🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 258
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 720
“Отгоре ми се помогна”!😀😀😀😀
Звездите ѝ го говорят...

# 721
  • софия
Много се забавлявам с Венета. Другите са скучнии. 😂 Марта прекали, ама беше и пийнала и се.разприказва излишно

# 722
  • София
Ако го беше написала, щеше да го изрецитира на един дъх. Звучеше така, все едно за пръв път го вижда. Макар че й вярвам, че цял ден е репетирала.

# 723
От стихчето се почувствах неудобно, не знам Ергенина как се чувства 😀😀 той май и не го разбра

# 724
Венета се превръща в любимката ми. Мисля, че Ергенът има нужда от разчупване. Тя е неговия човек Smirk

# 725
Ще взема и аз да напиша на мъжа ми едно стихотворение 😁
Пчели,черупки...Наистина Уау 😁

# 726
  • Terra incognita
Само аз ли не ги слушам какво говорят? Много отегчително, особено това последното лично твотчество. Пък и срича

# 727
Виктория, въпреки че е една от хубавите, открих какво ми е противно на външен вид ( като характер е изцяло противна) - усмивката. Има някаква усмивка тип конче- вихрогонче, много е озъбена. На фона на голямото й чело, с тая усмивка, се получава дисбаланс. Бонбоненото момиче е сладурана външно, не е лоша.

# 728
Кой знае от коя второкласничка са го гепили това стихотворение сценаристите.

# 729
  • Terra incognita
Венета е мила и добродушна, но е простовата. Трябва да си търси мъж от нейната интелектуална черга. Не, че Виктор е кой знае какъв капацитет, но определено не е нейният човек.

# 730
Реакцията на Виктор на стихчето беше малко в стил родител реагира на творение в час по трудово от отрочето му: "Ехааа, много хубаво", а в действителност Пикасо би завидял на техниката.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 22:20 от IriS`

# 731
Пчели я била ужилила 😁 И той взе,че повярва 😁

# 732
Ама си затвърждавам мнението от предишния епизод. Ергенът е много дървен, много заучено рецитира.

# 733
Инструктирали са го да реагира все едно пред него има диви животни - да се прави на приятно разсеян и без резки движения.

# 734
Бонбонова ми е простовата !

Общи условия

Активация на акаунт