🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 871
  • 1 548
  •   2
Отговори
# 885
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
погледнете американската версия на предаването и ще видите огромна разлика; толкова огромна че нямам думи

# 886
  • София

епизод 2 и линк 2

ЛИНКА, се отварят и в чужбина.
Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 13:02 от Mari_Mar

# 887
погледнете американската версия на предаването и ще видите огромна разлика; толкова огромна че нямам думи

Е, ами ние си знаехме какво да очакваме от нашенското горе-долу, така че  не е голяма изненада. По-скоро тези, които са фенове на американското са останали може би изненадани.

# 888
  • софия
Защо не казвате, че и утре ще има епизод. За малко да изпусна модното ревю на яките дупари 😂

# 889
И една животинка литна от косата на Зори Джи

Скрит текст:

# 890

Е, ами ние си знаехме какво да очакваме от нашенското горе-долу, така че  не е голяма изненада. По-скоро тези, които са фенове на американското са останали може би изненадани.
Аз като живуща в Америка предпочитам американското и останах с ужасяващо впечатление. Също така съм много негативно настроена от коментарите тук

# 891
  • Берлин
Беше ми скучно. Голяма част от сбирщайна са си откровено грозни (Теодора, Ева, Людмила, Дениз, Елвира, Веска..).Викториите не са, но са с  грозни усти. Марта ми опротивя-дошла да си поиграе на мацка и тя. АЕЦ - ами сори, с мама под ръчичка. Психоложката извади тяло, ама е и тя айрян без мляко. Бонбонката е психо, ама депресивен модел. Имаше една колосана с жълта коса-ужасТ. АЕЦ-ът не е ли разбрала и тя, че жълтото русо не е ок от години. Зорито ме кефи - пълна откачалка, но си вярва и е добронамерена. Безгащната е за тухла в главата. Харесвам само Венета - естествена, незлоблива и свежа в санаториума. Май пропуснах някоя, ама така или иначе няма какво хубаво да кажа, защото не съм фиксирала такова. А ергенът пусна сълза...нИ мога 😂

# 892
Много бързо почнаха да изгарят бушончета 😁 Дамата дето отиде на яхтата хвана чашата и се превърна в закоравял матрос. А ергенът какво ги човърка тези рози всеки път, отврат 😵

# 893
И една животинка литна от косата на Зори Джи

Скрит текст:
Има лудост в очите на тази жена!
Гримът на почти всички и прическите на повечето са покъртителни!

# 894
Записвам се да ви чета. Голям смях пада в това предаване. Нито едно момиче не ми харесва като визия, поведение и акъл. Много злоба и комплекси, чак се ядосвам като ги гледам. Тези със професията "компания на повикване" са ясни, там са за да вдигнат оборота малко, другите да си промотират онлайн магазинчетата, третите и те не знаят защо са там. Тъжно ми е че това е представителна извадка за БГ жените (70% от тях де) и това се приема за нормално като визия и поведение. Големи простакеси са. Ще гледам за забавление.

# 895
Не мисля, че кастът е представителна извадка на жените в БГ. Това е извадка на необвързаните жени между 20 и 40, които обаче не се свенят да се покажат в национален ефир и да играят роля за шоуто. Има много липсващи "профили" точно заради страха от камерите.

Забравих да кажа, че и на мен Венета ми е много симпатична, но още от епизод едно. За бъбривка не е крайно досадна, но може и да трябва да благодарим на монтажистите. Има чувство за ирония, което често отсъства при по-устатите дами. Освен това и визуално ми е приятна - атрактивна представителка на чалга модела, но без да е прекрачила границата на пошлото.

# 896
искате ли да гледате безплатно с регистрация с валиден имейл адрес американските версия на ергенът да видите каква огромна разлика между двете предавания има
линка е https://bachelorarchive.com

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 03:18 от emiusa

# 897
Гледайки епизода си мисля, че освен липсата на физическо привличане, не виждам да се случи и адекватна, разнообразна комуникация(не че и той е някакъв капацитет) между него и голяма част от участничките.
Разбира се, той все още го играе спокойно, без да показва особено емоциите си, но предвид факта, че се занимава със спорт професионално, означава че дисциплината и добрите навици ще са качества, за които косвено ще гледа.

За себе си като мъж и също ерген, хаха, дотук мога да изведа следното(съдейки главно от кадрите, поведението и монтажа):
Групата на пасивните(поради една или друга причина, като може да е тактика, характер или пък сценарий от продуцентите...):
Гергана, Виктория Тасева, Весела, Теодора, Радостина, Полина, Карина, Елвира, Ния-Косара
Ния-Косара горкичката особено... хем безлична, хем безхарактерна, хем и най-малка от всички...
Недоумявам точно пък тя какво прави в това предаване, наистина...
Отпадналата Вероника също бе част от тази група, което може да е индикатор, че както е тръгнало Виктор ще ги елиминира една по една точно от тази група.

Групата на лавиращите
Марта, Зорница, Деница, Людмила, Александра(не е случайно, че те са и по-интелигентни от останалите)

Освен ако не е нещо режисирано, също не е случайно и като цяло е добър атестат, че Виктор се насочи изначало към част от жените от тази група.

Групата на активните
Дениз, Габриела, Капитонова, Венета, Благовеста, Ева

Габриела и Венетка са жокер за продуцентите, защото са простовати, цапнати в устата(и пряко и преносно, хаха), между другото понякога репликите им са точно в десетката и... като цяло с тази си активност някак си успяват да раздвижват събитията в т.нар. прайд от лъвици(да не казвам кокошкарник, хахаха).
Като елемент от шоуто това е важно, защото принципът хляб и зрелища винаги е бил на мода.
Доколкото познавам женската природа, въпреки че вярвам в женското начало/доброта и майчин инстинкт, но също така мисля, че в тази групичка са и най-хитрите участнички, тип лисица, тип пепелянка и т.н.
Дениз и Капитонова например, притежават доста висок стремеж към власт и доминация.
Рускинята особено ми изглежда уникално добра актриса, хитруша от класа!
Четох че се тръби из мрежата, че тя е победителката(не го вярвам де), но няма да е учудващо ако наистина стигне доста напред, просто защото е супер адаптивна и хитра!
Ева пък е лицемерка от висша класа, познавам ги такива жени само по погледа и изкуствената усмивка, гледа те в очите и те псува на ум.

p.s.
Людмила Костадинова съм 90% убеден, че ми е позната от Стани Богат.
Някоя от вас да помни/потвърди?

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 05:20 от beremdua

# 898
И Наум изскача всеки път и пита "на кого ще дадеш последната и знам, че много ти е трудно". Абсолютно излишен ми е.
Когато купуват даден формат, има неща които не могат да променят. В оригинала е така. Водещият винаги излиза и казва "Това е последната роза. Когато си готов." Понеже водещият (в оригинала, а не на българското) е много симпатичен мъж, не вярвам някоя зрителка да се оплаква от появата му. Лично аз не. Blush
Само на мен ли ми Прави лошо впечатление, мижавите 2 чинийки с някакви плодчета към виното на яхтата?
Продуцентите са направили проучване, че дъвченето е нелицеприятно и зрителите не биха предпочели да гледат как участниците ядат пред камерите докато разговарят. Затова не ядат, дори и да има нещо сложено пред тях.
Затова и не се престарават с храната.
Става въпрос за срещите и партитата, иначе в къщата може и да дадат момичетата как ядат нещо, като си направят.
Или например може да хапват сладолед на някоя среща, купен на улицата, но то вече се представя като секси и забавно.
Еми тоя фалшив драматизъм е запазена марка на хамериканските продукции.
Еми не е точно така. Emuisa е права за разликата между нашето и американското предаване. Днес гледах последния епизод сниман във Виена, ами то романтика, красота, държат се естествено пред камерите.
Надявам се и нашето предаване да заприлича поне малко на американското като останат по-малко момичета.
Аз съм романтик и това искам да гледам.
Също така, без да се засягат хората, които активно пишат в темата,  но бих предпочела тя да е по-позитивна, а не пълна с подигравки и тарифи.
Иначе след втори епизод все още нямам фаворитка и не мога да предположа коя би останала на финал. Ако ергенът не търси семейство и деца, може би победителка ще стане тази, която има качества да помогне на кариерата му. Рускинята Виктория ми се струва като такъв човек. Връзки са се градили и върху по-малко, така че може и да се получи нещо между тях. Thinking

# 899
Не мисля, че кастът е представителна извадка на жените в БГ.
За радост(все още) не е представителна извадка, но по-лошото е, че много неща от реквизита на шоуто и участниците започват да увеличават обема си, особено сред по-младите жени.

Аз като мъж, от тази извадка от жени, по критерии бих си ги избрал така:
По интелект - Зорница(с най-голяма обща култура е и можем да си говорим на десетки теми) Привличане 0
Привличане ми е - Бонбонова Интелект 0
Емоционална и добродушна ми е  - Александра

За съжаление, няма участничка която да съчетава като минимум качествата и на трите.
Умна като Зорница, сладка като Бонбонова и добродушна като Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт