🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 181
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 260
Все още му се чудя как след 10000 намека не целуна Александра/изобщо не я харесвам , основно устните/,а после няколко пъти тази Ева... Flushed А до днешния епизод си мислех ,че ще я махне.
 И да кажа-няма да мога да гледам ако реши Зори-то да целува Grin
Той Люси целува, та натам може наред да ги кара....

# 1 261
  • София
Пълно ни е и нашето санаториумче. Wink
Днешните целувки, не бяха никакви целувки - като в трета група на детската градина - момиченцето атакува, момченцето отстъпва.

Чакам с нетърпение поканата към Венета, а също към Дениз и Габиела.
И трите по различен начин ги очаквам, но ще е забавно.
Последните две дано има с какво да го мажат на тяхната среща - доста по-интересно ще се получи от днес.

# 1 262
Скрит текст:
Зная, че е питано сто пъти. Съжалявам, не мога да прегледам последните 50 страници.

Къде мога да гледам епизод 2?
(Ако може с линк за чужбина).

Опитах с линковете от началната страница, но там винаги излиза само първи епизод.  

Mari_Mar...
Може ли линк? 💐

Добре, де, толкова ли е трудно да се порови и да се потърси линка, който вече е пуснат?! Не е длъжна Мари да върви след всеки, който го бъзне да иска линк специално за него!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1413535.msg44354006#msg44354006

Много ти благодаря за отговора 💐❤

# 1 263
Извинявам се ако повтарям въпроса - къде може да се гледа онлайн, че изпуснах вчерашния епизод?

# 1 264
Явно е играла метлата, или аз съм бляла, кои мадами имат тарифа и колко е тя?
Кажете, че ме яде любопитство , колко губят на ден, докато се мазнят на дон Виторио в турска вила.

# 1 265
  • Mediterraneo
Извинявам се ако повтарям въпроса - къде може да се гледа онлайн, че изпуснах вчерашния епизод?

Честно ли питаш?!?!?!!

# 1 266
Драги ми смехурко,
Бързам да ти пиша

Днес Дон Виторио е бил на лазерна епилация, снимал си е стегнатото краче на стори в инста

# 1 267
  • Пловдив
Малкото Вики ми е крайно неприятно - и като изражение, и като реакции. Голямото - само като изражение - в повечето случаи гледа все едно е видяла червей. Ева пък ми е прекалено лигава - не харесвам такива хиперактивни.
Отпадналата вчера Вероника трябваше и за изпроводяк да направи един шпагат, язък!

# 1 268
  • Viena
И името й идеално пасва за терариума там. 😉😉😉

# 1 269
Викторе, Викторе ... не се научи да даваш първата роза на плеймейтката. Ще се обезводни милата още 20 предавания.

# 1 270
Аз съм разочарована, че не пускат Габи да коментира. Дениз само злобее. Добре че е Венета да събуди спящите .

# 1 271
  • София
Виктор в края на вечерта се беше натряскал, за това и за първи път не беше като лакиран бастун.
Очаквах повече от Александра , разчувен диалог, разговори водени с лекота, но и тук измъчена работа. После гледаше като стрелян заек, явно очакваше цяла нощ само до нея да стои.
Почвам да разбирам защо изчезнаха Мъжете в обществото, ми те вече са дивеча, не ловците. Имат важната задача да се излъскат, напудрят, напомпат и да мислят, дали не бягат прекалено бързо.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 23:31 от trikitil

# 1 272
Тая Благовеста не е нормална 🤣 Всеки път циври🤣🤣🤣🏐

Благовеста е невротичка.
На Виктор му трябва жена, която да го търпи, но и да не е невротичка. От наличните момичета не виждам някоя, която да му бъде ок, поне за сега. Но има време, може да си променя мнението.

# 1 273
Все още му се чудя как след 10000 намека не целуна Александра/изобщо не я харесвам , основно устните/,а после няколко пъти тази Ева... Flushed А до днешния епизод си мислех ,че ще я махне.

Ева е по- лек типаж от Александра, Марта и Деница например. За това Ергрнът може да си позволи по- фриволно поведение, без да се притеснява, че е обидил отсрещната страна. Това е моето обяснение за избора му коя да целуне.
Срещите се получават доста тъпо. Чудя се, толкова ли е сложно да си малко по- непринуден, при положение, че повечето имат опит пред камери. Неадекватния кокетен смях на Александра ме изнерви, а още по- изнервящо ми действат стремежите и да се сгушва в някоя от момичетата. Лигаво ми е.

Ния- Косара, не знам, с какво респектира мъжете, както се изрази във визитката, но не става. Или зрелищно пропусна шанса си за добро първо впечатление. Приличаше ми на пияна и говореше несвързано. Грозна гледка. Венетка, като пийне поне прави шоу.

Според мен Благовеста се разплака от яд, че Ния- Косара, която намира за безлична, получи първа своята роза.

# 1 274

Но не се дава по евтин начин засега.
Ако си й платили първото място, да не е луда да се бута с плеймейтките и старите моми. 😜

Общи условия

Активация на акаунт