🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 874
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Sunshine state
Не четох коментарите, но ще напиша своя първо и после ще се връщам назад.
Кой по дяволите им прави прическите на жените?? Да не им карат гела със самосвала, че поне 3-4 зализани има на епизод. Дори Бонбонива падна в трапа на зализаните и изглеждаше повече от зле в последния епизод вечерта. На Мишел Родригез ми прилича. Дениз без грим си е типична ханъма от родопските села, доста е грозновата. . Викито не е за този формат, на 20 години, толкова емоционална и срамежлива.Според мен ергенът я приема като дете, изобщо не вижда жена в нея (то и аз така). Ева в началото ми хареса и като цяло е хубавица, но не мога да избягам от носа й..
Александра ми допада, но това постоянно хилене. Вечерта на днешния епизод не ми хареса как й бяха изправили косата- бяха подмертали колко тънка е и на места дори като плешиво изглеждаше.
Мартина и на мен в началния епизод ми хареса, но после никак. Тази от АЕЦ-а изглежда мн състарена с грим. Зорница е добрячка, Ния-Косара ми идва малко прикрита и леко злобна. Венета внася колорит и е забавна, а Търновската кралица започна да ми харесва. Момичето, което отпадна, никак не ми допада, а и ние нищо не видяхме от нея.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 02:57 от Pupitka

# 1 306
Александра се вживява в ролята на Джулия Робъртс от Хубава жена. Абсолютно същия аутфит от сцената с конните надбягвания. Че и шапката!

# 1 307
Дори Бонбонива падна в трапа на зализаните и изглеждаше повече от зле в последния епизод вечерта. На Мишел Родригез ми прилича.
Верно, че на нея прилича и то много! Много зле беше снощи с тоя вид на отчаяна, препила, повяхнала, емоционално нестабилна жена.

# 1 308
Александра ми прилича ту на Джулия Робъртс, ту на Марияна Попова. Още снощи забелязах аутфита а ла Хубава жена, но й стоеше добре. Изтървах обаче момента когато я извикаха пред ротата да й връчат роза. Изобщо имаше ли такъв или като избраницата на деня има имунитет?
Хиленето й наистина е неприятно, особено в моменти когато се очаква само лека усмивката, без звук. Предполагам, че е от нервност и притеснение. Имам позната с подобен вид реакция. Доста й се ядосвах докато не ми обясни, че просто не може да го контролира.
Не ми хареса, че Виктор сам налетя да целува Мис Бодрум, че и й благодари, сякаш му е разтрилараменете след тежък работен ден. Предстои да му разгадаваме спатии те и на него. Интересно, дали днес е във връзка с някоя от харема?

# 1 309
  • София
Нали им дава рози след края на срещите, ако ги хареса. Може би играят ролята на розата от церемонията.

# 1 310
Аз уж харесах малкото/високото Вики, но нещо се разколебах. Хитро прокара драмата, като не може да изпъкне с друго , ще го играе драматично. Как да я изгони Дон Виторио, докато тя хълца и мига през сълзи.
Александра не я намирам хубава или чаровна, но пък Виктор май си я харесва. Феромони.

# 1 311
И като Славена Вътова даже, с една целувка и те е погълнала😀😀😀

Ми то затова не се осмели да я целуне, смее ли, с тази паст насреща му...

# 1 312
  • София
Как момичета на по 20 години говорят все едно са преживяли 100 и имат огромен, богат опит.
Другите пият на килограм, а Дениз и Сид направо ще се пръснат от злоба.
Ева се е подготвила да излюпва пиленца в косата си

А може и действително да го имат този опит, ако са започнали активен живот на 15. Повечето най-вероятно са от типа купонджийки, така че на тях им е в длъжностната характеристика да пият.
Снощи проспах всичко, така че ще гледам повторението по обед на бтвлейди.

# 1 313
Нали им дава рози след края на срещите, ако ги хареса. Може би играят ролята на розата от церемонията.

Точно така е.
Не ми хареса Александра с това кикотене. И като външност не ми е хубава.
Ева е толкова пренавита, голямата купонджийка. Не харесвам такъв тип жени.
Венито е топ.
Много големи усти имат някои, ужас.
Никоя не ми допада като поведение от това, което гледаме.
Дългата Виктория е много млада и е типично за тази възраст прекаленото драматизиране. Може да е била пред цикъл, както и Благовеста /за последното/.
Очаквам срещите и разговорите. Дано някоя блесне с дар слово.

# 1 314
Това бих гледала на 1000%. Ще ги направи на луди калинки. 🤣
И на мен ми направи впечатление, че се засмя преди да я извика. 😁

Петиция Венета да е "Момата", ако решат да правят и женски вариант на шоуто! Много ме кефи - дано Виктор я е задържал до края. Мисля, че няма намерение да я гони засега, макар и да не са се сближили - личи си, че много го забавлява, даже се разсмя, когато трябваше да ѝ каже името, за да ѝ поднесе розата.

# 1 315
  • Terra incognita
Гледам, гледам Венета, но не мога да видя това, което и вие. Не ми е толкова забавна. Пуска някакви тъпи шегички и се държи нескопосано.
Просто останалите участнички са семпли откъм поведение и тя изпъква.

# 1 316
Ева е по- лек типаж от Александра, Марта и Деница например. За това Ергрнът може да си позволи по- фриволно поведение, без да се притеснява, че е обидил отсрещната страна. Това е моето обяснение за избора му коя да целуне.
А за още по-фриволно поведение вероятно му трябва някой съвсем лек типаж или някой да му подшушне в ушето  Grinning

Иначе конкурс за красота, оценяван само от жени, красива жена няма да спечели Smiling Imp

# 1 317
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И какъв е извода - само Зорито става. Красива, талантлива, умна, образована и квалифицирана. Учи селянките на обноски, няма да се учудя ако тя им пише и стиховете, а те само ги четат.
Освен това, отглежда животинки в косата си и има разрешително да кара космически кораб.
Какво повече да иска ергенинът от нея?

# 1 318
Вместо да дават тия режисирани и монтирани кадри, да пуснат малко видео /необработено/ от ежедневието им. Кой готви, чисти? Не се ли "бият" за банята, пресата за коса и това кой къде пуши? Не спортуват ли? Не водят ли нормални разговори на вечеря или след нея?

# 1 319
  • Terra incognita
Ама те не живеят в тази вила, че да пускат видео от ежедневието им. Денят им е запълнен със снимки, а те спят в хотел. Надали имат толкова свободно време, че да спортуват и бездействат. Бързат да заснемат всичко и да си ходят, че всичко струва пари.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 08:53 от VickyTaylor

Общи условия

Активация на акаунт