Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 418

• 30 279
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичта

Слънчева и позитивна сряда.

Днес е сряда - ден на КPA

Не може да мине и без Санджар.

https://www.marieclaire.com.tr/disney-plusta-yayinlanacak-ilk-tu … meniz-gerekenler/

Какво трябва да знаете за първия турски сериал, излъчен по Disney+

Успешният актьор Енгин Акюрек прави големи стъпки, с които ще се гордеем.

Популярен сред всички, Disney+ се готви да навлезе в телевизионната и филмовата индустрия в Турция и ще се срещне с обществеността на 14 юни. Първият турски сериал, който ще бъде излъчен, ще бъде „Бягство”, с участието на Енгин Акюрек. Disney+ е дигитална платформа, която превзе света не само със своите продукции, но и с имената, с които се договаря. Може да се каже, че известният актьор Акюрек има огромна фенска база в Турция, а така също и по целия свят. Със сериала "Бягство" известният актьор отново ще покаже успешната си актьорска игра на целия свят. Турската актриса Ирем Хелваджиолу ще придружава Акюрек в сериала. Колаборацията на дуото вече развълнува феновете им.

Яъз Алп Акайдън е режисьор на дългоочаквания сериал „Бягство”, а сценарият е написан от Али Доанчай. Сценарият е предимно екшън, а сериалът се състои от общо осем епизода.

И така, какви са ролите на Енгин Акюрек и Ирем Хелваджиолу в сериала?

Дуетът, чиито имена са Мехмет и Зейнеп, играят ролите на военни кореспонденти. За снимките екипът, събрал се в Газиантеп, създаде пълна военна атмосфера. Друго съвпадение, свързано с Газиантеп е, че първият телевизионен сериал на Енгин Акюрек "Брак с чужденец" беше в Газиантеп. Газиантеп носи късмет на нашия актьор Акюрек!

[/b]

Марианкаблагодаря за инфомацията въпреки, че ние я знаем ,самоне не беше известна със сигурност датата на излъчването на ,,Бягство'', феновте гадаеха.

Приятен ден.

# 646

Наистина вече чакаме с нетърпение този сериал, който определено ще носи заряда на проблемното ни съвремие. Имам предвид неоправданите с абсолютно нищо войни и принудителното "бягство" на милиони по света към мирен живот и по-добро бъдеще.
Като гледам разрухата която превзема една държава, се питам кога отново ще има живот там, кога отново хората ще живеят спокойно и кога ще могат да се усмихват?  Най-вероятно в моя живот няма да го видя. Толкова чернилка има по света, че започвам наистина да си мисля, че разните пророчества и предсказания за лош край на Земята  започват да се случват...

Затова нека да бъдем позитивни - дори в малкия си и ограничен свят, да правим добри неща и да се радваме на това което имаме /дори да не е много/.

Мариянка Two Hearts благодарности за превода на тази информация! Хубаво е, че Енгин постига своя успех благодарение на таланта, човечността и цялостната си ценностна система.
А ние пък от своя страна изпитваме една огромна удовлетвореност, че сме фенове точно на такъв човек като него.
Damata Two Hearts Мари Two Hearts  благодарности и на вас за активността, защото иначе оставяхме Мариянка Two Hearts  непокрита с постове. Трудно се поддържа тема без активен проект, но лично аз мисля, че винаги можем и имаме какво да си кажем извън това.

Хармония Two Hearts изчезна бая отдавна и дано нещата да са добри при нея и скоро да се появи.
Араселия Two Hearts също зачезва ...  Момичета Two Hearts  обаждайте се с по някой ред, за да знаем че сте добре.

Нищо не се пише и говори за поредния брой на "Кафасина гьоре", който като че ли трябваше да излезе месец април - или пък нещо съм се объркала? ( януари-февруари, март-април, Май???/юни)

Този синхрон който показаха както в "КРА" така и в "ДП"  да знаете искам да ги гледам и във филм...

# 647
  • Пловдив

Следобедна целувка и един поздрав:

https://www.youtube.com/watch?v=m8xhvl5SuM4

# 648
# 649
Момичета:heart:
Не знам за вас,ама искам да се стъмва вече.
На работа  първа смяна,готвих,малко пролетна хигиена вън на двора и пътя,че ни подканят от общината да си изчистим тротоарите и прилежащите към къщата места ,през банята и не ми се иска нищо вече.Изморих се доста.Топлото време и дългия ден,ще си оказва влияние от тук насетне.Но колкото и когато можем.И утре е ден.Хубава вечер от мен!

И една заразителна усмивка за настроение!

# 650

Damata Two Hearts спокойна вечер! И утре е ден, ама човек като почне да прави нещо и ако времето е хубаво му се иска да свърши повече и повече неща. Пък умората си казва своето.

Якето пазеше аромата и на двамата...

# 651
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък - успешен да е.
И днес сме в очакване.

Вижте с какво се занимават асистентите, а ние си чакаме...

# 652

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден четвъртък!
Да пием по кафе и към задачите за днес.

Скрит текст:

# 653
Новината за съжаление не е за Енгин, но все пак е голяма бомба. В сериала на Disney Plus за Ататюрк, в който главната роля ще изпълни Арас Булут Ийнемли, негова партньорка ще е  Ема Уотсън. А носителят на Оскар, световноизвестният музикант Ханс Цимер ще пише музиката за сериала.

# 654
Добро утро!
В четвъртък да си спомним за великолепния и несправедливо обвинен  Даахан и разкаялата се Селви.Всяка роля изиграна от Енгин,носи в себе си ,сигурна съм!
Момичета ,хубав ден ви желая!

# 655
Новината за съжаление не е за Енгин, но все пак е голяма бомба. В сериала на Disney Plus за Ататюрк, в който главната роля ще изпълни Арас Булут Ийнемли, негова партньорка ще е  Ема Уотсън. А носителят на Оскар, световноизвестният музикант Ханс Цимер ще пише музиката за сериала.

Е това ако е вярно е наистина голяма бомба .Open Mouth Hands Plus1 Ще е първия турски актьор с партньор от Холивуд , ако не се лъжа. Много харесвам Арас ,още от Времето лети. От тук ,от там съм гледала,ама запомних него и Фарах Heart Eyes Така че се радвам за него и му желая успех .

Привет ! Благодаря за информацията Purple Heart  
Пожелавам на всички хубава пролет,чакам от Марта разкази и снимки , дано има и с лалета Simple Smile

# 656
Здравейте момичета

Днес 7-ми април е световен ден на здравето.

Скрит текст:

Даахан Санджар все любими образи.

Много се радвам и аз за Арас Булут Ийнемли, ако новината е вярна, той е  талантлив млад актьор.

Марта, пожелавам ти весело изкарване на екскурзията и дано си купиш списанието което много желаеш, стига да е излязло,но ако случайно срещнеш Енгин какво по хубаво от това.
Весел ден момичета, а за тия които празнуват, всел празник.

# 657
  • Пловдив

Феновете нямат търпение за тийзър на филма "Пътят ти е отворен".
Вероятно помните, че Ирем, партньорката на Енгин от сериала "Бягство" започна снимки, преди финала на сериала, в нов проект с Енгин Йозтюрк - той игра персонажа на Селим в "Каква е вината на Фатмагюл?".
Снощи бе премиерата на сериала им - "Дететето е тайната на майката". В спойлер слагам рейтинга им:

Скрит текст:

# 658
Радвам се за Арас,  благодаря за поздравите и пожеланията.

# 659
Привет отново вомичета!
Втора смяна съм на работа и е спокойно, та реших да драсна някой ред.Заваля лек дъжд, колкото да измие прашния асфалт.
Ще ми е интересен сюжета на новия филм на Арас.Гледала съм го във Времето лети и Великолепния век.И в двете продукции играеше непримирим,буен младеж.Ако не се лъжа Ататюрк е имал бурна любов с една българка, но баща и се е противопоставил на тази връзка.
Спокойна вечер ви желая,а при нас заваля малко по сериозно!

Общи условия

Активация на акаунт