Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 418

• 30 648
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро момичета Two Hearts
Последен работен ден на седмицата - нека е успешен. Да се помолим за разум и мир, че новините от тази сутрин са повече от тревожни. Нека Бог да е с невинните хора от Украйна. Плаче ми се и ми е тъжно.

# 166
  • Пловдив

Дано усмивката придружена с целувка ни действат позитивно.

https://twitter.com/chichibebee/status/1499629826407342080

Остават 7 дни до финала на снимките по сериала.
Енгин да се прибере в Истанбул, да си почине и да го видим в реала.
Какта пиша често, да започне снимане, продължение, за рекламата на Шел...

# 167
Здравейте,

С Керим.Heart

Здрав и спокоен ден.

# 168
Добро утро момичета!

Последен ден от седмицата,да я изпратим мирно и спокойно.
Положението между Русия и Украйна е плачевно, да се надяваме Путин да се осъзнае и да спре тази война.

За да ни бъде настроенито днес хубаво -целувка и усмивка от Енгин!

Хубав ден на всички!

# 169

Йомер следи Хюсейн аби, аз следя вас за новини.

# 170
  • Пловдив

Агенция "AliA Ajans", която предоставя актьори за тв сериали и филми, показва с червената стрелка караваната на Енгин, която той ползва при заснемането на сериала "Бягство".

# 171
Днес рожден ден има Бурак, става на 51 години! Да е жив и здрав! Аз открих Енгин по-късно от повечето от вас,  в "Черни пари и любов".  Възхищавах се от образа на Йомер, както и на актьорското изпълнение на Енгин, а веднъж случайно ми попадна следното изказване на Бурак (цитирам го по памет, но смисълът е точен):
"Йомер е прекрасен човек. Но в живота бих искал да имам брат като Енгин."
 Именно от този момент, от тези думи на Бурак започнах да се интересувам и от човека Енгин и станах доживотна негова поклонничка. Smile

# 172

Следобед е,време за кафе!

# 173
Днес рожден ден има Бурак, става на 51 години! Да е жив и здрав! Аз открих Енгин по-късно от повечето от вас,  в "Черни пари и любов".  Възхищавах се от образа на Йомер, както и на актьорското изпълнение на Енгин, а веднъж случайно ми попадна следното изказване на Бурак (цитирам го по памет, но смисълът е точен):
"Йомер е прекрасен човек. Но в живота бих искал да имам брат като Енгин."
 Именно от този момент, от тези думи на Бурак започнах да се интересувам и от човека Енгин и станах доживотна негова поклонничка. Smile

Нека е жив и здрав Бурак! Много успехи!
С Енгин имат много общи неща.

Тук представяха своите книги и бяха седнали на  мястото определено за другия, обаче само се засмяха от този факт и оставиха табелките  разменени. Още от първата минута създадоха настроение в залата.

# 174
  • Пловдив

https://telenovelasenespana.blogspot.com/2021/09/encuestas-de-te … elas-de-nova.html

Теленовели в Испания: Енгин Акюрек, от "Дъщерята на посланика", печели наградата за най-добър турски актьор по Нова тв през февруари.

# 175

https://telenovelasenespana.blogspot.com/2021/09/encuestas-de-te … elas-de-nova.html

Теленовели в Испания: Енгин Акюрек, от "Дъщерята на посланика", печели наградата за най-добър турски актьор по Нова тв през февруари.

Браво на нашето момче!:clap:

# 176
  • Пловдив

За да сме съвсем точни, като отворите линка - класацията в проценти за най-добър турски сериал, актьор и актриса за месец февруари:
* "Дъщерята на посланика" е убедително на първо място с 68.9 %.
* Енгин Акюрек е убедително на първо място сред актьорите с 68.8 %.
* Неслихан Атагюл е на второ място сред актрисите с 25.7 %.

# 177

С любов към всички и всички с любов към него...

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 19:21 от Марта_49

# 178

За да сме съвсем точни, като отворите линка - класацията в проценти за най-добър турски сериал, актьор и актриса за месец февруари:
* "Дъщерята на посланика" е убедително на първо място с 68.9 %.
* Енгин Акюрек е убедително на първо място сред актьорите с 68.8 %.
* Неслихан Атагюл е на второ място сред актрисите с 25.7 %.

Flowers Bouquet

# 179
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=6kIX2aBoKzQ

Видео от днес, специални сцени - 2 част на Санджар и Мави.
Каналът си пуска отбрани видеа от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт