За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 101

• 24 860
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
Мами, някоя от вас знаели дали тази ваксина  на 13м.  е възможно да се отложи и с колко време.

# 586
  • Пловдив
За белтъка, според мен изчакайте и пробвайте след 10 дена пак да дадете.

За прощапулника поръчах питка /не съм я търкаляла аз/. Наредих предмети на удобна за височината на детето маса. И след това се почерпихме с гостите

# 587
От никне на зъбче каква температура сте имали? Бебето ми е с 38 , пъшка постоянно и си лапа ръката. ...

Не е вдигала температура, едва ли е от зъбчета чак 38.

# 588

Според вас от какво е този обрив или пъпки,храна,буболечка ...пратих клип на док да ги види че с обяснения до никъде ...🙁

# 589
От никне на зъбче каква температура сте имали? Бебето ми е с 38 , пъшка постоянно и си лапа ръката. ...

Не е вдигала температура, едва ли е от зъбчета чак 38.
Ето че днес е пробило първото зъбче. Обаче температурата не спада, днес го прегледа лекар вкъщи и каза,че е паднал имунитета и е лепнал вирус....

# 590
Здравейте мами.
Днес беше хубаво времето излезнах ме със малкия на разходка във парка.
Доста походи като го държах за едната ръчичка.
Днес взех меденка любимка и хапнахме заедно от нея.
Видях че съдържа пчелен мед 4 %
Малкия е добре нищо му няма здрав е.
Не е проблем че съм му дала от меденката нали
Какво е вашето мнение..
Почти на 1 г.и 5 месеца е.

# 591
Честито зъбче, mariamp28. Хубаво, че детенцето го е видял лекар. Чела съм, че често спадал имунитета покрай зъбите. Бързо да се оправяте. Heart

# 592
  • Пловдив
Танче, ако не си въвела меда - наблюдавай, макар, че 4% в съдържание е едно нищо.

# 593
Танче, ако не си въвела меда - наблюдавай, макар, че 4% в съдържание е едно нищо.
Деси попринцип проблем ли е на неговата  възраст да се въведе меда и по колко количество и как точно може да се въведе под каква форма.

# 594
Не е проблем според мен, но не бих дала такава меденка. Има др.подходящи.Иначе пробвай да го пускаш да не е все на ръце напр на площадката като има мека настилка, ще се научи да балансира, няма как без падане или удряне,спокойно,  трябва да тренира.
От зъб не мисля,че се вдига темп.
Може да се отложи ваксината,тя тази на 13м за морбили ли беше, аз съм отлагала

# 595
  • Германия
Информацията за меда я има на много места, защото не си направите труда да си я потърсите сама? Вместо тук да задавате въпроса, пробвайте да използвате Гугъл, чувала съм че дава добри резултати 🙄 а и няма да се наложи да чакате за отговора

# 596
Не е проблем според мен, но не бих дала такава меденка. Има др.подходящи.Иначе пробвай да го пускаш да не е все на ръце напр на площадката като има мека настилка, ще се научи да балансира, няма как без падане или удряне,спокойно,  трябва да тренира.
От зъб не мисля,че се вдига темп.
Може да се отложи ваксината,тя тази на 13м за морбили ли беше, аз съм отлагала
Днес бяхме във парка и направи две крачки сам.
Утре ще е прекрасно време и пак ще излезем във парка.
Дойде нашето време да е топло и хубаво за разходка.

# 597
Ще падна вече 😆😆
И да не съм офф топик - последната ми надежда да имаме някакъв шанс да се справим в яслата с гадните бактерии е Риноджермина. Днес заполчнахме първия курс. ☘ Ако някой го е ползвал - да сподели Simple Smile)

# 598
Мами, някоя от вас знаели дали тази ваксина  на 13м.  е възможно да се отложи и с колко време.
Отложихме около 5 месеца ако става въпрос за морбили

# 599
  • Пловдив
То по-добре чист мед да се дава по малко (но най-рано след годинката), отколкото меденки и други купешки боклуци, че на тях съдържанието на мед им е най-малкият проблем...

Общи условия

Активация на акаунт