🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 684
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 60
  • Terra incognita
Ева не ми харесва грам, много безлична физиономия, няма за какво да се хванеш.
Бонбонева и тя същата. Има много топчесто лице, абсолютно нищо специално.
Те половината са така. Чак ми е чудно, че се намират мъже, които да плащат за тях, като в първата дискотека могат да си намерят нещо по- така срещу няколко питиета и ½ брашно.

# 61
  • София
На мен не ми е пухкава Бонбонова, нито дебела, нито никаква..тялото й е съвсем ок за моите разбирания

Oсвен че е 150 см. Нищо против миньончетата, но не са за плеймейт и модели под 165 см момичета. Дългите крака са по секси според мен от голям бюст, там не може да се коригира...Stuck Out Tongue
За плеймей се търсят други качества. Все пак коя е най- известната ни плеймейтка и колко е висока Grinning

Благовеста ми е отпусната по- скоро. По ръчичките и личи , че със спорта не е на ти.

# 62
  • София
Деница от АЕЦ (в друга тема стана един спор, че АЕЦ не е РАО, където явно е започнала) наистина изглежда по-възрастна, би могла да е и на 40. Просто тип лице, по-остри черти, кожа. Психоложката е с по-хубави рамене и деколте, на същите години.
Дали те са избирали грима и тоалетите си?

# 63
Хахах...посрещането с "много си красива" съм го изпуснала, шегобиец ще дойде Ергенинът.

Въпросната Деница не е започнала в ДП РАО, а си работи там, не е служител на АЕЦ-а.

# 64
  • София
Ева не ми харесва грам, много безлична физиономия, няма за какво да се хванеш.
Бонбонева и тя същата. Има много топчесто лице, абсолютно нищо специално.
Те половината са така. Чак ми е чудно, че се намират мъже, които да плащат за тях, като в първата дискотека могат да си намерят нещо по- така срещу няколко питиета и ½ брашно.

Реклама и бутане. Те с такива участия предполагам целят да си вдигнат цените.

# 65
  • София
Слагам линк към визитките на участничките, може да се добави в първия пост.

https://ladyzone.bg/laifstail/vizitkite-na-vsichki-dami-uchastva … -ergenat.html?p=1

# 66
Благовеста ми е отпусната по- скоро. По ръчичките и личи , че със спорта не е на ти.
Но не и със спортистите... 😎
И това Бонбонова е толкова тъпо! Нещо по-интересно не можа ли да измисли?

Смешна ми беше реакцията на Виктор като се разпльока на шпагат онази кръшната. 😆 Той каза "брей!". Толкова беше шашнат, че ей така, натурално му изскочи това.

# 67
  • София
Въпросната Деница не е започнала в ДП РАО, а си работи там, не е служител на АЕЦ-а.
Аха, тъй като намерих името й в материал от 2013 г., реших, че може вече да не е там.
За повечето хора АЕЦ е разпознаваем, а за РАО научих вчера, признавам.

Тоя ерген яко го промотират по женските сайтове.
"Най-дългата ми връзка е 8 години" - да беше на 41, ОК, обаче на 31 толкова дълга връзка...Или връзката е била отворена и няколко връзки са текли паралелно Laughing

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 12:02 от Cuckoo

# 68
  • София
Аз тази със шпагата първо реших, че му пада на колене като за предложение за брак Joy

# 69
  • Варна
Все пак коя е най- известната ни плеймейтка и колко е висока Grinning

Не зная коя е , ако е Лозанова , тя не е толкова къскокрака има  със сигурност 165 см. тази е Благовеста е много ниска.  Да, прави сте, всеки намира за секси различни неща. Общоприети  представи са за оформено, женствено  и хармонично тяло, все пак.  Зная че изисквания сигурно няма.

# 70
  • Terra incognita
Мара Отрварачката също е късокрака, но мъжете си я харесват.

# 71
Из фб на Виктор. Намирам тая снимка с хавлия- поличка, за малко смешна. 😂

# 72
Как се е опънал на палци като балетист Simple Smile Абе мъжка кифла.

# 73
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Те като са разбрали, че ще ходят в Турция, в хубаво имение, ще ги хранят и дават по телевизора, как да не се съгласят...Там ергени- мергени, все едно, той се снима 2 часа и после си на плаж

# 74
  • Terra incognita
Да бе, не ядяли дребните Grinning
Всички миньони около мен се спукват да ядат и цял живот са слаби. Това е въпрос на метаболизъм, не на височина.

Общи условия

Активация на акаунт