🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 791
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 500
Леле, че знойни жени!!!
Че к'о им е на нашите?? Ей я, същата 😂
Скрит текст:

По-убава. Всичкото по. И една оформена цица на заден план за разкош в кадъра. Бегам, бате..

# 1 501
Александра е изключително инфантилна - не помага и образа й на жаба кикорана. Има мек поглед, но е лигава и дори бих казала фалшива. Просто не е толкова видимо куха - трябват 2 срещи, за да видиш, че и тя няма особен чар на общуване.

# 1 502
  • Някъде там
Тя е да. Не знаех че е участвала и в други предавания. На мен също ми харесва.

Ох тази снимка на ергена ме стресна.
Помислих че има плавници вместо крака.

# 1 503
Просто не е толкова видимо куха - трябват 2 срещи, за да видиш, че и тя няма особен чар на общуване.
А, видимо е и без среща даже. Аз не съм се срещала с нея, пък го видях 😃

Проксима, за теб 🌺😄
Скрит текст:

# 1 504
Помислих че има плавници вместо крака.

Ма как си е изкривил така краката, направо болезнено е да го гледаш

# 1 505
  • В царството на игрите:)
На мен Александра в началото много ми хареса и въпреки леко неприятната уста и усмивка имаше потенциал, но с напредването на предаването нямам търпение да си тръгне. Особено след романтичната среща осъзнавам, че не е много на център. Е
Ева сякаш е на някакви хапчета. Не се владее това момиче.
Венета много ме забавлява, но за жалост няма да успее вече да излезе от ролята на местния идиот, а може зад това поведение да се крие притеснение.
Деница не е за там. Много е многострадална и с този влажен поглед е еднообразна
Трябва много да се почудя коя ми харесва, но със сигурност има и такава Simple Smile А, като външност може би Марта, но то момичето трябва да си се върне при мъжа, че там е голяма любов Simple Smile

# 1 506
Просто не е толкова видимо куха - трябват 2 срещи, за да видиш, че и тя няма особен чар на общуване.
А, видимо е и без среща даже. Аз не съм се срещала с нея, пък го видях 😃

Проксима, за теб 🌺😄
Скрит текст:

Азалия, ти ме мразиш!  Ще ми отиде нощта в мечти. Знам за един бивш такъв пълничък  български младеж, който сега отслабна телесно, но не и финансово.
Скрита лимонка е и този.

# 1 507
За думата криндж; кога лично аз я използвам и как я обяснявам : Когато нещо ти е неловко, неприятно, не на място, един вид човек се засрамва от нелепостта на дадена ситуация, може да е примерно поведение на друг човек, и.т.н. Не е приятно да се използват чуждици, съгласна съм, но просто тази е много точно ( замалко щях да кажа spot on 😂) описание на усещане.

# 1 508
  • Варна
Тоя освен цици има и маникюр на кутрето !!!
Много  гнусен, много

# 1 509
  • София
Фотографът и редакторът къде са бляли като са преглеждали снимките? Поне да му бяха дали някаква книга за нещо по-умно, а не огромна книга за готвене. На снимката на дясната страница има чиния.

# 1 510
  • Валенсия
Тя е да. Не знаех че е участвала и в други предавания. На мен също ми харесва.
В Испания има известна телевизионна траектория.
Преди предаването "Островът на изкушението", е участвала и в други подобни reality.
Определено много се харесва тук.
Имаше клюки, и я бяха свързвали и с Неймар.

Скрит текст:
Като изкусителка през 2020-та

# 1 511
Тоя освен цици има и маникюр на кутрето !!!
Много  гнусен, много

Няма бе! Flushed Увеличих,разгледах, просто всички ноктенца са му такива.
Има потенциал в тоя ерген. Няма как Шарън Стоун да се е объркала.

# 1 512
Фотографът и редакторът къде са бляли като са преглеждали снимките? Поне да му бяха дали някаква книга за нещо по-умно, а не огромна книга за готвене. На снимката на дясната страница има чиния.
А къщата е от "Пътят на честта" - къщата на Киро Християнина
Скрит текст:

https://blitz.bg/obshtestvo/prodavat-barovsko-imenie-ot-ptyat-na … ws711208.html/amp

# 1 513
Егенът на снимката прелиства тази книжка:
Скрит текст:

# 1 514
Незнам дали са едни от най красивите българките, но  тези, които Ни се лансират по ТВ определено Не са такива

Тук май не може да се зумне снимка, но в инста може
Аз не смятам, че това е хубава жена
Сорри...

Чертите на лицето, симетрия са много показателни
И  много много важни, но генът и майката Природа дава  и преценява как ще изглежда Първаначално човек....
После идват и подобренията , но съм на мнение, че има жени дори и устни да сложат отново  не са подобрени, напротив острите черти си остават...

Общи условия

Активация на акаунт