🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 803
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Някъде там
Много я харесах аз, избраната от Тимъти.
Много красиво и нежно момиче ми се видя. Жалко че се разделиха.
https://www.instagram.com/tv/CPi_GxNHCz-/?utm_medium=copy_link

# 1 486
  • Sofia
Гледалите чуждият вариант...така ли протичат всички епизоди до крайния избор на ергенът?!
Разходки,вечери,тъпи разговори,целувки,лиготии,рев,измислени скандали и дразги 😤

# 1 487
Гледалите чуждият вариант...така ли протичат всички епизоди до крайния избор на ергенът?!
Разходки,вечери,тъпи разговори,целувки,лиготии,рев,измислени скандали и дразги 😤
Общо взето да, но хората са симпатични и се държат естествено, местата на които ходят са хубави, срещите и игрите са интересни.
Има доста романтика което на мен лично ми харесва и гледам с кеф.
На мен такива неща ми харесват, не "криндж", което не разбрах точно какво е, но щом е модерно, да го кажа и аз. Grinning

# 1 488
Значи Тимати/не с Ъ/ за втори път ерген в живота и търси жена, както чета сега. И красавиците много, а и той деца си има, едва ли се е налагало да играе на живот и смърт за любовта.
Едната от участничките много красива, макар и с  глава по-висока от него. Прилича на младата Ким Бейсингър, особено на втората снимка. Тя пък му подарила рисунка, направена от дъщеря и. 
https://24smi.org/celebrity/153884-kristina-kustova.html

# 1 489
Ергенът продължава да изглежда привлечен от едни, а да се целува с други... Явно иска да огрее навсякъде за да няма сърдити. Бях сигурна, че накрая на вечерния коктейл, когато извика Александра, ще я целуне, ама не.

Мисля, че срещата им мина добре, като изключим нелепата романтика. Но на някои им харесва. Аз бих припаднала от ужас, ако трябва да стоя на яхта в стил "Титаник" и да гледам "океана" на първа среща. Grinning

На модното ревю ми направи впечатление, че почти всички момичета бяха с хубави тела. Как, пък, не избраха някоя по-пълничка. Най-малко ми хареса тялото на Венета. Толкова е кльощава, че изглежда недоразвита, особено на фона на буйната си коса. Определено й трябва подходяща диета за качване на килограми плюс тренировки. Другите повечето изглеждаха доста добре, според мен. Хареса ми, че Марта не се съблече по бански и се показа в по-скромна светлина. Александра доста ми хареса в тяло, личи си че тренира. Подхождат си със спортната фигура на Виктор.

Продължавам да не разбирам защо се правят на маймуни с тези прически и грим. Личи си, че сами го правят. Повечето от тях са по-симпатични без грим. Единствено Дениз става по-хубава с грим, иначе е безлична.

Хареса ми, че Виктор се отпусна малко и излезе от роля.

Според мен, ще става по-интересно занапред, когато ще отпадат вече момичета, с които Виктор е общувал или е имал някакъв по-близък контакт. Засега отпадат тези, с които не е говорил и бяха доста предвидими изборите му.

# 1 490
  • Някъде там
Да от първата си жена има момиче, от втората момче той.
Скрит текст:

Първата

Втората

# 1 491
  • SF
Леле, че знойни жени!!!

# 1 492
Сега трябва да презаснемат края. Не искам рускиня да печели какъвто и да е формат в БГ
Айде без простотия и расизми, че с нищо не се различавате от Путин, от който може би искате да се разграничите.
Въпросната рускиня сподели съчувствие и съпричастност към украинския народ и каза, че те и без това живеели в подтисничество от доста години.

# 1 493
И аз очаквах да се разцелуват с Александра, но пък на няколко пъти по време на срещата им той беше леко стреснат и май й сви сърмите в резултат. Ама като е джентълмен, с това допълнение накрая просто искаше да бъде учтив, за да не се чувства тя пренебрегната. Той просто не се стигна до емоцията за целувка. В началото като ги видях да разиграват "Титаник" и първото което ми хрумна беше, абе тия не знаят ли как завършва филма Пък то се оказа и вярно Satisfied

Основната ми изненада в епизода беше, че Дениз не може да ходи елегантно на ток и не знае как да позира по бански, но пък елегантността иде отвътре Wink

ПП. Пробвах да си напиша постовете в стихотворение, но явно нямам талант, а много ми се щеше 😁

# 1 494
Значи той за трети път се пуска за ерген всъщност. Тази Кристина Кустова като клонинг на първата му жена. Ясно защо не е избрал нея.

# 1 495
На мен срещата с Александра ми изглеждаше много неестествена и режисирана, особено като бяха полегнали Тодорки и се гледаха в очите. Тя има доста налудничав поглед (не бие Зорница, просто друг тип) и с това насилено, прихлъцващо кикотене ми напомни на Джанет от Приятели. Въобще много фалшиво и неудобно ми беше.

Вечерта след срещата им прическата на Александра беше също една от лошите, въобще нагледно ни демонстрират как грим, прическа и тоалет както могат да подчертават и засилват хубави черти, така могат и тотално да обезобразяват някого.

Относно кастинга - на мен ми се струва, че на част от тях самата продукция им се е обадила с предложение, като знае, че са обиколили други формати и са показали от кой тип са. Може и да греша.

# 1 496
Леле, че знойни жени!!!
Че к'о им е на нашите?? Ей я, същата 😂
Скрит текст:

# 1 497
  • SF
Да взема пак да помоля да не се обсъжда финалът???
Бихме ли могли да се съобразяваме?
То вече е късно.

# 1 498
  • Някъде там
Леле, че знойни жени!!!
Че к'о им е на нашите?? Ей я, същата 😂
Скрит текст:
😀🤣😀🤣 Клонингии. Едно към едно са. Нашата има повече живец в себе си.🤣

# 1 499
  • Валенсия
Много я харесах аз, избраната от Тимъти.
Много красиво и нежно момиче ми се видя. Жалко че се разделиха.
https://www.instagram.com/tv/CPi_GxNHCz-/?utm_medium=copy_link
Това е Катерина Сафарова, нали?!
Тя през 2020-та участваше и в първото издание на "Островът на изкушението" (La isla de las tentaciones), тук в Испания, като изкусителка.
И триумфира между мъжете. Беше избраницата за последна среща на един от обвързаните, който в крайна сметка предпочете приятелката си, която пък му би шута.
Хубавелка е тази Катерина.

Общи условия

Активация на акаунт