🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 307
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 645
Само аз ли мисля, че повечето момичета са много по-хубави без тоновете грим от предишния епизод. Само тази Дениз е по-зле.

# 646
Дениз трудно я познах без грим, психоложката ми напомня на Палома Митева и Теди Велинова.

Точно!!!!! И аз се чудих на кой ми напомня този фейс дето си е направила!

# 647
АБС помислих Венетка за Софи 😂. И пак, симптяга е.

# 648
  • Terra incognita
Да се спречкаш с проста жена с огромно самочувствие е рецепта за много кофти скандал с горичив привкус за твоя сметка.
Такива хора са с усещането, че винаги са прави и вдигат шум за убедителност. А всъщност е едно много невзрачно и просто девойче.
Тя и Александра..психоложка ми била. Вече да те е страх и на психолог да идеш, те повечето са такива, само на диплома.

# 649
Много тъпо върви досега епизода. И скандала ми беше малко нагласен... Дано се раздвижат.
Марта е много красива

# 650
Дениз определено завижда на Александра. Не стига, че има професия, а и като не изкарвайки пари с външния вид, пак е пет пъти по-хубава от нея. По бански беше трепач, и в тялото най ми хареса от всички. Дениз като измита чиния, без никак чар, сал с едното дупе.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 21:32 от dakota14

# 651
  • Terra incognita
Само аз ли мисля, че повечето момичета са много по-хубави без тоновете грим от предишния епизод. Само тази Дениз е по-зле.
Май да 😂
На мен повечето без грим ми изглеждат кат пребити от бой и работа. Изтормозени и невзрачни

# 652
# 653
Цитат
Тя и Александра..психоложка ми била. Вече да те е страх и на психолог да идеш, те повечето са такива, само на диплома.
Ако я видиш случайно някъде,а после разбереш,че е психолог,няма да отидеш при нея.Много се лигави,изглежда неуравновесена.

# 654
Коя е тази, която пита за целувката? Егати крокозъбела 😱
Целунатата пък днес ми изглежда по-добре 🤣

# 655
И двете не се показаха като особено умни в скандала.
Аз много мразя някой да ме  плиска с вода. Какво значи "Ако искам ще си плискам"

# 656
Трябва да им пишат имената като ги дават да си говорят по между си. Без грим досега само Ева ми харесва.

# 657
Банда, какво мислите за кожата и лицето   на Венета
И от близо е супер гладко и младежко
Дали има нещо слагано?
На по младите от нея са по зле

# 658
  • Terra incognita
Зорито има ужасно жълти зъби, направо ми бият окото. Да вземе да ги оправи малко.
Марта не ми харесва, от мен има не 👎

# 659
Сега пък не го притеснява, че имала дъщеря. Бил в такава ситуация. В началото- съвсем друго. Да не е близнаци? 😂

Общи условия

Активация на акаунт