🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 073
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Берлин
Аз съм с кратък обзор на видяното дотук

# 1 291
А Людмила я целуна от чувство за вина. Нищо друго не е влагал.
Затова пък тя щеше да му лапне цялото лице!
Някои целувки, дори на телевизор да ги гледа човек, предизвикват негà и ти става мило на душата, от други направо ти се догажда.

# 1 292
Дениз и Габи са като злите доведени сестри на Пепеляшка.

В десятката👍😂 Аз пък все се сещам за трите принцеси и принца от комиците, особено като се разкудкудякат в хор 😂

# 1 293
  • Sofia
В скеча на Мариян Бачев се споменават картините на Зуека...разгледах ги и повечето имат прилика с действителни лица 🤣
Тази оприличих на Зори

Венета

Вики балерината

Дениз

Гергана

...и Виктор с ...напр.Ева 🤔

...с Александра

...с поетесата

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 01:06 от Doli

# 1 294
  • Deutschland
Малко стрес за лека нощ

# 1 295
  • София

Ергенът епизод 3 25.2.2022

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 00:42 от Mari_Mar

# 1 296
Трябва освен рози да им дават и успокоително на тези мацки
Тцъ. Двойно еспресо на всички и да пуснат една тарантела на стереото.

# 1 297
На мен ми допадна днескашният епизод. Малко неадекватен ми беше Виктор обаче - уж много хареса Александра, а пък отиде да натиска Ева. Тъкмо си мислех, че няма да е лошо да видим повече от Гергана, и те взеха, че показаха в тийзъра махленския й скандал от следващия епизод.

# 1 298
Петиция Венета да е "Момата", ако решат да правят и женски вариант на шоуто! Много ме кефи - дано Виктор я е задържал до края. Мисля, че няма намерение да я гони засега, макар и да не са се сближили - личи си, че много го забавлява, даже се разсмя, когато трябваше да ѝ каже името, за да ѝ поднесе розата.

# 1 299
Не знам дали сте коментирали вече, но да кажа, че Александра страшно много ми прилича на Теди Велинова

# 1 300
  • Sofia
Прилича и на Теди,но повече на Радинела Чушева .

# 1 301
  • Viena
И като Славена Вътова даже, с една целувка и те е погълнала😀😀😀

# 1 302
  • Варна
Какъв беше тоя конкурс, пълна измислица, не е имало в американската версия. Пак ще е, за да има някоя интрига/скандалче после. Няма една свястна честно...

# 1 303
  • SF
И то имаше.
Някой сценарист е подсказал въпроса на Ния Косара.

# 1 304
  • София
С днешния избор на дама за индивидуална среща Той Smirk отново показа, че има вкус. Мисля че те двете са най-красивите участнички там. Или поне отличаващи се с присъствие. Тъпо ми беше това мазане и пипане.. после полегнали похапват... Полина очаквано отпадна, други все още учудващо не са. На малките много им личи, че са малки и освен младостта не виждам с какво ще го спечелят. Целувката с измислената мис също ми дойде малко неочаквано, но пак ми се струва плод на младешки порив.

Общи условия

Активация на акаунт