Шест месеца!!!!!, цяла половин година, тя е карала онзи тъп курс как да не Говори на "ма" и да се храни без да мляска.
Преди години имаше възможност да ти отпуснат хубава сума пари от европроекти, за стартиране на малък бизнес.
Знам за конкретни 2 жени, които получиха така пари, като едната бизнеса й беше да обучава деца в градинска възраст как да се държат в обществото, а другата да дава модни консултации и да обикаля с теб по магазините за помощ при избор на стил и цвят дрехи.
Та си мисля, че тая Зори паралелно хем се е обучавала да не мляска на публично места, хем паралелно тя е обучавала други балами да не мляскат като се хранят в ресторант .
Има или е имала и такъв бизнес, печелейки европари. Таксата на клиентските й е отивала за нейна такса за този велик обучителен курс.
Дори, доколкото помня, точно се искаше бизнес план за 4 години ли беше, за да ти отпуснат европарите. Ей го къде е, намираш 8 балами, жени без работа и много свободно време, разхвърляни на полугодие и ги имаш 4 години.
Едната ми позната с такъв стартиращ бизнес, с парите си купи нова кола, а обучаваме дечурлигата у тях.
Някой помни ли повече за този бизнес и как се наливаха пари в смешни малки бизнесчета?