Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 51 063
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,  момичета Бог да ви благослови и да ви зарадва най-скоро време Kissing Heart
Моят резултат  ,11 ден след трансфер е ЧХГ 120.0   за нещата изглеждат добре Heart Eyes
Вие как мислите?
Чудесно! Flowers Four Leaf Clover "Засечете" го пак след 2 дни да видите как върви. И Прогестерон е добре да пуснете, понеже е ключов в първите месеци. Успех занапред!

# 166
Здравейте момичета. От доста време чета коментарите ви и все не се осмелявам да пиша. Накратко с мъжки фактор сме /1% морфология/ с диагноза астенотератозооспермия. Нямам завишени НК клетки, с една запушена тръба съм и имам тромбофилия, за нея от деня на пункцията си поставям фраксипарин.След стимулация по къс протокол извадиха 15 Я, едва 11 от тях бяха зрели. На 3-ти ден бяха 7, а до трансфера на 5-ти ден бяха останали само 2 - които не бяха достигнали до бластоцисти, едното беше късна морула, а 2-то дори бе морула. ( което още в същия ден малко ме натъжи, тъй като разбрах, че шансовете не са на наша страна) От деня на трансфера през 4 дни си поставям хориомон, поради което от прочетрното тук разбирам, че няма смисъл да си правя тест, защото ще излезе фалшиво положителен. Имам постоянна тежест, опъване и много лека болка (мога да я оприлича като лека менструална болка), чувствам се така, все едно ще ми дойде съвсем скоро. Трансфера беше на 23.02. Пиша ви с молба да споделите дали според вас е нормално да се чувствам така. Извинявам се за дългия пост и ви благодаря предварително ❤

# 167
Здравейте момичета. От доста време чета коментарите ви и все не се осмелявам да пиша. Накратко с мъжки фактор сме /1% морфология/ с диагноза астенотератозооспермия. Нямам завишени НК клетки, с една запушена тръба съм и имам тромбофилия, за нея от деня на пункцията си поставям фраксипарин.След стимулация по къс протокол извадиха 15 Я, едва 11 от тях бяха зрели. На 3-ти ден бяха 7, а до трансфера на 5-ти ден бяха останали само 2 - които не бяха достигнали до бластоцисти, едното беше късна морула, а 2-то дори бе морула. ( което още в същия ден малко ме натъжи, тъй като разбрах, че шансовете не са на наша страна) От деня на трансфера през 4 дни си поставям хориомон, поради което от прочетрното тук разбирам, че няма смисъл да си правя тест, защото ще излезе фалшиво положителен. Имам постоянна тежест, опъване и много лека болка (мога да я оприлича като лека менструална болка), чувствам се така, все едно ще ми дойде съвсем скоро. Трансфера беше на 23.02. Пиша ви с молба да споделите дали според вас е нормално да се чувствам така. Извинявам се за дългия пост и ви благодаря предварително ❤
Напълно възможно е да има имплантация и тези усещания да са от нея. Изчакайте си датата за кръвния тест и си пуснете и Прогестерон заедно с ЧХГ-то. Ако резултатът е обнадеждаващ, засечете ги отново след 48 часа. Аз и когато имах, и когато нямах имплантация, имах усещания и придърпвания... Flowers Four Leaf Clover

# 168
Много ви благодаря ❤ Ще си пусна и прогестерон, но и там вероятно няма да разбера точно как стоят нещата тъй като на 8 часа си поставям 2 капсули и пия още 2 през устата.

# 169
Много ви благодаря ❤ Ще си пусна и прогестерон, но и там вероятно няма да разбера точно как стоят нещата тъй като на 8 часа си поставям 2 капсули и пия още 2 през устата.
Прогестерона си го пускам сутринта с отварянето на лабораторията преди сутрешното поставяне на глобулите.

# 170
Много полезна информация благодаря ви! Теста ми е на 9-ти, знам, че шансовете не са на моя страна, но все пак се надявам! Успех ❤

# 171
Много полезна информация благодаря ви! Теста ми е на 9-ти, знам, че шансовете не са на моя страна, но все пак се надявам! Успех ❤

Едни палчета имате и от мен! И на мен ми предстои зет на един бластоцист и една морула на 14ти. Бихте ли споделили какво ви казаха за морулите? Колко % шанс? Изобщо дадоха ли ви някаква информация за тези морули?

# 172
Абсолютно никаква информация относно шанса или процент такъв. Ембриоложката каза само: ,,Не се притеснявайте излишно, случвало се е бременности и с такива ембриони” и ни показа снимка на три ембриона, от които успешно са се родили близначета. Търсих информация относно трансфер на морули на ден 5, но за съжаление без успех.

# 173
Абсолютно никаква информация относно шанса или процент такъв. Ембриоложката каза само: ,,Не се притеснявайте излишно, случвало се е бременности и с такива ембриони” и ни показа снимка на три ембриона, от които успешно са се родили близначета. Търсих информация относно трансфер на морули на ден 5, но за съжаление без успех.

И аз така, търсих, рових, някъде прочетох 30%.    Според мен обаче този процент е преувеличен. Аз имам обратните притеснения, да не би да попречи на бластоциста да се хване, защото в него ми е надеждата. Докторът уж беше против слагането на два ембриона и изведнъж промени стратегията. Питах го изрично, нали няма да станат близнаци, той ми каза така: Шансът от тази комбинация да станат близнаци е все едно да опитвате у дома естествено за близнаци...Тоест хем не ми се иска да е толкова нищожен шансът, хем ме притеснява идеята за близнаци. Питах го, ами защо тогава ще ги слагаме и двете? В една сламка били замразени, ако ги отмрази и после замрази морулата може и да не я бъде...Направо не знам какво да мисля. Дано ви хванат на вас и двечките ❤️❤️, а аз далеч не мечтая за две, дори изпитвам страх, ако стане с две, просто искам бластоцистчето да оцелее и ме човърка морулата да не попречи нещо 🙄

# 174

И аз така, търсих, рових, някъде прочетох 30%.    Според мен обаче този процент е преувеличен. Аз имам обратните притеснения, да не би да попречи на бластоциста да се хване, защото в него ми е надеждата. Докторът уж беше против слагането на два ембриона и изведнъж промени стратегията. Питах го изрично, нали няма да станат близнаци, той ми каза така: Шансът от тази комбинация да станат близнаци е все едно да опитвате у дома естествено за близнаци...Тоест хем не ми се иска да е толкова нищожен шансът, хем ме притеснява идеята за близнаци. Питах го, ами защо тогава ще ги слагаме и двете? В една сламка били замразени, ако ги отмрази и после замрази морулата може и да не я бъде...Направо не знам какво да мисля. Дано ви хванат на вас и двечките ❤️, а аз далеч не мечтая за две, дори изпитвам страх, ако стане с две, просто искам бластоцистчето да оцелее и ме човърка морулата да не попречи нещо 🙄
Ама то не е казано че бластоцида ще се хване,може марулата да се хване. Има случаи на успешни бремености с марула и трансфери с по 2 или 3 бластоцида ☺неуспешни.Не виждам какво ви притеснява?Няма по хубаво от децата,още повече близнаците са дар Божий. Да всичко е свързано с финанси за отглеждането на едно дете,но през всички тридности които минаваме смятам че това си двоен дар от Бог.Аз има сим на 14 естествена бременост,сега след инвитро силно се моля на Бог всичко да е наред с моята бебка и обмислям варианта за още една стимулация. Винаги съм мечтала за три деца☺

# 175
Честно казано съм сравнително нова в това ,,начинание”, това ми е първо Икси/Имси, имам и 1 инсеминация само преди това, но на доста места съм чела, че по-скоро 2-то ембрионче би помогнало за имплантацията, отколкото да навреди. А за шанса какво да ви кажа, мисля, че ако трябва да се случи и 1% да е шанса пак ще стане. Желая ви успех и задължително ще пиша какъв е резултата на 9-ти, макар, че на 7-ми имам хориомон и по-скоро на 11-ти бих била по-полезна с информация.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 20:57 от Miracle11

# 176
  • Пловдив
Miracle11, стискам палци и аз и дано се похвалиш скоро.Вълнувам се за всяка една от вас 💜
И аз съм чела, че като са две ембриончета, едното помага на другото.Дано! 🍀

# 177
Благодаря ви момичета ❤ Вдъхнахте ми надежда. Съвсем друго си е да споделиш с някого, който минава през това и те разбира. Не знам защо толкова дълго не се престрашавах да пиша тук. Желая успех на всички ви ♥

# 178
  • София

И аз така, търсих, рових, някъде прочетох 30%.    Според мен обаче този процент е преувеличен. Аз имам обратните притеснения, да не би да попречи на бластоциста да се хване, защото в него ми е надеждата. Докторът уж беше против слагането на два ембриона и изведнъж промени стратегията. Питах го изрично, нали няма да станат близнаци, той ми каза така: Шансът от тази комбинация да станат близнаци е все едно да опитвате у дома естествено за близнаци...Тоест хем не ми се иска да е толкова нищожен шансът, хем ме притеснява идеята за близнаци. Питах го, ами защо тогава ще ги слагаме и двете? В една сламка били замразени, ако ги отмрази и после замрази морулата може и да не я бъде...Направо не знам какво да мисля. Дано ви хванат на вас и двечките ❤️❤️, а аз далеч не мечтая за две, дори изпитвам страх, ако стане с две, просто искам бластоцистчето да оцелее и ме човърка морулата да не попречи нещо 🙄
Juyii, не стават толкова лесно близнаци,  дори при инвитро и при няколко върнати ембриончета.
Ако ти е писано да си близнашка майка, и едно ембрионче да ти върнат, то може да се превърне в еднояйчни близнаци. Само за статистически цели - имам 6 трансфера, 5 от които завършиха с бременност, макар не всички бременности да се развиха успешно. Връщани са ми по 2 или по 3 бластоциста с отлично/много добро качество на всеки трансфер (половината опити сме връщали по 2, половината по 3 бластоциста, един единствен от 6-те опита не ползвахме бластоцисти, а трансферирахме 3 тридневни ембриончета). От всичките опити при една единствена от общо пет бременности първоначално се хванаха 2 ембриончета, като в едното плодно сакче изобщо не се появи бебе (т.е. бях със синдром на изчезващия близнак в много ранна гестационна седмица). Та не се шашкай отсега от перспективата за многоплодна бременност - стискам палци да се получи успешна едноплодна бременност при теб!

# 179

Juyii, не стават толкова лесно близнаци,  дори при инвитро и при няколко върнати ембриончета.
Ако ти е писано да си близнашка майка, и едно ембрионче да ти върнат, то може да се превърне в еднояйчни близнаци. Само за статистически цели - имам 6 трансфера, 5 от които завършиха с бременност, макар не всички бременности да се развиха успешно. Връщани са ми по 2 или по 3 бластоциста с отлично/много добро качество на всеки трансфер (половината опити сме връщали по 2, половината по 3 бластоциста, един единствен от 6-те опита не ползвахме бластоцисти, а трансферирахме 3 тридневни ембриончета). От всичките опити при една единствена от общо пет бременности първоначално се хванаха 2 ембриончета, като в едното плодно сакче изобщо не се появи бебе (т.е. бях със синдром на изчезващия близнак в много ранна гестационна седмица). Та не се шашкай отсега от перспективата за многоплодна бременност - стискам палци да се получи успешна едноплодна бременност при теб!

Lorena, много ви благодаря! Много успокояващо и отрезвяващо ми подействаха вашите думи. Просто толкова ме е страх от провал и на зет, че дори душата ми не желае повече от едно, защото и толкова не знам писано ли е в книгата на съдбата ми. Сякаш дори и да помисля за две ми се струва алчно на фона на това, че нямаме нито едно дете дори. Разбира се, каквото Бог е решил! Благодаря ви за окуряжаващите думи!

Miracle 11, стискам ви палци ужасно силно!!! И на мен ми е първи опит, първи зет след неуспешен сет. Дано ни се получи на всички!

Общи условия

Активация на акаунт