🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 818
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 335
  • SF
Тази Габриела е доста обрана пред камерите. Клюкари тихо, не се бута нахално при Виктор. Може би й се иска, но не знае как да се уреди и какво да му каже.  На нас само ни я показват как съска с Дениз.
От цялата редичка с моми, (в моя случай с ергени), не бих избрала най-ревящата. Благовеста даже не знае за какво реве.

Следващия път трябва да си замине Весела.

# 1 336
В реалния живот, където продуцентът не плаща яхтите и вечерите, ергенът не би имал шанс с голяма част от жените там - особено Марта, Радостина, Деница, а дори и откровената златотърсачка Дениз.
Да, бе, не би имал... Той Даниел Петканов имà, та този няма да има! 😆
И то с тия точно жени 😆😆

# 1 337
Аз не разбирам защо трябва да ги целува този?

# 1 338
  • SF
За да има какво да гледаме. Simple Smile

# 1 339
И на мен ми стана гадно за Александра, цял ден бяха с Виктор, няколко пъти си говориха за целувка, после на коктейла пак.. Него го беше яд, чв не я целуна, тя пак му даде зелена светлина и нищо. А с Ева.. даже май нищо не си говориха, директно я целуна и тя вече "Ти си супер мъж, фантастичен, влюбена съм". Литна някъде из облаците.
Стоя още зад мнението си, че не бърза да целуне Александра, защото наистина я харесва. То просто си личеше, може би си дава време да я опознае. От друга страна пък целува други, с които и една приказка не си размени..
Аз Ева не я харесвам, честно да си кажа. Пренавита ми е, твърде купонджийка го раздава, твърде влюбена. А си личи, че той май не е такъв. Изглежда ми спокоен и като човек, който не държи само на външен вид на жената. Не си подхождат с Ева.
Като се замисля... с никоя от тези не си подхожда за сега. С Александра сякаш стояха добре един до друг, изглеждаше ми всичко много естествено. Самите разговори бяха повърхностни, но пък зад камера не знаем какво са говорили. Ако се бяха целунали, обаче, щяха да го покажат, сигурна съм.

# 1 340
  • София
Целува която му кажат. По подразбиране всички мацки там са му навити, иначе нямаше да са там, а да си тръгнат или щяха да направят така, че да отпаднат.

# 1 341
Целува която му кажат. По подразбиране всички мацки там са му навити, иначе нямаше да са там, а да си тръгнат или щяха да направят така, че да отпаднат.
Някои ми идват твърде пренавити, та чак "влюбени''. Много изкуствено навити, от рвкламата ли се влюбиха в него? 😀😀😀

# 1 342
  • Някъде там
Аз не вярвам че Капитонова ще е победителя. Не съм забелязала никакъв интерес от него към нея, нищо че постоянно е в центъра тя.
Рано е още, в следващите епизоди може и да прояви, но за момента ми се струва нереално.

# 1 343
Благовеста се е оклепала с гела на ергенина. Все едно не си е мила косата 2 месеца. Доста гнусничка прическа.
На мен нито той, нито тя, нито Полина, нито който и да било друг ми харесва така омазан с гел. Още повече, ако косата е тъмна. Същата ми е асоциацията и на мен - че косата не е мита месеци. Ососбено пък като му падаха две кичурчета отпред, блякс, даже едно момиче му ги поприбра назад, разгеле!

Тая Бонбонова нещо..? Да няма проблем с хормоните, егати и ревлата. Даже той каза, че я е мислил за по-самоуверена.

Едит: Изгледах първите минути, благодарение на Mari Mar. Хм, Очаквах Дениз по-остро да е реагирала.

П.П. Ния Косара ми стана неприятна. Едно... даже не знам как да го нарека, не презрение, не превъзходство, но определено ми остави неприятно чувство, докато говореше. Някак рязка, отблъскваща ми стана.

П.П. 2 И аз същото изкоментирах, докато ги гледах - Ева да имаше как, щеше да легне върху ергена! Не мисля, че той умираше от желание да я целува. То пък една целувка, де,  2 секунди и се дръпна. На мен ако ми харесва да целувам някого, ще искам още и още... Но пък, като му се предложи сама, защо да не опита? Поне знае вече дали му харесва усещането или не.
А той искаше да целуне Александра, но реши да не избързва, според мен. Мисля, че с тези, които му допадат гледа да действа по-бавно, за да ги впечатли и спечели.

П.П. 3 От измисленото "състезание" по бански на мен май най-много ми хареса именно Поли, момичето, което си тръгна вчера. Другите ама хич не ме впечатлиха с тела.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 11:03 от Витаминче_

# 1 344
Като знам аз как се влюбих... Става и за по-бързо 😁 а те са там вече 3-4 дни.

# 1 345
Да, бе, не би имал... Той Даниел Петканов имà, та този няма да има! 😆
И то с тия точно жени 😆😆
Нещо дълготрайно със сигурност не, за малко може.
Видя се и при Петканови какво се случи. Понатрупа Александра слава около Данчо (понеже той само това можеше да и предложи) и вече е готова за нови подвизи. Не че и като не е известна нямаше да може да си намери богат мъж, ама сега е във висшата лига. Красива и известна е доста по-печеливша комбинация от само красива.

# 1 346
Нещо не си доразбрала, Петканов зарязал Петканова, не обратното.

# 1 347
Нещо не си доразбрала, Петканов зарязал Петканова, не обратното.
Доколкото четох и двамата са взели това решение, но може и да е зарязъл, ако тя нещо е погледна встрани (за което бих я разбрала). Естествено сега заради детето няма да го раздухат като предния път.
Впрочем много добре направи сравнението между нашия ергенчо и Петканов - една тип мъже са ( силно казано за тях мъже, но по паспорт се водят такива), абсолютни безделници.

# 1 348
Аз не видях нито едно тренирано тяло. Всички се тресяха. А едната е направо заоблена. В което няма нищо лошо по принцип, обаче беше със супер изрязан неподходящ бански.

# 1 349
Някои ми идват твърде пренавити, та чак "влюбени''. Много изкуствено навити, от рвкламата ли се влюбиха в него? 😀😀😀

По сценарий. Нали не си мислите, че всичко, което гледате, е наистина?
Играят роли момичетата и правят каквото им кажат.

Загледах се и аз да видя какво представлява това предаване. Общо взето скука и отчаяние, ако това са ни плеймейтките и цветът на нацията.
Между другото, наистина ли повечето са бивши на някого и са уредени в шоуто за компенсация? Поне така изглежда отстрани. „Не плачи, мило, че те смених с нов модел, ето, уредил съм ти тук едно участие, хем ще се забавляваш, хем да те види и хареса някой нов принц“. А наум: „А, дано си намериш друг, че да се отърва най-сетне от теб!“
Повечето изглеждат доста по-възрастни от годините си, няколко от тях определено са над 40. „Атомната специалистка“, която се оказа, че не е такава, и „хипнотерапевтката“, която дори не е завършила психология, са просто подигравка с публиката. Защо са нужни тези лъжи?
Единственото удоволствие от това предаване са няколко красиви пейзажа и няколко красиви рокли. За прическите мълча, че там положението е потресаващо.
А, също така бих посъветвала екипа на предаването да сменят заглавието – вм. „Ергенът“ да го прекръстят на „Кокошарникът“.

Общи условия

Активация на акаунт