АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 6)☀

• 29 349
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Дали е вредно често да се ходи на преглед?Имам час за 11-ти март,но си наумих сега че искам да видя бебето на момента😂и гледам че в майчин дом има свободен час за 15:30…но ММ вика тези прегледи през две седмици не са ли вредни..

# 91
Дали е вредно често да се ходи на преглед?Имам час за 11-ти март,но си наумих сега че искам да видя бебето на момента😂и гледам че в майчин дом има свободен час за 15:30…но ММ вика тези прегледи през две седмици не са ли вредни..

Не, не са. Моят приятел също ми мрънка, но те имат много развинтена фантазия. На мен ми се скара, че сме стресирали бебето.. 😃

# 92
Не са вредни прегледите, щом дори в началото, когато нещата се водят по-рискови повечето ни викаха на 2 седмици, значи няма драма.
За работата, аз изобщо не се натискам да я изкарам до по-късен месец. Утре съм на преглед и ще говоря с доки от 01.03 да ми пусне болничен. Работя само хоум офис, та социализирането не ми е фактор, дори напротив, по 9-10 часа съм си пред компютъра зарината в проекти, предпочитам хубавото време пролетта да го оползотворя в разходки. А и такова психическо напрежение имам на работа, че просто нямам каквато и да е мотивация.

# 93
То и при мен има много психическо натоварване, но поне ме разнообразяваше.. то да се разхождаш, ама, като няма с кой, всички около мен са на работа и съм сама, като кукувица 😃

# 94
На мен лекар ми е казвал, че В12 е добре да е над 450, а вит. D над 60.

Аз днес си правих изследвания заради щитовидната, че сменяхме дози, но пуснах и вит D и В12. Някои да се е консултирал за В12 кое се смята за ниско? Защото доколкото знам в България доста са занижени референтните, тоест е добре да е дори над тях. А моето май рязко е спаднало. Иначе с вит D си продължавам, поне бавно и славно се увеличава.

Утре съм на ЖК и аз и вече нямам търпение ... тия 5 седмици минаха тооолкова бавно. На мен досега не са ми казвали пулс и грамаж (МД Варна), ама ще видим утре.

# 95
Здравейте,
вчера бях на преглед, казаха ми пола- ще си имаме Blue Heartмомченце Blue Heart, може да ме отбележете. И аз за сега продължавам да работя, но незнам дали ще е до края. Следващия преглед ми е чак края на март за ФМ.

# 96
Цопвам и аз в новата тема:))). От днес 99% сигурно е, че ще бъда мъжка майка. Много ясно се видя видя на екрана каквото трябваше.
Аз така се бях нагласила за момиче, че още съм като ударена. 185 грама за сега тежи малкия герой
Ако може и мен да ме запишете на първата страница с термин 2. 08. С момченце.Blue Heart

# 97
И аз сега се прибирам от преглед. 100% момченце е! Тежи 138гр.

# 98
  • София
Пак сте писали много.
Някой спомена ананас - внимавайте с него, води се, че предизвиква контракции. В малки количества не е опасен де, ама все пак. Въпреки че с баткото изядох 4-5 и пак преносих.

За гледането - колкото и книги да изчетете, деца по книги и видеа не се гледат. За основни неща да, но иначе бебетата са индивидуални. Моят син го къпехме на 39гр вода. Съдираше се от рев на по-студена вода.

# 99
Здравейте и от мен и аз да се отчета. Минах ЖК, все още не се е появило нищо стърчащо, та още сме си с момиченце.😂Едва я огледа док, защото беше толкова шугава, даже правеше мост и той се шегува, че щяла на прилича на майка си гимнастичка хахах. Ама така се изпъваше, имах чувството, че ще скъса нещо около себе си. 😂 Дължината така и не успяхме да я измерим, но главата е 4см и тежи 200. Някой беше питал за сърдечна дейност, нашата беше 148, док каза нормална. Каза, че понеже от 13.01 не сме пускали изследвания, другия път ще пуснем. Честито на новите бъдещи мъжки майки хихи🤗 Аз както исках момче преди да разберем пола, така и сега ме беше страх да не видим буба, защото съм се настроила вече супер мн за госпожица. 😁😁

# 100
Някой пита за витамините - аз ги следя с още 100 неща, та да кажа.
В12 гледайте да е към горна граница, а витД поне по средата Simple Smile

# 101
Мамчета вече втора вечер се събудждам с изтръпнала долна устна на устата е,хаха да не си помислите нещо друго,на какво може да се дължи?

# 102
  • Велико Търново
Момичета, вчера вечерта и сега пак усещам корема си доста подут. Не ми се ходи до тоалетна, не съм преяла, дори усещам глад, ама ако ям нз дали ще има къде да го побера, така ми се е подул. Други с такова чувство има ли, трябва ли  да се притеснявам.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 20:53 от Plamingo__

# 103
Момичета, вчера вечерта и сега пак усещам корема си доста подут. Не ми се ходи до тоалетна, не съм преяла, дори усещам глад, ама ако ям нз дали ще има къде да го побера, така ми се е подул. Други с такова чувство има ли или да се притеснявам.
Това са газове, аз се подувам така понякога и дори е имало случаи си лягам гладна, защото не мога да хапна нищо. Еспумизан е спасението 😊

# 104
Или пробиотик за няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт