🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 089
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 275
А на тоз ергенин дали са му платили да участва?

# 1 276
На мен днешния епизод ми хареса.

Срещата с Александра му се получи за разлика от тази с Марта. Само не разбрах защо след многото разговори и намеци така и не я целуна.

На Ния-Косара не беше тактичен въпроса, но се видя, че после съжали и и тя също не беше в настроение, но пък не лош разговор с Виктор имаше.

Ева свежарка този епизод, забавляваше се. Не ми хареса Виктор като я пита защо й е да се влюбва...

Вики е много чувствителна и явно й е болна тема, но ако наистина й беше толкова зле, все си мисля, че трябваше да се качи в стаята си, вместо да се измъчва на кой ъгъл да плаче.

Дениз не може да преглътне Александра, все й е в устата.

Венета ми се реабилитира в сравнение с първия епизод, добродушна и забавна е макар да няма никой на горния етаж.

Полина очаквано отпадна, пак най-малко общуване с ергена имаше.

# 1 277
  • Варна
Колкото повече ги гледам, толкова повече си мисля, че именно с Капитонова, те двамата заедно, могат да извлекат най голямата полза и дивиденти като двойка от предаването и популярността и после който от къде е, бай бай, цунки.

С нея ще е най доброто и правилно стратегически бизнес решение.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 08:38 от missNoir

# 1 278
Ергена се понафирка, зачерви бузките.

Хареса повече Александра от Марта.
Ева не, ей тъй за шоу я целуна.

Горкия ерген, как търпи всичко!

# 1 279
  • Варна
Не целуна Александра, защото наистина я харесва и се притеснява.
Целуна Ева, защото му се целуваше (явно), ама нали не целуна Александра и айде да целуне Ева - с нея няма кво да се притеснява, щото няма чувства. Даже й се "скара" как може да се влюбвала.
А Людмила я целуна от чувство за вина. Нищо друго не е влагал.

# 1 280

А, де...мъка. Надявам се добре платена.
Но става шоу, колкото и да мрънкат някои тук. На мен ми е симпатичен много Виктор.

# 1 281
И аз мисля, че Виктор беше запленен от Александра. Обаче и двамата се понапиха и накрая много им личеше Simple Smile
Така и не разбрах защо не я целуна. Но вярвам, че не искаше да я остави, затова и я викна после - като че ли не искаше срещата да свършва. И понеже на мен ми се е случвало подобно нещо, вярвам, че е напълно възможно и той да е изпитал нещо подобно

# 1 282
И аз мисля, че Виктор не целуна Александра, защото наистина я харесва и се притеснява. Срещата се получи много добре, личеше му, че му е приятно в нейната компания, изглеждаше много искрен в усмивките си, въпросите си. Интересна му е и си личи, че търси нейната компания, щом после пак я дръпна настрани. На Александра от километри и личи, че го харесва, даже май е леко хлътнала. Аз мисля, че си подхождат и стоят добре един до друг. Само не знам при всички намеци, защо не я целуна?! Добре, харесва я, ами покажи й го!
С Ева целувката беше малко "Не целунах едната, ще цвлуна другата"

# 1 283
  • Terra incognita
А на тоз ергенин дали са му платили да участва?
Вероятно са му обещали роля в някой сериал.
Някои мацки може и да са се отчели в натура.

# 1 284

А, де...мъка. Надявам се добре платена.
Но става шоу, колкото и да мрънкат някои тук. На мен ми е симпатичен много Виктор.
За подчертаното Браво!!! 👍👍👍🤣🤣🤣
Хареса ми епизода, "абитЮренките" и най-много Ергенина. Невероятна усмивка и невероятна търпеливост!
Александра създава усещане за крехкост и мекота. Изслушва го (от това, което показаха), а пък мъжете обичат. Нр като колежката й "аз така, аз онака, аз, аз, аз".
Жалко за ревящото момиче, ама как не можа да се вземе в ръце. Дори не знам Ния дали преднамерено зададе въпроса или случайно. И в двата случая обаче можеше да се измъкне от споделяне, а сега цяла БГ разбра проблема.
Ама със сълзите поне си спечели разговор и роза. Такива като нея съм си ги квалифицирана като "емоционални изнудвачи". Ще си проличи в следващите епизоди.

# 1 285
Извинявам се ако повтарям въпроса - къде може да се гледа онлайн, че изпуснах вчерашния епизод?

https://www.bg-mamma.com/?topic=1413535.msg44354006#msg44354006

# 1 286
Е, стига де! Вече е време да се пита за днешния... поне 10 пъти 😂

# 1 287
Един приятел ми написа: “ Трябваше да кръстят предаването:
“И плеймейтките също плачат”
Много се смях…
Главно ме забавляват коментарите, меметата и нашите реакции около предаването, не самото шоу.

# 1 288
  • here and now
Спред мен са си се поцелували на лодката в океана, но са решили да го изрежат и да се правят, че не е.
Толкова нагласено ми е всичко....Ева... мис?!?!?
И въпроса към малкото Вики е бил подаден от сценаристите и вероятно е имало извинение, което също не ни е показано.
Твърде режисирано ми изглежда всичко, тук в темата е много по-забавно.

# 1 289
Според мен въпросът е зададен съвсем по сценарий - на всички по един, на нея два. И веднага - свръхреакция.
Виктор явно е предварително обучен как да отчита най-доброто в тях и да не избухва като говорят простотии. Успява да ги накара да се почувстват специални. Как не се обърква и побърква с толкова имена, истории и опити да му привлекат вниманието с небивалици. Не знам как им е дошло на ум, че мъжете обичат разговори за бившия, гащи или шпагат на първа среща. Безумен е и букет, хванат на сватба - за мъж, дето им трепери под лъжичката като чуят за брак... Или всеки ден сто листа лично творчество. Бррр, в реалността щеше да си плюе на петите.
С русата с чашката обаче си личи, че си прави майтапчета, ама пък с лекота му се получават..

Общи условия

Активация на акаунт