За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 101

• 24 982
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
Какво напипваш там? Да не е реброто или е меко? Аз бих отишла на лекар, изглежда стресиращо.

# 421
Какво напипваш там? Да не е реброто или е меко? Аз бих отишла на лекар, изглежда стресиращо.
Като че ли друг път не ми е правило впечатление.
Сега спи.
После ще го видя.
Добре ако се наложи на какъв лекар се ходи

# 422
Педиатърът ви ще прецени дали е нещо тревожно и ще ви насочи към специалист.

# 423
  • София
Добре ако се наложи на какъв лекар се ходи
Пиши в темата на проф. Бранков. Ще те насочи към специалист.

# 424
Ох, моля кажете трябва ли да откачам още повече...Малкия е изгризал парченца от пластмасовото покритие на една играчка без да го забележим. Навсякъде чета за пластмасови парчета погълнати, но нищо не намирам за ситуация като нашата. На митница ли да ги чакаме с евентуални болки в корема или да търсим лекар?

# 425
Здравейте мами.
Днес до като му сменях памперса забелязах че от лявата му страна от пред е доста изпъкнало .
Според вас от какво може да се е получило .
Днес бяхме във парка за малко и много му хареса.
Има ли някоя мама където се е сблъсквала със такова нещо.
Ще прикача снимка.
Иначе е много добре даже преди малко заспа.
Това е или "харисонова бразда" (белег на липса на Вит Д? , но тук са нужни изследвания), или нормално явление.
Изследвайте от венозна кръв нива на 25 (OH) Vit.D. Нива под 15-20 ng/mL са белег на недостиг.

# 426
Мами искам да махна бибата на дъщеря ми, която е на година и половина, но е много пристрастена и заспива с нея и я търси и през ноща.Вие как успяхте да отучите вашите дечица и на каква възраст?

# 427
  • Германия
Ох, моля кажете трябва ли да откачам още повече...Малкия е изгризал парченца от пластмасовото покритие на една играчка без да го забележим. Навсякъде чета за пластмасови парчета погълнати, но нищо не намирам за ситуация като нашата. На митница ли да ги чакаме с евентуални болки в корема или да търсим лекар?
Как сте днес?

# 428
Мами искам да махна бибата на дъщеря ми, която е на година и половина, но е много пристрастена и заспива с нея и я търси и през ноща.Вие как успяхте да отучите вашите дечица и на каква възраст?

На 1.10. Срязах я.. дадох му я и казах, че се е счупила вече. Имаше драми два-три дена и то само на обедния сън. Според мен рязането на бибата е най добрия вариант Simple Smile

# 429
  • София
Рязане, подаряване на друго бебе/дете, оставяне на кучетата/котките/птиците пред блока, нещо, в което да участва дето, за да знае какво в станало. Аз така мисля да пробвам, но трябва да е по-осъзнат и да разбира повече. Сега е почти на 1г6м, обаче избиват кучешките и е ад без биберон. Също срязването не го отразява, изгриза вече 7-8 и не му прави впечатление.

# 430
Спа си през ноща, имаше малко газове, но засега нищо му няма. Чакам...

[/b]
Как сте днес?

# 431
  • Германия
Спа си през ноща, имаше малко газове, но засега нищо му няма. Чакам...

[/b]
Как сте днес?
Не мисля, че ще имате проблем. Щом е успяло да ги глътне, значи са били малки парченца. Така е с децата. Племенника ми беше изгризал половин сапун. 🙄

# 432
Колко време важат кръвните изследвания за започване на ясла?7дни?
Броя дните докато всичко излезе на косъм ...
Направих грешка трябваше първо фецес да пусна...това което излиза най бавно ...

# 433
На каква възраст проучихте към самостоятелно заспиване?

# 434
  • Пловдив
Колко време важат кръвните изследвания за започване на ясла?7дни?
Броя дните докато всичко излезе на косъм ...
Направих грешка трябваше първо фецес да пусна...това което излиза най бавно ...
Да, 7 дни, при това календарни, не работни. Понякога фецеса става по-бързо, при малката беше готов за 5-6 дни мисля, та има шанс, макар и минимален да успеете да "хванете последния влак".

Общи условия

Активация на акаунт