 671
Момичета, феновете правят съпоставка на две снимки.
---

За рекламата на Шел,Енгин е със същия часовник!
Дали няма да изскочи някой  заек,под шапката!

# 672
  • Пловдив

Добро утро в събота, успешна да е.
И както предполагахме, Енгин снима за Shell Турция.
Снимките от вчера говорят за това, а и в туитър излязоха тези снимки.

# 673
Здравейте  момичета !
Правилно е предположинието на Марианка,когато казваше ,че ще снима за Шел преди  време.Значи очакваме нова реклама в най скоро време
Аз днес поработвам,още малко и свършвам.След това на разходка до Бачковския манастир.
Желая ви топъл и слънчев ден!

# 674
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,милички!
Енгин си работи без шум,без много много фикане, но на лице имаме и филм, и сериал, че и реклама (не за кого да е).
Щастлива съм, като гледам как развива кариерата си, как се надгражда, колко е уважаван навсякъде, където е стъпил…Не знам дали аз го избрах или той мен, но се гордея, че съм негов фен, гордея се с постиженията му. Нямам търпение да видя вече нещо ново на екран, но и Силно се надявам да не загърбва телевизията. Да гледаме всяка седмица нов епизод,плюс снимки, новини от сета, продължителност на проектите, си е лукс, от който не бих се отказала.Рейтингите явно са си за вътрешна измамна изгода. Да,харесва ми като видя, че е висок, но пук я погледнете КПА……колко  подигравки отнасяше на времето, а докъде стигна. Последно в Белгия прочетох, че започва излъчване.Шества си по света, привлича вниманието на известни и неизвестни личности, пък ако и рейта да не беше супер.Модата е временна,важно е какво живее след минутката слава…
Снощи прочетох в ТТ, че ОК е продаден в над 100 държави.Защо ли?! Пък ТИМС го спряха, защото не беше изгоден на някои….Да, ама Тимур бей още си печели от вложението и то добре…..
ДП….то не остана латиноамериканска държава, в която да не е излъчен, както и в нашия регион….
Качество,постоянство, продажби, печалба…..това е, което интересува хората.И нашето момче е символ на продажби в чужбина. Да не говорим за всеобщото уважение от страна на всеки, докоснал се до него …..Пу,пу,пу, да не вземе да ни го урочаса някой….
Имайте прекрасен уикенд,момичета….

Общи условия

Активация на акаунт