🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 395
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 990
  • София
И аз съм на мнение, че режисурата е повече от спонтанността, вкл. в някои от диалозите (както е обичайно за някои реалити предавания). Ептен ни взимат за шарани. А тази пауза при елиминациите и сълзата на Ергена ме карат да мисля, че ако я кара все така, до края на предаването ще рухне психически. Направо ми се къса сърцето (по Антон Радичев). Би трябвало поне на външен вид веднага да ги пресее, а след това по характер, обща култура, темперамент.

Апропо, можеха да заснемат шоуто в Розовата долина - Виктор щеше да ги развежда с каручки или АТВ, да им слага рози дамасцена в косите, да ходят на преходи, да им разказва за Севтополис, а така имаме една безкрайна приказка на Шехерезада. Харесва ми античното минало на този турски регион, но нямам нужда от излишна реклама на съседката (каквато нон-стоп върви по същата телевизия).

# 991
Ами и никой не си избира какъв нос, зъби да има, но ги коментирате/ме.
Не ми харесва момичето и това е.

# 992
О, бих го гледала. Дали е качено някъде? 🤔
Шпагата обясни в "Преди обед", че така искала да покаже, че с Виктор имали допирни точки Grinning Водещата гледа стъписано и добре, че после девойката допълни, че имала предвид спорта, а водещата вика: "Ааа ами може би трябваше да му разясниш малко повече", а Вероника: "Ами той не ме е питал". Загубени в превода пак Grinning

# 993
Тази, дето си тръгна... да ме прощавате, ама не е с всичкия си. Снощи какъв поглед извади като си тръгваше, като че е осъдена на смърт, водят я към бесилото и тя гледа към тоя, който я е осъдил с очи, които казват "никога няма да ти простя това и от оня свят даже"... А днес в студиото беше просто... ми не знам какво точно да кажа... покъртително тъпа. Тази жена не е в ред, това е. Някой ще каже "силни думи", но това вече става толкова масово, не искам обратна еволюция, егати. Тъпотията повсеместно превзема всичко!
Зорница - това същество просто не може да бъде преразказано, тя е съвкупност от литературни персонажи от средновековието до наши дни. Няма аналог в медийното пространство и Бога ми, вероятно ще и отредят такова за мъка на горкия зрител. Толкова съм стъписана от нея, че не мога да си събера мислите, за да опиша това, което гледах снощи.
За грима писах - безумен е!
Другите жени въобще не ме впечатляват с абсолютно нищо, ама нищичко. Усещането ми е като за кутия, увита в бляскава подаръчна хартия, завързана с панделка и като разкъсаш хартията, се оказва, че това е празен кашон.
И въобще - цялото предаване е гротескно.

# 994
Тая не е в ред. Че то там коя е?

# 995
Тая не е в ред. Че то там коя е?
Точно! 80 процента са кукувици и на моменти поне на мен ми е неудобно да ги гледам. Не вярвам,че го пиша,но Венета ми е почти нормална, поне момичето не се прави на нещо,което не е

# 996
Ами и никой не си избира какъв нос, зъби да има, но ги коментирате/ме.
Не ми харесва момичето и това е.
Но избира къде да се нахендри като очевидно не й е там мястото Simple Smile

# 997
  • София
Азалия, означава ли това, че тъпотията е пробивна, не само там, а по принцип в живота? Особено като отчетем и някои други днешни реалности.

# 998
Азалия, означава ли това, че тъпотията е пробивна, не само там, а по принцип в живота? Особено като отчетем и някои други днешни реалности.
Не. Означава, че и се дава трибуна с други цели. Тъпотията е оръжие, но не в ръцете на тъпите, а на тези, които ги ползват.

# 999
От досега показаните ще ми бъде приятно да съм в компанията на Деница, Александра, Зорница и Венета. Първите две ми се виждат по-интелигентни, Зорница ми е добродушна и считам, че разговора с нея върви много леко и винаги ще имаме теми за разговор, като активната страна ще е тя. Венета ми е по-скоро добродушка и добра компания. С нея не очаквам да разискваме сериозни теми, а по-скоро да се забавляваме.
Марта колкото е хубава, толкова ми изглежда тъпичка. Не мисля, че с нея има какво да си говорим, с беден речник е. Благовеста ми е симпатична и дотам.
Дениз, Габриела и подобни искам да стоят надалеч от мен - не обичам жени с подобно поведение.

# 1 000
Гледах я Вероника сега в Преди обяд... Тя била танцьорка в нощен клуб значи. Изпуснала съм.
И ако искала да се ожени за милионер, щяла да го е направила, но не искала това.
Те милионерите сигурно се надпреварват да се женят за танцьорки-стриптизьорки. 🙄

# 1 001
Тия нашите въобще не ми се коментират, те са като избягали от лудницата. Обаче се зачетох за американската версия сега, от 25 сезона само 3 двойки са останали заедно и създали деца. Значи успешността на това шоу е почти никаква и там. За тук е ясно, че няма да има такава.

# 1 002
Дано се разнообрази тва предаване малко, че е голяма боза в момента. Ако не бяха коментарите в темата едва ли щеше да задържи интереса ми.

# 1 003
  • Terra incognita
Дали участничките четат темата?

# 1 004
Щях да питам колко от тях четат нещо въобще, но нека да не съм зла Joy

Общи условия

Активация на акаунт