🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 829
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 425
Излезе ми инфо от Стандарт за предаването.Само че не специално за българският формат, а как е по света.
Скрит текст:
, ,

# 1 426
Мисля, че ЕргенинОт не е фен на татусите.
Търсих снимки да видя има ли татуировка ергенът, май няма.
Голяма рядкост е мъж, който демонстрира тяло, да не се е нашарил като великденско яйце.
И аз не съм фен на татуировките. Не ги хресвам нито на жени, нито на мъже, даже да са добре направени.

# 1 427
Особено с официалните рокли такива големи татуировки изглеждадооста странно. Може би в друг стил дрехи ще изглежда по-подходящо.
Сега като си мисля, то ще е още 2 месеца това. 🙄
Много е грозно и грубовато жена с огромна татуировка тип ръкав. Мисля, че ЕргенинОт не е фен на татусите.
И с право. За мъж е някак по приемливо. Макар че на мен и това ми е грозно.
Само четвъртък и петък ли ще го дават ?
Честно казано искам да е цяла седмица, за да свърши по-бързо.😀

# 1 428
  • Sunshine state
Убедена съм, че тук не се обличат и стилизират сами. Няма начин тия нелепи бални рокли и прически тип зализан кон да са избор на жените във формата.

# 1 429
Убедена съм, че тук не се обличат и стилизират сами. Няма начин тия нелепи бални рокли и прически тип зализан кон да са избор на жените във формата.
И аз, то такава безвкусица рядко се среща. Роклите от Асеновград малко. А и вчера прическите на малката Вики и Бонбонова май с един гребен са правени.
А и всяка да си носи бална рокля за всяка вечер, а дори не взимат хонорар. Едва ли.

# 1 430
  • Някъде там
Ужас, два месеца, горкия ерген ще му  се повредят слюнчените жлези от толкова целувки.🙂

# 1 431
  • SF
Много моля, ако някой има информация коя от жените печели форматът ДА НЕ Я споделя в темата, да не коментира спойлери, да не ги "разопакова" и да не издава края.
Наистина ви моля.

# 1 432
Ужас, два месеца, горкия ерген ще му  се повредят слюнчените жлези от толкова целувки.🙂

Хм, аз се кахъря за далеч по-определящите го като мъж жлези , ти за слюнчените му се сети. 🙂🙂🙂
Як спартанец трябва да си, за да удържиш натиска на толкова всеотдайна плът отвсякъде.

Аз знам кой печели, но мълча.

# 1 433
В оригиналния фирмат на въпросните коктейли не са ли пак с бални рокли?

# 1 434
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Грешка в каста, а можеше да гледаме истински страсти. За нашия ефир са шоута като Островът на изкушението или Остров на любовта. Сега гледаме пародия - той ги лъже, че ги харесва, те го лъжат, че им пука.

Имаше едно англиско снимано в Бояна, в стил Древен Рим и беше интересно.

# 1 435
Дали Ергенинът получава бонуси за интимничене с жени, които не го привличат физически, или е с фиксиран договор? Rolling Eyes Или той е учтив мъж, който не обича да обижда жените и по принцип си се раздава така и не отказва?

# 1 436
Дениз наистина има огромна разлика с и без грим. С грим наистина е хубава, дава цвят на лицето й. Без грим е като измита чиния.
Без грим непрекъснато прави гаднярски муцки, затова така, иначе си има правилни черти.

Излезе ми инфо от Стандарт за предаването.Само че не специално за българският формат
Съмнявам се в България плеймейтки да си губят времето без хонорар за някакъв си полу-ерген с недоизграден социален статус. Но пък ми стана весело от идеята за 20 вибратора на един етаж Satisfied

# 1 437
Скрит текст:

Хм, аз се кахъря за далеч по-определящите го като мъж жлези , ти за слюнчените му се сети. 🙂🙂🙂
Як спартанец трябва да си, за да удържиш натиска на толкова всеотдайна плът отвсякъде.

Аз знам кой печели, но мълча.
Този някой е Наумчо, нали? Grinning

# 1 438
В оригиналния фирмат на въпросните коктейли не са ли пак с бални рокли?
Да и винаги много красиво са облечени и направени.
Обаче те със сигурност си носят всички тоалети. Някои ги купуват (даже вземат заеми за целта), други ги вземат от бутици срещу рекламата да ги носят, трети вземат от роднини и приятелки. Освен това се разменят дрехи между участничките. В един сезон, с една и съща рокля са се показвали три момичета. Като се сложат различни аксесоари, пък и всяка дреха стои различно на друга жена.
Участничките разбират, че са избрани със сигурност само няколко седмици преди предаването и нямат много време за подготовка. Иначе в Щатите може да се намерят страхотни рокли на ниски цени в някои магазини. Например по 20-30 долара. И пак някъде бях чела, че участничка е дала $40000 за тоалети, което е направо лудост. Но това е по-скоро изключение и куриозен случай.
Една от участничките беше казала, че преди предаването е платила на професионалист за да я научи как да се гримира добре.
Справят се и то доста добре с външния вид, но те и без това повечето са естествено хубавички.

# 1 439
Дали Ергенинът получава бонуси за интимничене с жени, които не го привличат физически, или е с фиксиран договор? Rolling Eyes Или той е учтив мъж, който не обича да обижда жените и по принцип си се раздава така и не отказва?
Според мен просто се е опитвал да се покаже като Дон Жуан, за да не му излезе име. Макар че снощи с Ева хич не му се получи да се преструва, че му харесва, ама тя като че ли не разбра. Толкова влюбено го гледаше.

Общи условия

Активация на акаунт