🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 815
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 470
Не, не. Аз не казвам, че е умна и супер интелигентна. Поне може да върже изречение, да протече някаква мисъл в тази глава. Това исках да кажа с нещото между ушите. Може и да са бръмбари, излитат й някакви “животинки” от главата, както видяхме. Правилно казаха някои - уверена е в себе си и поне й се разбира какво иска да каже, дори и с дразнещото “Р”.
Ох, така се смея на това... 😂
Начи, да подсетя - тя и Луна е уверена в себе си!... 😁
Това е един особен вид ъъъ как да го нарека??? - "мръднало" състояние. Вярва, че е умна, ерудирана, елегантна и изискана, предприемач и бизнес дама, със световен бранд... Ами... не е! Просто някой финансира тези психо фантазии за съвършенство.

# 1 471
  • София
Ее колко пък да му е банковата сметка...
Някоя друга реклама има, това участие и нищо друго особено. Айде покрай бившата му имаше някакви показвания в социалните мрежи (от няколко години я следя и той си се появяваше чат пат там).

# 1 472
Не, не. Аз не казвам, че е умна и супер интелигентна. Поне може да върже изречение, да протече някаква мисъл в тази глава. Това исках да кажа с нещото между ушите. Може и да са бръмбари, излитат й някакви “животинки” от главата, както видяхме. Правилно казаха някои - уверена е в себе си и поне й се разбира какво иска да каже, дори и с дразнещото “Р”.
Ох, така се смея на това... 😂
Начи, да подсетя - тя и Луна е уверена в себе си!... 😁
Това е един особен вид ъъъ как да го нарека??? - "мръднало" състояние. Вярва, че е умна, ерудирана, елегантна и изискана, предприемач и бизнес дама, със световен бранд... Ами... не е! Просто някой финансира тези психо фантазии за съвършенство.

Добре. Никоя не става, всичките са тъпи. Как искам да им спретнат един куиз, да се посмея стабилно на общата им култура (ако въобще имат някаква). Видяхме Александра с “гледката към океана”. 🤣

# 1 473
На мен Виктор ми харесва-има много чаровна усмивка .В костюм изглежда много добре.И сценарий или не-възхищавам му се на търпението и реакциите на налазванията и глупостите ,които му сервират.
Отделно,роклите не са чак толкова зле или грозни в сравнение със снимките на формата в Русия и Америка.Равни са им.

# 1 474
Ее колко пък да му е банковата сметка...
Някоя друга реклама има, това участие и нищо друго особено. Айде покрай бившата му имаше някакви показвания в социалните мрежи (от няколко години я следя и той си се появяваше чат пат там).
Ааа не така, от 2011 се снима и в холиведски продукции. Някои плащат доста добре.

# 1 475
Ама аз не знам дали той има тлъста банкова сметка и дали е щедър.
Не мисля, че е заможен ерген.

Ами, явно не е. Ако беше заможен, нямаше да участва в шоуто, а щеше да го продуцира.
То затова и „момите“ играят роли по сценарий, а не припадат от любов към него.

# 1 476
В Америка са същите като нашите.
Абсолютно същите - медицински сестри, детски учителки, маркетинг мениджъри, пилоти, фотографи, брокери. И заплащането даже същото - 100 лева на час. Joy
На мен нашите момичета, при всичките си кусури, повече ми харесват от американките и рускините (които имат тук-таме някое попадение). Да, може би класите са различни, и все пак.
Ако българският мъж не харесваше кифленски вид, филъри, джуки и прочие екстри, то плеймейтките, златките и фолкпевиците нямаше да се правят така. Каквото търсенето, такова и предлагането.
Или с други думи: въпрос на вкус, казало кучето и се облизало отзад. Wink
Аз вече започвам да се кефя на нашия каст, защото щеше да е много скучно, ако всички момичета бяха като рускините, примерно - като на конкурс за красота. Сега си имаме всякакви типажи.
Кастингът се прави за да привлича определена публика.
Представете си какво мислят за нас продуцентите, за да ни подберат подобни участници. А дали не са прави да си го мислят? Thinking Joy

Извън темата: Защо много от вас използват думата "криндж". Това някаква нова мода ли е, която съм пропуснала? И какъв точно имате предвид с нея? Видях я и като глагол: "много ме кринджи". Това пък съвсем не разбрах точно какво значи. Thinking
Старички са ми дипломите, ще трябват опреснителни курсове и сертификати. Scream

# 1 477
Ако бяха като рускините, тогава щеше да е интересно - как от толкова хубавици да избере Ергенът? А от тези няма как да избереш повече от 3-4.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 06:46 от Анонимен

# 1 478
Привличането няма нищо общо с хубостта.
Ако мъжете избираха само красавици, ние по-обиквовените жени какво щяхме да правим. Blush

# 1 479
Все едно той ги избира 😂

# 1 480
Е, нали за шООто говорим, не за живия живот 😂

# 1 481
  • SF
Ти какъв избор мислиш, че са имали продуцентите. Това се явило на кастинга, сред това са правили селекцията.
Отпратили са любезно тук-таме някоя объркана дебеланка, фрийковете (остовили са една Зори за цвят), отпратили са прекалено умни жени, които евентуално после могат да тръгнат да ги съдят - за сексизъм, за нещо зле монтирано, за уронен имидж, отпратили са прекалено свити и нестабилни девойки, момичета, склонни към депресия, изолация, момичета, които са заявили, че няма да им участват в сценария, а ще бъдат себе си...
Вероятно са се явили и момичета, които по никакъв начин не могат да си паснат с въпросния ерген и имат много различен мироглед - да кажем, че ненавиждат спорта, отричат технологиите, не ползват инстаграм, нямат желание да пътуват, страдат от морска болест, алергии, други здрвословни причини и също не са били одобрени.

И остават ето тези девойки, които са достатъчно разпросранен типаж из нашата родина. Срещат се във всеки бар, фитнес, магазин плаж, самолет, университет. Не знам как е в БАН и в Градската библиотека, защото да си призная и аз посещавам само гореизброените публични места.

# 1 482
За всяка една или за повечето, някой се е обадил...

# 1 483
Е то като имаш списък и пазаруваш само от него, вярно нямаш голям избор. Grinning

# 1 484
Американките изглеждат с най-добри прически. А на нашите роклите са малко тип "мама ми я е шила", с доста елементарна кройка са повечето, освен че са по Бурда 1980г. Но Българските девойки поне не са еднакви клонинги, каквото и да казвате всяка има индивидуалност Hands Plus1 Обаче ужасно ми дращи ухото как не произнасят целите думи, "л", и от гласните ползват само "ъ", и "у". Ергенът в сравнение е като актьор с 20 годишен тренинг пред камера.
Ако не направят някакво по-интересно състезание извън "Мис Бедро" мисля да пропусна няколко епизода и само да чета клюките тук 😁

има паднал горен клепач, което  грима успява да скрие. Козметичен дефект е, както торбичките под очите, но това е на горния клепач.Пластичните хирурзи го коригират, но пак се появява.
Ей, много романтичен поглед имаш, отива ти на ника  Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт