Войната в Украйна 1

• 1 798 042
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 4 845
А ястребките , готови ли сте да изпратите мъжете, синовете , бащите си , да отиде лично вие , ако конфликтът се разрасне. Защото наистина избухването на по-голяма война изглежда все по-реално. И там не е като тракането по клавиатурата на дивана . На първо време, да постоим на студено, да проветрим главите. Колкото повече се забавят преговорите , толкова е по-вероятно да излезе войната от контрол. Дори и пишещите от европейски кътчета ще бъдат засегнати силно в някакъв момент. Какви са тези войнолюбиви призиви , ума ми не го побира. Путин луд , че я започна , а колко трябва да си луд , да искаш още от същото.

# 4 846
  • Mostly in my mind
Аз чета тук. Копейкин, Руското посолство и Възраждане не ги следя, опазил ме Бог, а Нова земя дори не знам какво е.
Остров в Северния ледовит океан, където е взривена най-мощната водородна бомба. От руснаци.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:36 от Лолита

# 4 847
  • пустинята Гоби
За Нова зора говореше потребителката, аз съм го написала земя, защото асоциирах с Вазов. Реших, че е нещо партийно, сега видях - вестник.

# 4 848
2200 долара за 1000 куб.м. природен газ
112 долара за барел нефт

Но токачките в курника крякат толкова силно, че не могат да чуят тия прекрасни новини. Както винаги тук се плаче на чужд гроб, но никоя лицемерна патица няма да пророни сълза за издъхналите от глад и студ пенсионери следващата зима, нито за останалите без лекарства деца. Ще повърна от тая тема. Време е да й се удари ключ.
Ама моля Ви се, оставете аудиторията да се поупражнява да дискутира как страшният коронав...простете, страшният Путин, превзема света. Колко хора ще останем в орбита през този период, съвсем не е важно.

# 4 849
Аз съм готова да стоя на студено, да! А викате да ги оставим украинците като жертвено агънце, да не дразним вълка? Нали утре ще иска друго агне? Крайно време е всички да се натигнат срещу този тиранин и всичко да приключва. А ако е готов да взриви бомбите си в света, в който живеят и собствените му деца, то няма какво повече да се коментира.

# 4 850
  • София
А да го предаде на руснаците, жертва ли ще е или ще им направи добро?
Едно си баба знае, едно си баба бае малко стана тука.
Аз съм Зеленски, зная че Русия ще ме нападне, имам сигурна потвърдена информация, мога да сложа живота и сигурността на хората, народа си на първо място, да започна преговори ПРЕДИ атаката, да покажа желание за някакво разбирателсто и да спра атаката. Това което обаче избирам да направя е да си премълча /Байдън е зад гърба ми с американско войнство/, да си облека военните дрехи, и да поведа опълчението на Украйна, и почвам да се бия в гърдите как защитавам народа, въоръжавам ги, ехее какъв съм героичен.

# 4 851
Скрит текст:
Става интересно с примането на Украйна в ЕС.
 Нас карали да се трудим, съсипали селското стопанство, затворили АЕЦ, сринали икономиката ни, и така нататък.
Това според някакъв  ФБ творец
                       Ако това са критериите, Украйна ги покрива  и отгоре. ще е срината до основи. Да влезе тогава веднага, работата е свършена.

Не само че Путин държи Русия в миналото на Руската империя. Имали царе да я направят, ама наследниците им я загубили. Това разделение на два силни лагера принуждава да се съобразяват политиците непрекъснато. Различията са големи и от тях противопоставяне, което хаби сили и средства. Решили са сега да ги хвърлят наведнъж и да променят силите, няма да свършат горещите точки ,но остават дребните.
    Отделно многото неизвестни , които сервира Путин, след година - две, защото ще е надъхан от успех ,няма да чака като от Крим десетина, да тръгне на запад, на изток и  сега може ,но не иска.
Та сега  е моментът на Запада и се възползва, Украйна даде повода , разрухата, жертвите.
Да се възползва за какво? Трета световна?

Питай го, аз си разсъждавам .
  Да отложим третата световна.
Докато е това противопоставяне е възможна.

# 4 852
2200 долара за 1000 куб.м. природен газ
112 долара за барел нефт

Но токачките в курника крякат толкова силно, че не могат да чуят тия прекрасни новини. Както винаги тук се плаче на чужд гроб, но никоя лицемерна патица няма да пророни сълза за издъхналите от глад и студ пенсионери следващата зима, нито за останалите без лекарства деца. Ще повърна от тая тема. Време е да й се удари ключ.
+1000

# 4 853
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз съм Зеленски, зная че Русия ще ме нападне, имам сигурна потвърдена информация, мога да сложа живота и сигурността на хората, народа си на първо място, да започна преговори ПРЕДИ атаката, да покажа желание за някакво разбирателсто и да спра атаката. Това което обаче избирам да направя е да си премълча, да си облека военните дрехи, и да поведа опълчението на Украйна, и почвам да се бия в гърдите как защитавам народа, въоръжавам ги, ехее какъв съм героичен.

Май не следиш е внимателно. Както Путин в  завоевателната си реч, така и Зеленски направи обръщение към народа си, преди обявяване на войната. Може да го изгледаш и после ще си говорим.

Лукашенко и той направи такова

# 4 854
С какво ви помага писането на лъжи? Не гледаме само телевизия по кабеларка, информация идва отвсякъде и всеки може да прочете и чуе кое как е, нали? Зеленски зорлем искал да се бият видиш ли. И целият свят е глупав и не вижда какво става.

Имам майка пенсионер и й плащам сметките за ток. И тройни да станат, ще ги плащам. Предполагам повечето хора правят същото за родителите си. Остана и да подкрепим агресор заради повишаващите се цени. В Германия скочиха до небето преди конфликта, между другото.

# 4 855
  • София
Скрит текст:
Аз съм Зеленски, зная че Русия ще ме нападне, имам сигурна потвърдена информация, мога да сложа живота и сигурността на хората, народа си на първо място, да започна преговори ПРЕДИ атаката, да покажа желание за някакво разбирателсто и да спра атаката. Това което обаче избирам да направя е да си премълча, да си облека военните дрехи, и да поведа опълчението на Украйна, и почвам да се бия в гърдите как защитавам народа, въоръжавам ги, ехее какъв съм героичен.

Май не следиш е внимателно. Както Путин в  завоевателната си реч, така и Зеленски направи обръщение към народа си, преди обявяване на войната. Може да го изгледаш и после ще си говорим.
Лукашенко и той направи такова
Аз следя добре, но явно ти не ме разбираш, моя коментар е за времето преди това обръщение да се случи, защото мачът е свирен по времето когато те произнасят речите, действията /бездействията са се случили по преди това.

# 4 856
  • София
Малко майтап Laughing

"АКТИВЕН НЕУТРАЛИТЕТ - България ще запази активен неутралитет, помагайки всички страни във война-операцията.

След като страната ни едновременно изпрати и не изпрати 30 изтребителя, каквито няма в наличност на първо място, в Полша в подкрепа на украинската авиация, днес се концентрира върху приятелството си с другата страна.

"Изпращаме на г-н Путин народната представителка Гунчева. Смятаме, че тя е сравнително по-хуманна политика за сдържане, поне в сравнение с ядрените бойни глави. Нека руският президент заплашва света с нея" - гласи официалната позиция на българската страна.

Гунчева е депутат от партия Възраждане, което значи, че е гарант за българските национални интереси, които все още предстоят да бъдат дефинирани, но след като партията прати националните предатели в Белене.

Самият Путин не бе открит за коментар до редакционното приключване на днешния брой, като негови близки обясниха, че цял ден се е занимавал да ходи по банки."

https://nenovinite.com/ne/politika/bulgariya-vuoruzhava-i-rusiya … guncheva-v-kremul

# 4 857
  • Варна
Великите сили и Байдън се въздържат, предвид огромната световна опасност.
Но някои искания са за национално харакири и войнствени изяви. Фрапантни комплекси.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:49 от Viviana91

# 4 858
Какви преговори да води Зеленски с човек, който идва да възстановява СССР.
Ми не искат хората в СССР. Тяхно право.

# 4 859
Как точно се въздържат великите сили и Байдън?

Довечера може да има нови преговори, но със същите руски искания.

Общи условия

Активация на акаунт