Войната в Украйна 1

• 1 800 713
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 44 385
Е как заради 1.
Около него е цял един град, политическа клика, която се е ояла от кражби. От тях, та чак до внуците им.
Падне ли Путин, за тях нищо не остава. Може и да ги съдят или да паднат от някъде. А и много вероятно да се лишат от всичките си пари и лодки.

# 44 386
Големият брой единици дават много ясно голямата картина.
Клипчета в тик ток не знам колко цялостна картина дават.
Питай кадировците и ВСУ, те знаят.
Добра картина дават социалните мрежи, далече са 70те, 80те и 90те години, когато гледахме чернобели телевизори и четяхме няколко вестника.
Ех, как се промени светът, вече дори на диктатурите им е трудно да скрият каквото и да било...
Стига човек да е отворен към новото и да гледа, разбира се.

# 44 387
Не виждам кой и как ще го съди..това да не е Югославия?

# 44 388
Който трябва гледа клипчетата - тук мюсюлманските защитници на православните ценности са се снимали в новата си база, някой е разпознал сградата и нощеска са им дошли няколко химарса.

https://mobile.twitter.com/lugeration/status/1585225828182286337

Както казва  един познат украинец, добре е че враговете ни са толкова тъпи.

Милалена - права си донякъде. Ако дъртака не беше в белия дом, Путин най-вероятно нямаше да посмее да нападне.

# 44 389
Лошото е, че ако здравословното състояние на Путин наистина е толкова влошено, той може да стане съвсем непредсказуем.

# 44 390
  • София
В последния месец преди да умре, с инсулт, Елцин е направил непредсказуемото. Познайте дали са изпълнили заповедта?

# 44 391
На мен ми изглеждаше болен, когато беше целият надут и подпухнал.
Истината е, че в момента ми изглежда в по-добро състояние, а той бил отслабнал.

П.П. Или двойникът му не е отлкова подпухнал и затова ни го пробутват за отслабнал Путин. Laughing

# 44 392
Не виждам кой и как ще го съди..това да не е Югославия?
След Нюрнберг всичко е възможно.

# 44 393
Сега някои държави имат ядрено оръжие. Други нямат. И нещата са мноооого по-различни от времето на Нюрнберг...

# 44 394
Вярно е , че никой не може да го осъди на колкото заслужава.
 Тези имперски амбиции трябва да спрат, не само при тях, да не се появяват при никого.
Вярно е ,че времената са други, няма нужда да бъдат потискани малките народи, че  е големите слаби, от някой малко по-силен от тях. Никой не може да е по-силен от половината  свят. И то по-развитата половина, не само икономически.

# 44 395
Сега някои държави имат ядрено оръжие. Други нямат. И нещата са мноооого по-различни от времето на Нюрнберг...
Да, по-различни са. Сега Щатите не са на страната на Русия.

# 44 396
Не знам дали обърнахте внимание на видеото с последният разговор между Макрон и Путин. Макрон искрено,мълчаливо,спокойно и хладнокръвно,с тънка отровна усимвка на лицета се забавляваше с разпенилия се Путин. И го гледаше пренебрежително все едно е някакъв плъх.

# 44 397
  • София
Не знам дали обърнахте внимание на видеото с последният разговор между Макрон и Путин. Макрон искрено,мълчаливо,спокойно и хладнокръвно,с тънка отровна усимвка на лицета се забавляваше с разпенилия се Путин. И го гледаше пренебрежително все едно е някакъв плъх.
Къде, къде това?

# 44 398
Самият Макрон пусна видео с разговорите си с Путин два дена преди началото на войната. Което не беше никак дипломатично,но явно той е разбирал,че войната е неизбежна и не му е пукало за етикецията...
Сега не ми се търси линк...

# 44 399
  • London
Може да е украински, но мнозинството живеещи там са проруски и подкрепят случвалото се.
2 милиона живеят там 8 години без никой да ги държи насила. До февруари тази година всеки от там свободно можеше да си вземе украинското паспортче и да напусне в посока Украйна или ЕС, а не да го сменя с руско.
Ама то и в България има много хора с турско самосъзнание и то цели райони.... Като цяло демографски могат много неща да се променят с времето на дадена територия, но това не е повод да се отцепват райони. Бих казала, че даже държави като Русия целенасочено използват това и пращат заселници за да се случват подобни неща....

Общи условия

Активация на акаунт