🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 086
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 840
Малко скучничко, почнах да се прозявам. И как само мисли сякаш решава тригонометрични уравнения пича.

Тази драматична музика и актьорските напъни изглеждат съвсем неадекватни на фона на новините за Украйна.

# 841
  • София
И тая Вероника я виждам сега, че съществува….

# 842
  • Terra incognita
Еми тоя фалшив драматизъм е запазена марка на хамериканските продукции.

# 843
  • I want it all and I want it now.
Ужасно предаване. Учудва ме участничките, как са се загрозили с уголемени усни и интервенции по себе си.
Всичко е нагласено и пошло изглежда. Жалко за режисьора и екипа, как са опропастили едно предаване.

# 844
Много е малка малката Вики сред такива “разтропани” дами. А Ергенът според мен търси някоя по-амбицарка, да се амбицират заедно, а не той да е силен мъж за крехка жена.
Ами да се вземат с Зори и към залеза. По-амбициозна няма да намери, ако ще 30 сезона да откара.

# 845
  • София
Следващата среща ще е с малко напомпани устни

# 846
Коя си заминава? Уф, и не разбрах особено за какво се скараха около басейна... Ще се въртя сега и ще припадам от любопитство.

# 847
  • Варна
Само на мен ли ми Прави лошо впечатление, мижавите 2 чинийки с някакви плодчета към виното на яхтата?

Не са гледали турски филм да видят как се прави.

Покривката на масата, на която вечеряха, с дълбок ръб от гладенето, столовете облечени в някакви лъскави, грозни драперии.

Уж се дава заявка за лукс, а то лукс от село.

# 848
  • Terra incognita
Тоя Цитиридис ме халоса по глвата. От тия пошли гърли на войната в Украйна. Барем една реклама да бяха пуснали, човек да се освести и да превключи.

# 849
Чак и сълза ли пусна накрая?

# 850
  • В царството на игрите:)
Чак и сълза ли пусна накрая?
Даааа, а нейният поглед?!?! Ах, нейния поглед...Индийските сериали пасти да ядат Simple Smile Каквото и да ми говорите туй не може да се режисира...Жената претърпя тежък момент на раздяла Simple Smile

# 851
  • София
Тази Вероника май беше същата, която му направи шпагат на първата среща 😁

# 852
Изчетох виии…урааа…Не знам за предаването, ама вие сте много забавни!!!😄

# 853
Според фейсбук ергенът е роден на 15.04.1990

# 854
Уж се дава заявка за лукс, а то лукс от село.
Е те и момите са от село, та тъкмо.

Мъж ми е на 16 април, да ви разкажа ли... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт