🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 835
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 440
За сравнение на предаването в различните държави:
Америка:
Русия:
България:

# 1 441
Зори печели. Отвява конкуренцията с красота, финес и чувство за хумор

# 1 442
  • В царството на игрите:)
До края на предаването ли при раздаването на розите ще са натруфени като циганска сватба? Не може ли някога да са по - небрежно елегантни?

# 1 443
  • Някъде там
На руската снимка не виждам избраната от Тимъти, или не мога да я позная ?
В Америка са същите като нашите.

Сигме и твоето не е за изпускане.(чувството за хумор, имам предвид). 😀

# 1 444

Аз знам кой печели, но мълча.

Този някой е Наумчо, нали? Grinning

Той намазва доста от цялата ситуация, но официално друг е по регламент. Simple Smile

Колко дългокраки са рускините...Все едно не търсят булка на ергена там, а мис Русия.

# 1 445
Ужас, два месеца, горкия ерген ще му  се повредят слюнчените жлези от толкова целувки.🙂

В нашенския вариант очаквам и секс пред камерите.

Момичета, чета ви. Определено е по-интересно да се чете в темата, отколкото да се гледа предаването.
Ако някой се загледа, то ще е само от любопитство да види кои точно участнички се коментират.

# 1 446
  • София
Нашенската снимка е като от бала на някоя селска гимназия.

# 1 447
  • Някъде там
Ужас, два месеца, горкия ерген ще му  се повредят слюнчените жлези от толкова целувки.🙂

В нашенския вариант очаквам и секс пред камерите.

Момичета, чета ви. Определено е по-интересно да се чете в темата, отколкото да се гледа предаването.
Ако някой се загледа, то ще е само от любопитство да види кои точно участнички се коментират.
Ха ха ха ха Сийче, какъв ти секс...
Искаш да кажеш че ще има добре познатото ни : Ден трети, секса зад декора не е мираж ?🤣🤣🤣
Трябва специално хотел да им наемат.

# 1 448
Ау, има доста красавици в американския и руския формат. Поне на снимките, де. Нашите са като някаква пародия. Срам. Интересно ми е какъв ли е бил кастинга, колко момичета са се явили?
Виктор има много хубави очи. А зъбите му са правени, за това има този шъшкащ ефект, явно не им е свикнал още. И аз мисля, че не харесва татуировки. И на мен са ми много грозни тези ръкави. Елвира не знам защо е там - поне на външен вид да го докарваше, ама - не. При Зорница поне има някой между ушите, нищо, че е превъртяла от толкова събиране на дипломи. Ех, и с този епизод не можах да си харесам никоя. Все още само Ергенът ми харесва и го съжалявам, че трябва да изтърпи тези кукувици. Респект за търпението. Аз сигурно щях да избягам с писъци.

# 1 449
  • В царството на игрите:)
Ех, и с този епизод не можах да си харесам никоя. Все още само Ергенът ми харесва и го съжалявам, че трябва да изтърпи тези кукувици. Респект за търпението. Аз сигурно щях да избягам с писъци.
Вече предаването не се казва "Ергенът", а "Завалията"... Simple Smile

# 1 450
Дениз наистина има огромна разлика с и без грим. С грим наистина е хубава, дава цвят на лицето й. Без грим е като измита чиния.
Без грим непрекъснато прави гаднярски муцки, затова така, иначе си има правилни черти.
Без грим не изглежда добре, защото има паднал горен клепач, което  грима успява да скрие. Козметичен дефект е, както торбичките под очите, но това е на горния клепач.Пластичните хирурзи го коригират, но пак се появява.
Обърнете внимание на кадрите без грим, иначе има правилни черти на лицето.

# 1 451
  • София
Аз вече започвам да се кефя на нашия каст, защото щеше да е много скучно, ако всички момичета бяха като рускините, примерно - като на конкурс за красота. Сега си имаме всякакви типажи.

# 1 452
Сори, ама мита че българките са наййййй-красиви е все повече без покритие.
Едни и същи разговори…”притесняваш ли се, да притеснявам се малко, ох притеснявам се, защото се притеснявам от притеснение…”

# 1 453
При Зорница поне има някой между ушите, нищо, че е превъртяла от толкова събиране на дипломи.

Ако действително имаше нещо между ушите, нямаше да я гледаме в „Ергенът“, а в „Стани богат“ или „Последният печели“.
Никой не може да ме убеди, че една умна жена ще си позволи да се изявява в подобно телевизионно шоу. Освен ако не е професионална актриса, разбира се.
А те там всички са аматьори, нищо че си вярват, че са професионалисти.

Сори, ама мита че българките са наййййй-красиви е все повече без покритие.

Защо? Сред познатите ми, дори и сред случайно срещнатите жени на улицата, има куп впечатляващи красавици.
Сред нормалните и естествени жени има много красиви.

# 1 454
Роклите са на фирма Юнона, всичките са модел абитуриентски. Навярно са взети само за формата.
Ергенът на мен ми е много симпатичен, чаровен е, има харизма. Ясно, че поведението му е за пред камерата, но успява да влезе в роля и да докара вайб на влюбен. Романтичен, чаровен, обигран...де да бяха на живо мъжете такива Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт