🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 368
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
Тъй като Зорница ми е крайно антипатична, което се подсилва от външния й вид, се мисля нещо за нея.

Шест месеца!!!!!, цяла половин година, тя е карала онзи тъп курс как да не Говори на "ма" и да се храни без да мляска.

Преди години имаше възможност да ти отпуснат хубава сума пари от европроекти, за стартиране на малък бизнес.

Знам за конкретни 2 жени, които получиха така пари, като едната бизнеса й беше да обучава деца в градинска възраст как да се държат в обществото, а другата да дава модни консултации и да обикаля с теб по магазините за помощ при избор на стил и цвят дрехи.

Та си мисля, че тая Зори паралелно хем се е обучавала да не мляска на публично места, хем паралелно тя е обучавала други балами да не мляскат като се хранят в ресторант .

Има или е имала и такъв бизнес, печелейки европари. Таксата на клиентските й е отивала за нейна такса за този велик обучителен курс.

Дори, доколкото помня, точно се искаше бизнес план за 4 години ли беше, за да ти отпуснат европарите. Ей го къде е, намираш 8 балами, жени без работа и много свободно време, разхвърляни на полугодие и ги имаш 4 години.

Едната ми позната с такъв стартиращ бизнес, с парите си купи нова кола, а обучаваме дечурлигата у тях.

Някой помни ли повече за този бизнес и как се наливаха пари в смешни малки бизнесчета?

# 901
  • София
Обърквам ги коя коя е, не знам вие как ги помните.
Шест месеца курс за етикет? Няма начин. Тези неща от обща култура се знаят. Всякакви курсове за кухи лейки. Чакам нещо по-интересно да се случи. Хей, психолозите на формата, къде спахте, че не им измислихте задачи да се изпокарат? Не може само пиене и фръцкане!

# 902
Оо, те караниците тепърва ще започнат вероятно. За сега се държат добре, но женската злоба като се разпали, като си научат и слабите места и ще се започне със скандалите.
Или от завист.. като започнат повечето да ходят на лични срещи с Виктор за по цял ден, като се целунат и избухва скандал в санаториума. 😀

# 903
Не мисля, че кастът е представителна извадка на жените в БГ.
За радост(все още) не е представителна извадка, но по-лошото е, че много неща от реквизита на шоуто и участниците започват да увеличават обема си, особено сред по-младите жени.

Аз като мъж, от тази извадка от жени, по критерии бих си ги избрал така:
По интелект - Зорница(с най-голяма обща култура е и можем да си говорим на десетки теми) Привличане 0
Привличане ми е - Бонбонова Интелект 0
Емоционална и добродушна ми е  - Александра

За съжаление, няма участничка която да съчетава като минимум качествата и на трите.
Умна като Зорница, сладка като Бонбонова и добродушна като Алекс.

Интересни са ми мненията ти, но е малко тъжно, че поставяш знак за равенство между Зори и интелигентност. То не че вътре има коя друга, но като цяло аз не бих определила Зори като интелигентна на база на жените в реалността и извън предаването и чак се чудя какви са тези десетки теми, по които може да се говори с нея Thinking

# 904
искате ли да гледате безплатно с регистрация с валиден имейл адрес американските версия на ергенът да видите каква огромна разлика между двете предавания има
линка е https://bachelorarchive.com

Не, не искаме.
Не знам защо този покъртителен трол се толерира.

# 905
Аз продължавам да недоумявам защо Марта продължава да нарича дъщеря си "щерка". Щерка ми това, щерка ми онова.
Разбирам някой път да вкарва "щерка ми", когато нещо се шегува, но не, тя си я нарича щерка най сериозно.
Това момиче Венета ли и беше името, дето Зорка го взе под крилото си и го  "менторства", тя така натурално простееща ли е или се преструва, не мога да разбера. Има нещо забавно в нея, но ми е прекалено първична и не много природно интелигентна. Иде ми да възкликна: О'свещена простота!

# 906
1. Тоалетите - загледайте който и да е съвременен турски сериал и такава Столипиновска мода няма да видите.
2. Вечерната рокля на Марта от яхтата - все едно се е омотала с перде от някой сватбен салон  и шнуровете му.
3. Не знам какво й харесвате на Марта, за мен нито е чаровна, вече е поповяхнала и е напълно без съдържание. Какви градинки, какви пет лева.  Най-много 7 години от живота на детето. После рязко намаляват този тип забавления. (може и да е събирателен образ на всички ангажименти покрай детето). Всяка от вас познава поне една жена отгледала 2-3 деца докато работи. Марта с една дъщеря се изкарва герой на труда, защото иначе трябва да приеме, че е пропиляла най-активните си години. Не знам каква й е историята с бившия, но според мен я е натирил защото му е доскучало с нея.
4. Уроците по етикет ме хвърлиха в пълен потрес. Ами по мое време тези фундаментални знания се усвояваха ежедневно на всяко хранене в къщи. Тук там от някое литературно произведение, когато става въпрос за повече от една вилица, нож и чаша.
5. Наум си беше доста зает по време на снимките. Да е жив и здрав - приятелката и щерка му си бяха при него. Клипчетата му в Инстаграм от Турция бяха 100 пъти по-интересни от шоуто сега.
6. Мога да обобщя, че най-интересното от Ергенът в същност са коментарите тук в темата.

# 907
За скандала в басейна - доста изпростя Дениз,  особено с това "старата мома", но и аз бих избесняла, не обичам да ме мокрят, и на моите деца не давам да подскачат около мен.

Венетка наистина е същинска Софи Маринова, голям образ е.

Ева беше наистина ужасна на коктейла, през деня имаше съвсем друг вид. И за какво са тези рокли, мигли, кокове, не може ли да са облечени нормално, като за вечер навън...

Не ми харесва как протича вечерта, според мен трябва с всяко момиче да поговори, как иначе ще добие впечатление. Може въобще да не се стигне до покана за индивидуална среща. Или не ни показват всичко.

Относно обсъждането на предишни връзки на първа среща, аз съм затова не само на първа, а въобще да не се обсъждат. С моя мъж сме вече 20 години заедно, и никога не сме обсъждали тези неща, но и двамата така искаме, и това си е наше мнение.

# 908
Затвърдих си мнението, че без тежък грим и странни абитуриентски рокли, изглеждат много по-добре. Не знам от светлината ли е на тия дивани, от тоновете грим ли, обаче повечето изглеждат потресаващо уж натокани.

# 909
Скрит текст:
искате ли да гледате безплатно с регистрация с валиден имейл адрес американските версия на ергенът да видите каква огромна разлика между двете предавания има
Не, не искаме.
Говори само от твое име. Аз например искам.
И понеже покрай форума се запознах с emuisa, не е трол. Просто е отвикнала от българския сеир и ѝ идва в повече хем в предаването, хем в темата.

# 910
Цитат
Венетка наистина е същинска Софи Маринова, голям образ е.
Дааа. Снощи гледайки я и на мен изведнъж ми просветна, че ми прилича в поведението на Софка. Добродушно простовата.

# 911
Скрит текст:
Не, не искаме.
Говори само от твое име. Аз например искам.
И понеже покрай форума се запознах с emuisa, не е трол. Просто е отвикнала от българския сеир и ѝ идва в повече хем в предаването, хем в темата.

На един и същи човек ли сега да отговарям…
Чета с удоволствие темата, но и тук цъфна да ни разправя колко е велика Америка и всичко от другата страна на океана. Не е тук мястото, предвид чувствителните времена, в които живеем. Докато в спортната тема това се толерираше, тук не върви.. Спирам със спама.

# 912
Ми, че Марта точно нищо не е правила най-активните си години. Добре, че едно дете е отгледала. Пък и да отгледаш не знами да го гледаш в очите, както тя го разбира, щото то трябва и да яде. Шляла се е напред-назад и сега решила да наваксва ходенето по дискотеки. Що не навакса нещо образование, работа… може пък не я да са я оставили да наваксат с някоя по-млада или с малко повече интереси и думи в речника.

# 913
Венетка ми се видя направо със сватбена рокля вместо вечерна. А уроците на Зори за походка може и да са от полза, предвид липсата на равни подови повърхности в имението. Миналия епизод докато влизаха, този докато си вземаха розите, единствено малката Вики успя да мине, без да притичва на пръсти.😂
 Във връзка с Америка и благините, някой гледа ли късните новини след шоуто и персоналното шоу на по-пияният от Венетка премиер в национален ефир? :/

# 914
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Един български дизайнер от световна величина, сподели в инстаграм, че е облякъл една от участничките в Реалитито.
Така че роклите не са от Кирковския пазар

Общи условия

Активация на акаунт