🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 780
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Варна
Според мен всеки път като ги пита дали ще приемат розите, се надява да кажат НЕ. 🤣🤣🤣
Ако имаше как, щях да ти дам 100 лайка на поста 😘

# 1 531
  • Някъде там
Според мен всеки път като ги пита дали ще приемат розите, се надява да кажат НЕ. 🤣🤣🤣
Дали има и такъв случай ?
Ще е забавно. 🤣

# 1 532
Няма шанс. На някои повяхнало листенце от розата им е достатъчно.

# 1 533
  • София
Няма как да откажат роза, защото веднага излизат от ефирното внимание на аудиторията.

# 1 534

Но ако трябва да сме честни, и Виктор не е висока топка. Симпатяга е, възпитан, но никоя нормална жена не би взела насериозно мъж, който се снима и качва в интернет снимки по гащи в огледалото и е по-голяма кифла от жена. А и от километър си личи, че е женкар. Такива като него обикновено ги ползват за забавление, а за сериозна връзка избират нормален сериозен мъж. Малко е в стил "момчето, с което се забавлявах през лятото преди да се омъжа". Grinning

Много точно, а и за да остане с такъв мъж от нормалната жена също ще се изисква да има такава топ поддръжка постоянно, което е изтощително. В крайна сметка в края на деня повечето нормални работещи партньори се прибират, имат деца, ангажименти, проблеми и малко време за себе си, което да прекарат заедно и да разтоварят от напрегнатия ден. И във всичко се иска да имаш равностоен партньор, а не мъжки кроасан.

# 1 535
  • София
Да бе ще откажат. Те някои толкова отчаяно реват за тая роза чак е трагично. Разбирам да е златно кюлче, ама... Grinning

# 1 536
Като я гледам Благовеста как плаче за тая роза всеки път.. не вярвам някой да откаже. 😀😀

# 1 537
Плачат тези, дето не са свикнали на конкуренция и досега всичко е пристигало на поднос със салфетка.

# 1 538
  • SF
Дами, на първа страница има линк към 1ви епизод, но незнам как да немеря такъв за следващите. В чужбина съм и само вашите линкове тук работят. Надявам се да не съм изтървала голям сеир след първия епизод.

Mari_Mar ги пуска в темата малко след като предаването е излъчено. Ще ги намериш.

# 1 539
Дали има и такъв случай ?
Ще е забавно. 🤣

Има, но в Американската версия.

# 1 540
Значи Александра ми отива директно на минус-а.Това нейното хихикане е непоносимо и начина по който се опита да си изпроси целувка е жалък. И изобщо така ми идва задълбочена колкото един океан примерно 😂
Ева така наречената мис Бодрум е откровено грозновата за мен( малки очички,грозен нос,патешка походка и смешна прическа).Невъздържана,лигава и нахална.
Малкото Вики голям рев изрева,подтикната от Ния,на свой ред подтикната от сценаристите. На края на вечерта и Ния си беше поревала и изглеждаше като вампир.
Отиват и двете на минуса.
Засега ранг листата ми е :
+ ЕргенИНЪТ ( много му тичка така да му викаме),Венета( мале колко е слаба,това момиче кара само на пиячка),ЗоритУ( нелепа,но май е добричка)
- Александра,Марта,Теодора,Радостина( последните две постоянно ги бъркам),Карина( бе знам защо си мисля,че е тотал безмозъчна и грозновата.Това на пръв поглед,щото повече не са я давали),Ния,В.Капитонова( катеричок),малкото Вики( малка,малка към 2 метра,апропо,има ли толкова високи балерини)
- - Тази със стихотворението,онази с първата целувка и ревящата плеймейтка.
- - - Ева,Дениз и сие,
- - - - водещиОТ шоуто,наистина не разбирам неговата роля,но му признавам на Наум,че добре се продава. За три реплики на епизод осигури един месец почивка на цялото Фемили в прекрасно кътче,кеф ти Средиземно море,кеф ти Егейско, страхотни турски курорти,забележителности и на хвърлей място от гръцки острови .
Ако съм пропуснала някоя дама,да ме извини,не съм я запомнила

# 1 541
Направи ми впечатление, че единствените от формата, които ергенинът следва в инста са Марта и Александра.
За жалост и двете супер кухи лейки.
Александра има по- хубаво тяло. Марта в с много виснал силикон и много стрии, затова не се показа по бански.

# 1 542
Хипотетична ситуация:

Ако ЕргенИНЪТ беше Наум щяхте ли да го харесате?

Той изглежда малко по-нисък от Виктор и ходи с прическа 0 номер.

Но също така има тяло, високо образован и има добра работа и кола.

# 1 543
  • София
На мен ми е все едно, важното е да има сеир.

# 1 544
  • София
Хипотетична ситуация:

Ако ЕргенИНЪТ беше Наум щяхте ли да го харесате?

Той изглежда малко по-нисък от Виктор и ходи с прическа 0 номер.

Но също така има тяло, високо образован и има добра работа и кола.
Той не ходи обичайно с такава коса и няма добра работа според представата на повечето хора. Какво му е доброто да си инфлуенсър? С гола глава никак не му отива.

Общи условия

Активация на акаунт