Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 51 108
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
От вчера съм се замислила за теб, какво става, как е положението при теб, надявам се с Ковида мина лесно!? Heart
Цоп в новата темичка! Нека има много тлъсти ЧХГ!!! ❤❤❤

# 121
Прогестерона е много нисък и може да ти дойде. Трябва да се вдигне задължително, звъни пак на лекаря или направо в клиниката,обясни ситуацията ако трябва те да свържат с лекаря и да ви кажат какво да правите (според мен сте за конска доза инжекции прогестерон...)
Благодаря Ели за успокоението. Но с този нисък прогестерон дали има шанс за имплантация изобщо? ☹ Ох дано всичко е наред 🙏🏼 Ти на колко дена си го следеше преди и след плюс теста?
Момичета много си притесних … В деня на трансфера прогестерона ми беше 86.2 nmol/L (приблизително 27ng/ml) а днес 5 ден от трансфера е 22,21 nmol/L ( приблизително 6,9) 😢😢😢 Незнам какво да мисля… терапията ме е само Циклогест сутрин и вечер вагинално. Писах на докторката, но още не ми е отговорила . Според вас обречен ли е опитът ни? 😣
Опитът не е обречен,но е хубаво при + тест за бременност да се добави още прогестерон и да си го проследиш.Почти никой лекар няма да ти каже да го следиш...

# 122
От утре ударно започвам с по 2 инжекции Пролутекс на ден, но някак си усещам че всичко ще е напразно. Просто рухнах психически 😢

# 123
Ааааа не така….чудеса стават, мисли позитивно >3
От утре ударно започвам с по 2 инжекции Пролутекс на ден, но някак си усещам че всичко ще е напразно. Просто рухнах психически 😢

# 124
С Пролутекс предварително ли се сдобихте или вече може да се купи и в БГ?

# 125
Докторката ми ще го изпрати по Куриер.

# 126
От вчера съм се замислила за теб, какво става, как е положението при теб, надявам се с Ковида мина лесно!? Heart
Благодаря ти, Алис ❤️ По-добре съм 😊 Температурата ми е вече макс 37,5. Лека суха кашлица и запушен нос. От време на време започнах да усещам нещо като ПМС, ама дано да не е това. Много ми се искаше да пусна по-рано кръвен и да разбера дали има изобщо имплантация, но нали съм под карантина....надявам се на 8ми ден да покажат пикливите тестове. 🍀🍀🍀

# 127
Радвам се, че си добре Heart Ох, тез пикливите  хич не им вярвам да ти кажа, но както решиш:) не ни останаха много дни и на двете , трябва да вярваме в чудеса Heart
Благодаря ти, Алис ❤ По-добре съм 😊 Температурата ми е вече макс 37,5. Лека суха кашлица и запушен нос. От време на време започнах да усещам нещо като ПМС, ама дано да не е това. Много ми се искаше да пусна по-рано кръвен и да разбера дали има изобщо имплантация, но нали съм под карантина....надявам се на 8ми ден да покажат пикливите тестове. 🍀🍀🍀

# 128
Моята пункция беше на 12ти ден от започването на цикъла ( 11ден от стимулация).
Здравейте, на кой ден след започване на стимулация ( по къс протокол) ви беше пункцията? 🤗

# 129
Lolche изобщо не се отчайвай, напротив това си е симптом при положителни резултати, аз влизам в 6г.с. и още на моменти имам такива болки. Всички  5 бременностти ми бяха така с ПМС, според мен скоро ще се похвалиш с положителен резултат.

Моят трансфер беше на 13 - ти ден.

Кактусче, оправяй се бързо, че имаш да ходиш на лекар и да видиш малко, сладко плодно сакче.

Алиса и на теб тази година щъркелчето ще донесе вързопче с бебе❤️

Честита Баба Марта на всички, бъдете здрави и щастливи бъдещи мами.

# 130
Чул те Господ Ан Heart Живи и здрави Heart
Lolche изобщо не се отчайвай, напротив това си е симптом при положителни резултати, аз влизам в 6г.с. и още на моменти имам такива болки. Всички  5 бременностти ми бяха така с ПМС, според мен скоро ще се похвалиш с положителен резултат.

Моят трансфер беше на 13 - ти ден.

Кактусче, оправяй се бързо, че имаш да ходиш на лекар и да видиш малко, сладко плодно сакче.

Алиса и на теб тази година щъркелчето ще донесе вързопче с бебе❤

Честита Баба Марта на всички, бъдете здрави и щастливи бъдещи мами.

# 131
В Надежда имат и май са почнали те да си ги вкарват, защото последно като взимах имаха гръцки и струваше 105лв опаковката, след това друго момиче сподели че вече била 120лв, но от този месец вече имали на 70лв... та подозирам че е техен внос.

# 132
Момичета, включвам се 7-и ден след ЗЕТ на един 5-дневен Е. - ЧХГ 152.000 IU/L.

# 133
  • София/Севлиево
Честито, Милена, прекрасен резултат.Лека бременност.

# 134
Честито, Миленка, лека и спокойна бременност! Аз днес съм 8ми ден след СЕТ на ранен бластоцист и отрицателни уринарни. Кръвен ще направя след 2 дни, че да мога да спра лекарствата. Надявам се цикълът ми да не закъснее и лекарката да се съгласи да направим диагностично хистеро още този месец. Април да направим ЗЕТ с единствения оцелял ембрион. Дано поне да имаме Великденско чудо. Наистина много се изморих вече. 😔

Общи условия

Активация на акаунт