Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 984
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте на всички. Днес ми е 5 ден след свеж транфер на ранен бластоцист но със средно качество. Не знам какъв ще е резултатът. Аз съм с намален яйчников резерв и трудно вадя яйцеклетки.

Много се надявам чудото да е станало.

Успех на всички Simple Smile
Аз бях с намален резерв и мъжки фактор,но при мен си имаше яйцеклетки. Не бяха кой знае колко,но антралните ми бяха между 10 и 8 според зависи. Писла съм доста пъти една стимулация,8фоликула,7пунктирани от които се получиха 5 ембриона,но три оцеляха. Успях от втори трансфер на един единствен петдневен ембрион. Вече сме с моята госпожица в 20 седмица. Пожелавам ти успех😇🙏

# 331
Благодаря много. Моите атрални фуликули бяха 6. Извадихме 4 яйцеклетки, като до 4-ти ден оцеля само един ембрион и сега съм с него Simple Smile

Лека бременност и много се радвам за теб, че така бързо се е получило.

Здравейте на всички. Днес ми е 5 ден след свеж транфер на ранен бластоцист но със средно качество. Не знам какъв ще е резултатът. Аз съм с намален яйчников резерв и трудно вадя яйцеклетки.

Аз бях с намален резерв и мъжки фактор,но при мен си имаше яйцеклетки. Не бяха кой знае колко,но антралните ми бяха между 10 и 8 според зависи. Писла съм доста пъти една стимулация,8фоликула,7пунктирани от които се получиха 5 ембриона,но три оцеляха. Успях от втори трансфер на един единствен петдневен ембрион. Вече сме с моята госпожица в 20 седмица. Пожелавам ти успех😇🙏

# 332

Ах, че хубава история, много прилича по началото на моята ( мъжки фактор, намален резерв, 10 фоликула, 8 пунктирани, 5 зрели, 3 ембриона, първи свеж с един неуспешен, вторият се случи преди два дни с двечки) Дано имам същия край като вашия 🙏 Успешна и лека бременност !

# 333
Къде правихте инвитро?

Ах, че хубава история, много прилича по началото на моята ( мъжки фактор, намален резерв, 10 фоликула, 8 пунктирани, 5 зрели, 3 ембриона, първи свеж с един неуспешен, вторият се случи преди два дни с двечки) Дано имам същия край като вашия 🙏 Успешна и лека бременност !

# 334

Ще имаш. При мен даже имаше колебание в ЧХГ от 7 до 9 с леко пикачване,а не удвояване. Минахме инвазивни тестове и сега чакам др седмица втората фетална. Моли се Бог прави чудеса 🙏😇

# 335
Благодаря Ви от ❤ на всички включили се по моето питане! Дори и да спра лекарствата, както ми казаха в клиниката, ще повторя теста..на определената дата. Така или имаче имам от два дни зверски главобол, който понякога имам преди цикъл..така че ако процесът там е тръгнал...ще си покаже сигурно до 2 дни.. Язък и за лекарствата, които ще останат зян ако не ги харижа на някой нуждаещ се (макар че те са белия кахър) Стискам палци на всички борци и очакващи! 🤗

# 336
Благодаря Ви от ❤ на всички включили се по моето питане! Дори и да спра лекарствата, както ми казаха в клиниката, ще повторя теста..на определената дата. Така или имаче имам от два дни зверски главобол, който понякога имам преди цикъл..така че ако процесът там е тръгнал...ще си покаже сигурно до 2 дни.. Язък и за лекарствата, които ще останат зян ако не ги харижа на някой нуждаещ се (макар че те са белия кахър) Стискам палци на всички борци и очакващи! 🤗

Защо да останат зян, ами ако се наложи да правите нов опит пак ще ви трябват Simple Smile При мен от първия трансфер остана Утрогестан, Аспирин акард, Нош па и т.н. Всичко влезе в употреба за втория. Не го мислете, вашето човече ще дойде следмащия път, не му е било сега времето. Кофти тръпка е, но минава и идва нов тираж, късмет!

# 337
Много благодаря за отговора. И аз съм при доктор Станулов. Simple Smile

Къде правихте инвитро?

pipilota1986, не съм сигурна мен ли питахте? В Афродита, доктор Станулов Gift Heart

# 338
Сърдечно благодаря!
Бях убедена, че е моето, че си го трансферирахме и на много лична дата ...
По-скоро бихте ли споделили, момичета, колко време след това може да се прави втори опит? ЗЕТ? Т.е. няма да събирам яйцеклетки, само трансфер.

Защо да останат зян, ами ако се наложи да правите нов опит пак ще ви трябват Simple Smile При мен от първия трансфер остана Утрогестан, Аспирин акард, Нош па и т.н. Всичко влезе в употреба за втория. Не го мислете, вашето човече ще дойде следмащия път, не му е било сега времето. Кофти тръпка е, но минава и идва нов тираж, късмет!

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 08:39 от sunflowerv

# 339
Здравейте!
Миналата седмица в сряда ми беше трансфера на свеж 5 дневен с отлично качество според ембриолога. На следващия ден като се събудих и имах страшен гърлобол и хрема. След още няколко дни се появи и кашлица... мислих, че всичко е загубено. Днес се пада 7-8 ден след трансфера и си направих уринарен тест за да се обадя вече на доктора, защото се притеснявам да не изпусна нещата.
Та слагам снимка на теста май е положителен?

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 08:19 от cho4kass

# 340
Със сигурност е! Честито! ❤

Ако нямате поставен скоро ЧХГ препарат, значи наистина сте бременна. Пуснете си кръвен.

# 341
Благодаря Blue Heart
Ами пия само витамини, биозин мама, естрофем, дуфастон, фраксипарин и кринон гел вагинално. Друго не са ми давали след пункцията.

Със сигурност е! Честито! ❤

Ако нямате поставен скоро ЧХГ препарат, значи наистина сте бременна. Пуснете си кръвен.

# 342

По-скоро бихте ли споделили, момичета, колко време след това може да се прави втори опит? ЗЕТ? Т.е. няма да събирам яйцеклетки, само трансфер.
Ако всичко е наред, още на следващия цикъл може да се направи трансфер. Стискам палци следващият да е успешен.

# 343
Здравейте бъдещи мами.
След трансфер на 5дневно ембрионче съм. На 12.03 ми беше трансф. Знам, че е твърде рано за тест. Но днес не издържах и пуснах кръвен. Резултата е 1,6. имам още 5 дни до датата за теста.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 20:27 от Svetlinka94

# 344
  • Ловеч
Здравейте, според Вас кога най-рано мога да направя тест на 4 дневни ембриончета с перфектно качество. Трансфера ми беше на 14.03.22.

Общи условия

Активация на акаунт