🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 829
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 455
Зорница си вярва, уверена е в себе си, сигурна. Това може да се сбърка с това, че е умна, но не винаги е така. Просто си има самочувктвие, а  покритието вече..е друг въпрос.
Но си личи че е уверена в себе си.

# 1 456
Скрит текст:
Ужас, два месеца, горкия ерген ще му  се повредят слюнчените жлези от толкова целувки.🙂

Хм, аз се кахъря за далеч по-определящите го като мъж жлези , ти за слюнчените му се сети. 🙂🙂🙂
Як спартанец трябва да си, за да удържиш натиска на толкова всеотдайна плът отвсякъде.

Аз знам кой печели, но мълча.
Този някой е Наумчо, нали? Grinning

Аз ако бях на мястото на Виктор, секи ден щях да му давам по ена роза на Наумчо Телешопов.

Добавям само, че много ме кринджи тая реплика "Ще приемеш ли тази червена роза от мен?" Да го бяха адаптирали малко към бг действителността например "На ти тая роза бе, жена"

# 1 457
  • София
В нашия формат всякакви са ги събрали. От 20 годишни до 35г+. Тия малките са си чист пълнеж, детско мислещи и изглеждащи. То и Виктор май ги приема като дечица. Липсва им женственост някак си.
Дениз и Сид са чиста злоба и клюкарщина....100-те манекенки явно се има за топа на топа, ама е в другия край. Мисли се за супер яка и вървежна, а то човек не може да я познае без грим.
Ева ми е прекалено хиперактивна. Ужасно ме изморяват такива хора. Много правилно я пита как така вече се е влюбила от една целувка и 2-3 разговора. Не, не, не. Голям червен флаг.
Много ми идват предлагащи се, то цепки, бедра, микрофони, целувки. Айде малко уважение...

А Виктор изглежда ок. Поне това показва засега. Джентълмен, уравновесен, усмихнат, има някой в главата. Опитва да се държи на ниво. Ясно е, че някои неща са по сценарий. Срещите са доста лигави за моя вкус. Нещо на 50 нюанса сиво ми бие без извратениите.

# 1 458
  • София
Оставаше след толкова пари дадени по разни курсове да не е уверена! Поне на увереност я докарва, съвсем да не се е охарчила на халост!

# 1 459
# 1 460
Сори, ама мита че българките са наййййй-красиви е все повече без покритие.
Ми тя тази приказка е от преди всички миски,плеймейтки и подобни да се обезобразят за да станат като киборги Grinning имаме  прекрасни момичета,но въпреки това всяка следваща година мис България примерно става някоя,която е   по-голяма гротеска от предишната

# 1 461
  • SF
Ергенът е избиран така че да може да пасне на формата. Аз го хоресвам. Не знам как е на живо и как се държи, когато няма екип, който да му подсказва и да му подава идеи, но сниман с камерата, изглежда много симпатичен.

Роклите са за показване, част от рекламата. Не са за тях, естествено. Една рокля струва сигурно 1500 лева и нагоре. Абитуриентките си избират тоалети в момента. Simple Smile

# 1 462
А Виктор изглежда ок.

Така е. От всички кифли той е най-хубавата.

# 1 463
  • София
Сийке, факт, че кифлее, ама няма да се появи по анцунг и чехли през пръстта. Костюмите му стоят наистина добре, някои други дрехи...една идея по не ок, даже малко женствено. Обаче трябва да им подкосява коленцата. А много от там ще се впечатлят от прилепнали панталони и мокасини (нещо, което на мен не ми е мъжко). Дънки/панталони и риза е друга бира вече и вечер си изглежда готино.

# 1 464
Не, не. Аз не казвам, че е умна и супер интелигентна. Поне може да върже изречение, да протече някаква мисъл в тази глава. Това исках да кажа с нещото между ушите. Може и да са бръмбари, излитат й някакви “животинки” от главата, както видяхме. Правилно казаха някои - уверена е в себе си и поне й се разбира какво иска да каже, дори и с дразнещото “Р”.
При Зорница поне има някой между ушите, нищо, че е превъртяла от толкова събиране на дипломи.

Ако действително имаше нещо между ушите, нямаше да я гледаме в „Ергенът“, а в „Стани богат“ или „Последният печели“.
Никой не може да ме убеди, че една умна жена ще си позволи да се изявява в подобно телевизионно шоу. Освен ако не е професионална актриса, разбира се.
А те там всички са аматьори, нищо че си вярват, че са професионалисти.

Сори, ама мита че българките са наййййй-красиви е все повече без покритие.

Защо? Сред познатите ми, дори и сред случайно срещнатите жени на улицата, има куп впечатляващи красавици.
Сред нормалните и естествени жени има много красиви.

# 1 465
  • SF
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Стига дееее... Хубав е! Само металокерамиката му е малко кофти. Зъбите са му като дъвки на дражета, но пък са бели и е ок.

# 1 466
  • София
На мен нашите момичета, при всичките си кусури, повече ми харесват от американките и рускините (които имат тук-таме някое попадение). Да, може би класите са различни, и все пак.

# 1 467
  • София
Така де, ще си изпростяват натурално, по нашенски!

# 1 468
Сийке, факт, че кифлее, ама няма да се появи по анцунг и чехли през пръстта. Костюмите му стоят наистина добре, някои други дрехи...една идея по не ок, даже малко женствено. Обаче трябва да им подкосява коленцата. А много от там ще се впечатлят от прилепнали панталони и мокасини (нещо, което на мен не ми е мъжко). Дънки/панталони и риза е друга бира вече и вечер си изглежда готино.

Всички, които са там, ще се впечатлят единствено от банковата му сметка.
Външността на мъжа за тях е само бонус.

# 1 469
  • SF
Ама аз не знам дали той има тлъста банкова сметка и дали е щедър.
Не мисля, че е заможен ерген.

Общи условия

Активация на акаунт