Юлче малко, я вече покажи момче или момиче си ти! - Термин Юли 2022 - тема 4

• 45 204
  • 785
  •   1
Отговори
# 690
Леглото ми е 160/200, като легна долната част ми е на нивото на бедрата/колената, 165см съм:
Скрит текст:

Моята е 1:1. Нашия креват е малък та малък.... ама си спинкаме с мъжа ми с "краката" без проблем. И той се подпира,и аз доволна...

# 691
Лотос, с цип е. Аз взех 2 калъфки, за да сменям като пера. Дойде много бързо, като се има предвид, че аз я поръчвах по празниците.
Момичета, благодаря ви за подкрепата и хубавите думи! 🌺💐

Бързичко ли ви пристигнаха възглавниците, че и аз смятам да поръчам от тази, която АА сподели:
https://detetovteb.com/bremenni-i-karmene/vazglavnitsi-za-karmen … remenni-u-obrazna
Калъфката с цип ли е, че смятам да добавя и нея за да мога да я пера.
Снощи чак си навивах друга завивка за да може да ме  придържа, че вече взе да става тежък съня. С една дума си направих импровизирана възглавница и откарах до 11ч.😁

# 692
Лотос, бързо пристигна. Не помня за колко 2-3 дни макс. Аз взех една калъфка, тъй като чаршафите ги пускам сутринта в пералнята, после сушилнята и вечерта мога пак тях да сложа. Мога да си карам с един комплект, за разнообразие само ги сменям 😆

# 693
Имам си любима завивка и аз така правя 🤣 за да мога вечерта пак да съм си с нея Варианта за 2 калъфки да се подсигуря да не остана без калъфка не е зле. Не видях опция да добавя втора, ама ще се поразровя
Лотос, бързо пристигна. Не помня за колко 2-3 дни макс. Аз взех една калъфка, тъй като чаршафите ги пускам сутринта в пералнята, после сушилнята и вечерта мога пак тях да сложа. Мога да си карам с един комплект, за разнообразие само ги сменям 😆

# 694
Аз като направих поръчката изобщо нямаше опция да напиша къде да я доставят. Обадиха ми се на следващия ден и тогава ми предложиха втора калъфка. Но мисля, че може да се добави и в "информация" към поръчката Simple Smile

# 695
Моята е поръчана от тази фейсбук страница - https://www.facebook.com/104391301948136/posts/138229398564326/ , в групата една мама я беше споделила и до колкото разбрах тя ги предлага Simple Smile ако пишете на страницата ще се уточните по-лесно и бързо - кога ще пристигне, колко калъфки искате и т.н. Иначе за около 2-3 дни пристигна и моята Blush

# 696
  • Замък сред облаците
За 2-3 дни идва, с цип е калъфката, единственото ми оплакване е, че фитва много плътно и се борих 10 мин да я натъпча, хахаха.

# 697
О, да +1 за борбата, при всяка смяна си е борба с всички крайници и тренировка за ръцете. 😀 Иначе за доставката и на мен ми се обадиха за адреса и тогава ми предложиха две, иначе и аз ги пера и суша, но съм свикнала да си редувам два комплекта. 😀

# 698
Аз им се обадих от нетърпение, че снощи едвам заспах. Не се свързах, но те ми върнаха обаждане и казаха в понеделник, че ще дойде, а за втора калъфка забравих, че точно тогава бях заета с онлайн среща от университета 🤭

# 699
Мисля, че става въпрос за тази, която аз бях споделила: https://detetovteb.com/vazglavnitsi-za-karmene-i-bremennost/u-ob … remenni-i-karmene

Оо и аз си я взех, супер е Simple Smile

# 700
Аз да се оплача… ние пак сме с някакъв вирус, но този път не е ковид. Сега има някакъв грип, мъжът ми от два дни е като парцал с 40 градуса температура, а днес и мен ме повали за съжаление Confused започна с дразнене и лека болка в гърдите и веднага се появи кашлица, главата ми тежи, температурата е 37.1, но сега през нощта може и да вдигна…
Направо изпаднах в ужас, точно преди 2 месеца бяхме болни с ковид и детето беше зле, а сега пак… надявам се поне него да го подмине този път, че и без това вече ми тежи, а сега и болна, отделно че и детето е бебе още… пазете се много, момичета!
Аз пия биозин мама сега и стодал за кашлицата, но нямам особени надежди, тъй като е хомеопатичен, а досега хомеопатия не ми е помагала, но само това ми предложиха в аптеката… вие някакву съвети имате ли, какво мога да пия и безопасно? Hug

# 701
  • София
Аз бих пуснала тест за грип, тази година гриповете са някакви нови и не сме изградили имунитет към тях. Мен много ме е яд, че не сложихме грипна есента. Иначе ако ви е положителен теста за грип Тамифлу веднага ще ви оправи - има и за възрастни и за деца. Нашия като беше на годинка кара ужасен грип тип Б и добре че беше това Тамифлу. На втория ден от приема беше като безжизнен и температурата не спадаше от абсолютно нищо. Добре, че тогава бързо пуснахме тест за грип и веднага почнахме лечение. За бременни нямам идея обаче може би детския е ок, трябва да каже АГ. Но все пак от приятелки чувам, че сега има вирус с висока температура и кашлица, не грип та не знам.
Аз да се похваля изследванита ми излязоха от Геника и нямам никакви бактерии. Не знам от какво са тези левкоцити, явно ще пия нещо за имунитет, ще видим какво ще каже в понеделник. Ние от сряда сме с бебе на 2 месеца и е мнооооого яко! Беше ми неудобно точно един час и много бързо си припомних как се гледа бебче, я как мирииииишеее ❤ Направо всички сме на седмото небе. А баткото мале сигурно сто пъти ме разплака от умиление, той я приспива, целува, гушка, пуска ѝ музика, показа ѝ всичките си играчки, втора вечер я къпе с кума ми. Невероятен е Simple Smile) Иначе даже два - три пъти ми ги остават двамата и се справям. Нооо усетих колко сме разглезени с това голямо дете. Можеш да го оставиш да си играе и спокойно да готвиш, да изчистиш, дори да се изкъпя. Знам , че ще дойде при мен и ще каже ако иска нещо. А сега с нея не се отлепи от мен за две минути 😃 ще е чудо юли месец.

# 702
Чудо ще е Simple Smile А моите и вече се къпят сами, четат си преди заспиване и сами си заспиват. В неделя сами си приготвят закуска ако ми се спи. Интересно ми е за колко време ще свикна пак да съм нон стоп ангажирана и пак да нямам време да пия кафе и да си среша косата Grinning Но и нямам търпение!
За кашлицата, аз изкарах ковид само с кашлица, суха и неспираща. Не знаех какво да пия и си правих инхалации с инхалатора на децата и само физиологичен разтвор. Много ми помогна, само с това се оправих. После ми казаха, че можело Проспан, но ми мина и без него. Бързо да ви минава! И синът ми е хремав от днес пак, тъкмо ни свърши карантината преди няколко дни, та съм на тръни.

# 703
Ако е в микробиологията, левкоцитите при бременност са често срещани и са нормални

# 704
  • София
Да, микробиология. Но АГ нещо не ѝ хареса да са така. Каза, че трябва да отхвърлим бактериите. За кашлица аз препоръчвам Лихенсед и Гринтус.

Общи условия

Активация на акаунт