🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 781
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Далечният изток
Зумнах я.... И съвсем сериозно се уплаших. Не я харесвам по принцип, ама тук е... няма да го напиша...

# 1 516
За мен мъж, който държи готварска книга е секси. Yum

# 1 517
  • Някъде там
Сички мислът че Виктур (Ергенат) е нежен до като не зъпочне да ги пори къто риби ?
🤣😀🤣 Ти от къде го знаеш това ?

# 1 518
Сигурно и заекваш  от тоя ужас. Щом и на писането се отразява чак.
къкво ми е написането

НикЪкво такова...като след стрес. Ти влезе да се хвалиш или оплачеш всъщност?

# 1 519
"КЪкво ?"

😁😁😁😁

# 1 520
Да не те е порил Митьо Пищова? И да те е излъгал, че е ерген.

# 1 521
Да от първата си жена има момиче, от втората момче той.
Скрит текст:

Първата

Втората

Какви красавици! А тоя Тимати е грозничък.

# 1 522
  • SF
Красотата и възприятията за красота са най-субективното нещо на света.
Никой не ни лансира момичетата от Ергенът като най-големите красавици. За някои мъже тези момичета са манна небесна. Никога не са били с по-хубави жени и никога няма да бъдат. Могат само да си мечтаят за татуираните им глезени и буклите им до кръста.

Дори за холивудските актриси има спор коя е красива и коя не.

# 1 523
Не успявам да прочета абсолютно всички мнения, но не попаднах на нито едно, някой да има съмнения, че ергенина е по професия ескорт. То си му личи! Глуповат и напомпан имфантил. Трябва да се мразиш, че да погледнеш на такова подобие за сериозна връзка…
Не се изненадвам, че и избранниците му са ала-ескорт каки.
Все колеги 🥸

# 1 524
  • Ню Йорк
Как ги реди едни и същи на всяка, направо профешънъл Wink
На мен много ми е чудно Зорница какво точно прави там, жената е подчертано грозна.

# 1 525
  • До морето
Абе субективно е възприятието за красота. Когато наредиш 20 красавици една до друга - субективно е да кажеш коя е НАЙ.
Когато от 20, 19 и 3/4 са амортизирани, сексуални труженички със склонност съм алкохола е трудно да кажеш, че са красавици 😀

# 1 526
Дами, на първа страница има линк към 1ви епизод, но незнам как да немеря такъв за следващите. В чужбина съм и само вашите линкове тук работят. Надявам се да не съм изтървала голям сеир след първия епизод.

# 1 527
Пробвай с търсачката. ✌️

# 1 528
Никой нормален мъж не си избира жена само по външен вид. Същото важи и за жените.

В случая има някои симпатични жени, а това дали са с идеални черти или форми, не виждам какво значение има. Това не е конкурс за красота. А и в крайна сметка никой не си избира каква външност да му даде природата.

Мен по-скоро ме притеснява поведението на участничките. Засега доста се изложиха повечето, показаха ниска култура и елементарно поведение. Като цялостно поведение никоя не ме грабва засега.

Но ако трябва да сме честни, и Виктор не е висока топка. Симпатяга е, възпитан, но никоя нормална жена не би взела насериозно мъж, който се снима и качва в интернет снимки по гащи в огледалото и е по-голяма кифла от жена. А и от километър си личи, че е женкар. Такива като него обикновено ги ползват за забавление, а за сериозна връзка избират нормален сериозен мъж. Малко е в стил "момчето, с което се забавлявах през лятото преди да се омъжа". Grinning

# 1 529
  • София
Според мен всеки път като ги пита дали ще приемат розите, се надява да кажат НЕ. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт