Кой по дяволите им прави прическите на жените?? Да не им карат гела със самосвала, че поне 3-4 зализани има на епизод. Дори Бонбонива падна в трапа на зализаните и изглеждаше повече от зле в последния епизод вечерта. На Мишел Родригез ми прилича. Дениз без грим си е типична ханъма от родопските села, доста е грозновата. . Викито не е за този формат, на 20 години, толкова емоционална и срамежлива.Според мен ергенът я приема като дете, изобщо не вижда жена в нея (то и аз така). Ева в началото ми хареса и като цяло е хубавица, но не мога да избягам от носа й..
Александра ми допада, но това постоянно хилене. Вечерта на днешния епизод не ми хареса как й бяха изправили косата- бяха подмертали колко тънка е и на места дори като плешиво изглеждаше.
Мартина и на мен в началния епизод ми хареса, но после никак. Тази от АЕЦ-а изглежда мн състарена с грим. Зорница е добрячка, Ния-Косара ми идва малко прикрита и леко злобна. Венета внася колорит и е забавна, а Търновската кралица започна да ми харесва. Момичето, което отпадна, никак не ми допада, а и ние нищо не видяхме от нея.