🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 819
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 870
Скучно ми беше. Като на интервю с въпроси и отговори.
Натрапването на Виктор за разговори и сценката в басейна ми изглеждат съвсем режисирани и фалшиви.
Сал една Венетка/Софка си е натурална.
И сега това ли ще е, всяка вечер ще води по една да я разпита за житието и битието ѝ и накрая по една роза. И Наум изскача всеки път и пита "на кого ще дадеш последната и знам, че много ти е трудно". Абсолютно излишен ми е.
Виктор има страхотни топли очи.
Нито една не ми е интересна като личност и да е наистина красива.

# 871
Наистина скучен беше 2. епизод, едно и също.. Ако продължават така, ще падне рязко рейтинът.

И защо е нужно 15 минути раздаване на рози! Толкова изкуствен драматизъм на този етап?! Смешно чак сълза да пуска за шпагата.. За боксовите круши защо нямаше? Нали беше "много мило" също! Simple Smile

Но да, както предположих, първоначалните любимки Александра и Марта не блеснаха никак..

# 872
И аз не я харесвам Александра. Изглежда, сякаш нещо и хлопа. Пък психолог. И винаги трябва да гушне някоя девойка под мишница да и пази страх. Инфантилна е, освен всичко друго. Но, да, в тялото е много добре.

Много искам да харесам някоя дива, че да има за кого да стискам палци, обаче тцЪ. Венетка ако имаше маааалко повече мръвка по кокаляците и мозък в главата, щеше да е перфектна. Но не би. Марта нещо не ми хареса в този епизод, а с прическата от коктейла едва я познах. Има една девойка, която хваща око, но е тиха и незабележима, даже името и не знам.

# 873
Марта изобщо не е влюбена в бившия си . Възприема го повече като татенце , на което е много благодарна ,че я е отгледал нея и дъщеря и . Наверно все още е на хранилка при него и не смее да каже нищо лошо , и да го разсърди. Типичния вампир използвач е тази жена , с нищо по- различно от плейметките меркантилки . След като се е почувствала сигурна и поухажвана по дискотеките след това е събрала сили да замени сигурността с предполагаемата любов и страст които иска да получи

# 874
  • Terra incognita
Ма, моля ви се. Тя не е просто психолог, тя е хипнотерапевт.
Как е възможно така да се уронва престижът на тази уважавана, сериозна и отговорна професия? Всяка втора фльорца учи психология, та и Дениз.
Александра не успя да затапи и постави на място туркинята. Не успя да се овладее, да се събере, да анализира ситуацията и да реагира както подобава на човек, упражняващ тази професия. Абе, 2 думи на място не й каза.
Как да идеш на психолог, като повечето са по- лабилни и объркани от теб и сами на себе си на могат да помогнат?

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 23:40 от VickyTaylor

# 875
Аз харесах Ева в началото и реших за нея да съм, но днес не я познах. Дори се чудех тази рошавата коя е, докато не я извикаха за розата. Момичето, което излезе не го помня. Докато ги опозная и то ще свърши. Харесвам визуално Марта, но не е за него. Ергенът си допада с атомната, ако изобщо си търси жена, тя е и доста ...ми помня, че сама си е изградила къщата и създала уют, това ми хареса. Не е хубава обаче, не е атрактивна, като за него и малко е по-голяма. Не ми харесва малката Вики, както я наричате. Прекалено висока, скована, няма какво да му предложи си мисля. Той не е сухар, само така изглежда, вижте колко бързо отговоря с чувство за хумор и не се замисля на някои въпроси (за валериана, за друго..) Ако махнем четеното за него, миналото и т.н. и само гледаме формата, то човекът май се държи най-адекватно от всички там. По бански ми харесаха някои момичета, облечени... не всички, а в прически направо...хем аз не съм придирчива на тези неща, но ги променят не към по-добро.
Венетка е свеж полъх там, мен не ме дразни, забавлявам се и дори усещам симпатия към нея , но снизхождения някакво .
И ме чопли един въпрос. Тази Габито ли беше...нахалната, русата с големите усти, дето казваше в промото и се правеше на Шарън Стоун, че ходела без бельо. Забелязахте ли, че веднага вдигна полите да и оправя и на нея чорапа, ама..то ...сега имала ли е такова или не, щото...нали.. ми интересно ми е.
Нещо по бански ще ги дават пак в следващия епизод. Той кога ще бъде? Там ще ги огледам по-добре.

ПП. Мда забравих. Харесва ми и визуално ергенът, обноски, походка, поглед, усмивка, говор. Не ми пречи, че си е присаждал коса, нали сега има, пък и май е постоянна вече та..мъж с коса доживотно дет се вика гарантиран.))
Тялото му е супер, височина си има , ама в колената нещо има проблем този човек. Може да е от гребането, не знам там нали присвиват колената и се плъзгат..но в гърди, ръце, ханш..става, обаче краката му има проблем, ама само със свалени панталони де и в изправено положение.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 23:43 от Анонимен

# 876
Нещо по бански ще ги дават пак в следващия епизод. Той кога ще бъде? Там ще ги огледам по-добре.
Утре.

# 877
Евала на ергена, че не се изсмя на глас при разговорите. Убедена съм, че се е забавлявал не по-малко от нас, то не бяха бивши, животинки, умотворения, тонажи корабни, неясни похвали или обратното.. Май само рускинята се държа адекватно и съвсем естествено ми идва изражението ѝ, верно все едно нещо мирише лошо.
 Пред нещото, щото нямаше и бегла прилика със стихотворение, дето го чете девойката днес, предпочитам Хайку то на Габи. И как само го пита А какъв маникюр харесваш?. Направо да му беше казала " супер скучен си". 😂

# 878
Марта още си обича бившия и не спира да плямпа обширно за него. В реалния живот това щеше да й е последна среща.

Двете кокошки си спретнаха скандал на ниво ясла, щото даже в детската градина за по-сериозни неща се карат, направо не е за вярване. Дениз без грим е....хм, ами друг човек, трудно е да се каже, че е тя.

Вероника пак логично отпадна, нищо не видяхме от нея, вероятно и ергенът също и си я изпрати вкъщи.

Людмила не ми хареса как иззлобя над Благовеста понеже тя много се била интересувала от целувката й с ергена дали й Благовеста имала целувка? И като й каза не, вика е може и да имаш друг шанс, малко надменно.

Ергенът не си излиза от ролята по сценатий, възпитан, любезен, изслушващ, внимателен....обаче къде е живеца не знам. Остава си малко скучен засега.

Като цяло втория епизод беше по-приемлив.

# 879
Лятото Наум не обясняваше ли че е много зает със снимките на предаването? Че той се появява за по 2-3 секунди с няколко тъпи реплики. 😀

Скучен епизод, ние най-интересното го видяхме в рекламата. Повечето момичета дори не са симпатични, сори. Но ще е хубаво да имат някакви задачи, а не само да правят вечеринки и да се крият в храстите.

Марта е от добре изглеждащите, но тя през цялото време говори за бившия си. Не е ли отишла на първа среща? Все едно беше на изповедалня за стари отношения.

Дениз е по-елементарна дори от Габриела с тези изцепки на басейна. Тя без грим не изглежда хич добре, коренно различна и безлична.

Зорница за мен е все още плашеща.

АЕЦ-а ми изглежда като леличка около 40те, а сигурно е по-млада. До Ергенът стои като майка му.

И толкова ли е драматично всичко, че има и сълзи?!?

# 880
Какви са тия нелепи тоалети, с които ги обличат, като циганки на пазар за булки, и грима им в тази стилистика, за буклите въобще да не отварям дума ?! Някой турски бутик да не си прави продуктово позициониране в предаването или са взели под наем тоалети от някой турски сериал?!! То не бяха ламета, дантели, пайети с всики цветове на дъгата, във възможно най-ярките тонове.
Скучен епизод! Освен красивите пейзажи друго за гледане няма
Само Венетка е свеж полъх, другите глътнали бастуна.
Без грим помакинята, като измита котка, груб изказ ниво Жески пазар.
Бонбонката е хубавелка с грим, без грим хубавото си е хубаво, бях предубедена за нея, но ми се струва симпатяга, чуствителна и не ми стои изкуствена, като повечето, които все едно са си зазубрили репликите.
Малката Вики също ми изглежда приятно девойче.
 Виктор май си харесва АЕЦ-а, на нея най-много аванси дава, тя и от най-нормалните персони е.

Марта, Марта, Марта май наистина само в градинки си стояла Какво лафче си чукна с младежа, все едно две майки се лафят, докато бутат количките и хвалят мъжете си, голяма романтика, няма що, ще напуснеш пансиона скоро.

А какви бяха тия творчески напъни на момите за пчелички и мушички?! Пълна скръб !

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 23:57 от романтик

# 881
Записвам се, ще следя темата.
Определено се създаде колорит в ефира.
Но съм потресена от поведението на повечето жени.

# 882
Марта е много красива жена за мен, но малко в повече слаба. Не знам как подържа фигура, но има дълги крака, добра походка, май има нещо в пазвата допълнително ..не съм сигурна, в лице съм без забележки, особено косата е разкошна. Но..заговори ли..отиде и се не върна направо. Той задаваше въпрос уж да я опознае, беше достатъчно да му отговори с едно - две изречения и върне въпрос, но...не се спря тази жена, то дете, то мъж. Не вярвам да се върне при мъжа си, но ако не намери работа или няма кой да я издържа ... Просто тя е на 36, а той би трябвало да е на 52 вече. Съвсем друго изглежда човека сигурно, а тази я гони нещо си, вижда се че е хубава, може и да търси по-богат...не знам, но не е това, че го обичала още, че не спирала да мисли за него, дрън-дрън. А и по градинките да ме извинява не е стояла цял ден, че и не е работила, ами...нещо...на 20г и с толкова по-възрастен съпруг..не ми се връзват нещата.
Една момиче  от В Търново имаше, уж бизнес дама, много добре беше във визитката външно , а на години май 36, нещо не мога да го намеря в кокошкарника кое е. То това там наблъскани..не са платове, коси, всичко се мята..
Забележете рано сутринта някои как бяха секси облечени, може би са чакали ергена. Кой им готви там не знам, да вземат нещо да свършат. Вероятно ще имат и такива задачи ..все нещо трябва да има. От стихотворението нищо не разбрах. Тази Зори ми изглежда много зле в лице с несъразмерни черти, обаче в тяло ми се вижда добре. Говора има проблем, но пък има някакъв чар и ми се струва добродушна. Хубаво е да се интересува, не се притеснява да пробва нови неща, не мога да я преценя, не ме дразни за сега. Целунатата много злобна и елементарна, не ми харесва и външно и никак. Някои момичета пък изобщо ни ги чух да говорят нещо, ни видях нещо да правят, ни ...изобщо ги не знам. Мисля и ергенът не ги знае и затова остави розата и се изнесе, вероятно да пита за имената на жените и да си ги припомни))

# 883
  • София
Марта е красива, но си личи, че целият й живот е минал под крилото на една бащина фигура. Държи са като доброто момиченце на тати, стайно цвете, което наскоро е напуснало оранжерията и прави първи самостоятелни крачки. Теми освен дъщерята и "бившия" мъж няма, а голямото постижение са й няколкото купона, на които е присъствала след големия полет на свободата.

Венета е симпатяга и забавна. Дениз е доста безлична без грим, и се отпуска само в компанията на някой, на нейното интелектуално и "професионално" ниво. Той и на ергена му трябваха две "професионалистки" за да се разчупи най-накрая, ама като цяло си е яко дърво, напълно скучен и безинтересен. Лош избор ми се струва той, само с една излъскана, но безлична фасада, няма как да изнесе цяло шоу.

# 884
  • София
"Явно ти липсва внимание на теб, а? Внимание ли си търсиш?"
- Дениз, участничка в реалитито "Ергенът", чиято основна цел е да се бориш за ... внимание. Кой ги приема психология да следват? Къде? Задочно към Шуменския cлед РАБФАК ли?!
А съдейки по грима на жените предния и сегашния епизод, то се сещам само за вица - След като видя дъщеря си как нанася фон дьо тен, шпакловчикът бай Иван спря да се съмнява в бащинството си.
Потрес!

снимка от визитка на участничка от следващия сезон, ако нещата продължават така..

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 00:20 от Lunna_sonata

Общи условия

Активация на акаунт